От известно време българският топмодел Олга Модева се е отдала на отдих в Гърция, където прекарва жарките дни на лазурни плажове. Манекенката качи няколко кадъра от почивката си в официалната си Инстаграм страница.

Вижте кадри от почивката >>

На снимките се вижда, че втората подгласничка на "Мис България 2011" впечатлява южните ни съседи с перфектна форма. За времето прекарано върху златните пясъци, тя избра закачливи изрязани бански в две части с десен на жълти патенца, които допълни с шапка, огърлица и слънчеви очила. На фотоса се вижда, че разхлаждайки се с коктейл в ръка, хубавицата е седнала в краката на мистериозен господин, който носи шорти със същия принт.

Когато не хваща тен на плажа, манекенката навлиза в кристалносините морски води, отдавайки се на плаване с лодка край живописните скалисти брегове.

За разходките из курортното място, тя се спря на разкроен къс оранжев гащеризон с 3/4 ръкави и връзки, които се спускат свободно от деколтето, завършващи с пискюли. Тоалетът е дело на марката "Karen Millen" и стои прекрасно върху българката.