Коментари - Олга Модева изкусителна на гръцките плажове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе що всички миски като се снимат по гащи са в тая странна поза от лебедово езеро? Крак напред, опит за шпиц, ръката държи главата и я бута назад, да не падне напред. Де е ключа от бараката?

Ох, как ме изкусителни...Хубаво че разстоянието между двата крачола е малко...

Само пози и демонстрации бе. Как пък една не си избра да живее скромно, без показност и горделивост

Какво само изтъквате някакви неуспели женици? А всъщност какво значение има дали някои "Крие" възраст? Мъжете трябва да си крият възрастта, защото след 30 са жив зян и сексуално и всякак. Нуспели, нечистоплътни и самотни - бг мъжете

Българските звезди край нямат. Всеки ден се появяват нови и нови такива на нашия небодклон. И все се надпреварват да се презентират кой къде почива, а не каква работа е свършил.

Ако това са критерии за красота, жалко за харесващите. Грим, тежък, непроницаем, подхождащ на жена криеща възраст, вежди , устни и изпъкнали кости. Това не е красота, а пародия.

Дайте клпчитата от сайтовете.

Много моделки и плеймейтки.Няма кой да работи.

Какъв е този прилеп?

За 10 минути ще намеря 10 по-красиви от тази на всеки голям младежки плаж в Гърция. 10 минути - 10 каки. Дано ПР-чето да е кихнало поне 300-400 лева, че да вържете заплатките.

Жалка работа тез' каки. Все самички на снимките. Живи да ги ожалиш. Сигурно им е много скучно. Или пък са големи интровертки ! Ами да ме викат и мен следващия път да ги развличам ! :) И на снимките ще застана :)

това е да не плашат клиентелата - не са заети, не се сещат че истински якият не го плаши това, може да предпочита да я открадне от някой/някоя

А кой мислиш, че я снима?! Вероятно същия, който я е завел на почивка :))) А защо ли я е завел на почивка:)))

По снимките в ресторантите чиниите са пълни, а отдолу пише, че снимката е демонстративна и гарнитурата е по избор и се заплаща отделно.

Добре, бива, колко е на час викаш?!

Защо така е застанала на първата снимка? Болест на опорно-двигателния апарат ли има?

Татуираната Модева и спонсора това новина ли е

Баси гнусната история... и снимка... пфууу

Много модна таз Модева, с тез модерни дестинации.