17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Невинен до доказване на противното"... Американският неолиберализъм не е чувал явно за това...

Явно там предпочитат да слушат ангелогласните дърти к---и!

Стискам палци Ален Делон да се пооправи и да започне да оправя демографската криза на Европа отново.

Доминго би трябвало отдавна да е разбрал що за изкривен манталитет имат потомците на утайката на европейските народи. Вероятно приходите не са за подценяване, но спокойно би могъл да им тегли една и да продължи кариерата си в останалия свят. Поне Европа го цени по достойнство. А отвъд океана са си слушат единствената опера, която е създадена там и която що-годе струва нещо.

Споделям мнението Ви. Явно проблема не е в сексуален тормоз, за този почтен господин на почтена възраст....в Израел е ЗАБРАНЕН Вагнер.

с нимфоманките как да се отнасяме ? Като към "боркини срещу сексуалната немощ" ? Ами "златотърсачките" на по 25-30 омъжващи се за старци на 70-80-90 години дали да ги обвиним в опит за сексуално убийство ?

Докато нормалната част от жените не се изправи срещу вилнеещата простотия на феминистките фундаменталистки, ще изглежда, че мъжемразките действително говорят от името на всички жени. При Доминго дори вече не става въпрос за насилие, а за намеци и покани. Това се отнася и до мен и вероятно до всеки мъж и жена. Да забранят тогава и половината световна литература поради твърде многото любовни задявки в нея. Самата Опера в Сан Франциско е с репертоар над 1/4 основан на любовни сюжети изпълнени с намеци и насилия. Да я затворят.! Но виж, порнографската индустрия, нека процъфтява!

Да бе, колкото нормалната част от "ромите" ще се изправят срещу толерастите.

Изобщо не ми пука, аз съм вече на 40+, оправяйте се.

дядo_star

А би трябвало! И Пласидо Доминго е над.

Знаем какво направи миналото лято. И по-миналото...

ако красива дама преминавайки покрай мъж не получи комплимент от мъжа. В САЩ за такова поведение е гарантиран затвора с обвинение "сексуален тормоз". Следя руски блогери в пътешествията им в Тайланд и далечния Изток. При среща в нощен Тайланд, на блогера с приятели и две ослепително красиви руски блогерки, групата тръгна из нощния град да покаже на момичетата и зрителите особеностите на тайландската кухня. Всички екзотики са изложени на огромен пазар и могат да се пробват, закупят, консумират на място. Руската група е единствената в този момент бели. Към тях се приближи млада, бяла и дебела американка. Размениха си любезности с натрапницата и блогера продължи да заснема видео и да обеснява на руските красавици особеностите на тайландската кухня. И започна скандал....американката в неистова истерия започна с обвинения към блогера: - Ти защо ме заснимаш бе, кой ти е дал разрешение за това, бе. Руснаците не и обърнаха изобщо внимание и си продължиха репортажа. Едната рускиня бе удоволствие за гледане - майсторка на билярда, всичко което правеше около билярдтата маса караше мъже от залата да провесват езици - от непринуденото и поведение, искреният и поглед, ослепителните форми на спортистка по потниче, заразителен смях който разрушава граници, религии, езикови бариери. Реално скри топките от билярдтата маса на мъжете играещи с нея. Такива жени са приети навсякъде, всички врати им са отворени, мъжете се отнасят към тях с уважение и респект.

с радост виждаме, че има и цивилизовани страни, в които когато някой си мисли, че е всьо и вся и е хванал Господ да шлифера, има и Видьов ден. Да заплашваш, отмъщаваш и изнудваш жени за с*кс, да се натягаш и пускаш ръка на обществени места Е низко поведение и няма нищо общо с любовта и флирта между мъж и жена. Или може би има, но само в главите на дъртите пръчове. Лек ден!

Ама много права нещо се дадоха на жените. Чак се спекулира с тях. Всяка е достатъчно да не е на кеф и да е по-злобничка, сега с лекота може да каже ами той ме насили. Пък после мъжът да ходи да обяснява, че било доброволно. Почва се с тя казвала "да" ама то не било "да", а "не". Ама мъжът не разбирал кога жената казвала "не". Или тя крещяла на ум "не, спри", "не", ама мъжът продължавал и не я слушал... Това като онази с Неймар. Където не стига, че наби и изподра, ама се изкара жертва тя.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Я не слагай жените при ромите и мюсюлманите, “умнико”!

Нека само да забележим, че в така описаният "стар ред" жените се нареждат на последно място след кучетата, ромите, престъпниците, извратените и мюсюлманите... Те са също така точно толкова мерзки, колкото лъжата и дявола.... Халелуя, бейби!

Този свят полудЕ. Вече не се изчаква доказване на вина, ами само по обвинения се съсипва човека. Какво стана с Кевин Спейси? След като бе набеден, махнаха го от всички филми, преснеха сцените с него и накрая, когато "потърпевшия" оттегли обвиненията - нищо. Кой сега ще плати шоуто? Или ще се разследва или няма! При тези иди ми дойди ми се остава с впечатление, че целта е да се вдигне шум, но се знае, че в съда няма да мине без доказателства и затова не се стига до там. А това какво станало преди 20-30 години е абсурдно дори да се споменава!

И тоя е ходил до педофилския остров. Истински бял хетеро мъж, завидяха му.

Правилно решение! Само оправданието му "по взаимно съгласие" е достатъчно доказателство за похотливите му деяния. От едната страна е шефът, от когото зависи до голяма степен бъдещето ти, от другата - млада красавица, нуждаеща се от благоволението му - и естествено се касае за "взаимно съгласие"?!

Тъпак или тъпачка си не знам...на еманципирана феминистка ми мязаш, дето мъж няма я погледне. Ако ли има такъв той е някой плужек. А ако си мъж... Е немам думи. Жена не си видял. Направо да раздават железни гащи и жените да си стоят у дома с фереджета да не ги пипне или погледне някой.

Ми няма как да отрече, защото успяха да съберат толкова народ, който да потвърди поведението му, че това си му е навик.

Жалки нищожества , които сънателно и последовтелно унищожават общочовешките цености Тези американци никога неса имали културата на Европа.

Какви са общочовешките ценности в Европа?

Чети , като незнаеш.

Какво да чета?

неписани закони има ли ? Само питам, смешник:))))

Мисля, че е дошло време, всеки мъж да доказва ежегодно, че не е сгазил лука през изтеклата година и да декларира, че няма да доближава жена, без нотариално заверена покана. Разбира се, горките "мигранти" и "бежанци" се изключват от тази "презумпция".

Отвратителни американски псевдо моралисти! И то в Сан Франциско, една от столиците на разврата!

Западният свят дами и господа "Виновен до доказване на противното" ! :) Не, че на изток не е същото, но там си си директно виновен, без да ти доказват нищо ...

Ти да не би да си някакакъв такъв невинен?

На себе си поне можеш ли да обясниш какво искаш да кажеш ????

Че света е станал трагичен, а тук и по другите сайтове някакви тролчета безмозъчни ни убеждават, как и двата свята са невероятни и все трябва да се присламчим към някой от тях !

някакяа, опасна лудост, стигаща до крайности тресе света. Просто така вярваш на всеки, който след 20 години се е сетил, че това може точно сега да му е от полза. Къде са сега хората познаващи и уважаващи Пласидо Доминго да го защитят и да накажат операта във Филаделфия ? Животът не е толкова прост и дано (х)американците заливащи света с изкривените си морални ценности го разберат подобаващо !! Да ги накажем #Wetoo...

Бедна ти е фантазията какво са ни приготвили. Това са само леки анонси.

На човекът му се носи славата и на женкар. Влязъл е в роля, ариите за тенори обикновено са на любовника или любимия. Убеден съм, че всяка жена без фрапиращи физически недъзи поне няколко пъти през живота си се е сблъсквала с такъв тип мъже. Но очевидно далеч не всяка може да се справи в такава ситуация, къде с чувство за хумор, къде с грубо отношения или други средства. Виждал съм и жени, които в подобни ситуации дори изглеждат доволни, зашото са обект на специално внимание. Имам познати, дотолкова фрустирани от взаимоотношенията си с властна женска фигура, че прехвърлят отношението си върху всички жени и се гаврят безобразно с подчинените си, забавляват се с това. И при това твърде малко от жените реагират адекватно, за да си спечелят респект, повечето търпят или се опитват да извлекат дивиденти от ситуацията, а това е жалко и грозно.

Човекът си носи славата, онея си му носят сливите...

Демек, сливи аа... слава.

Съдят го за сексуален тормоз, че не си е свършил работата докрай или че в момента оправя млади мацки, а не ще вече да оправя предишните.

педалски свят и после се чудят защо се възраждат някои движения

на мен пък ми липсва сексуален тормоз...Я да видя аз кой ми отказва, че да го набедя...

Трябвало е да си търсиш заможен мъж но не балканец, защото методите при балканците са други

С Вестник се убива муха , банка и Пласидо Доминго ! Някаква стара дама видя че е на мода в Америка да обвиняват известни личности в сексуално насилие или в други подобни действия и реши да отрови живота на Доминго с една предполагам лъжа !

Доста са и помогнали на старата "дама" от едно финансирано от сОрос "движение". "Да види".

Задрътналите джендърки пак са свършили кинтите. Дали ще ядат или не няма значение, но великият творец си остава велик а професионалните импотентници ще си пъплят в мравуняка ...

среща с жена-само в присъствието на нотариус.../ама женски нотариус/

Това е целта. А може и да се криминализират напълно хетеросексуалните отношения между бели хора, християни.

Има си бракосъчетание по тоя повод.

Една булка скоро Осъди съпруга си, че я изнасилил в първата брачна нощ.

И какво стана с "невинен до доказване на противното"?

СЕГА Е В СИЛА ПРОТИВНОТО ;-)

Възползвали са се от човека сега ще искат парично извънсъдебно споразумение , схемата е ясна става дума за пари. И понеже човека е световно исвестна личност няма как да откаже подобно споразумение.

Бе, като ядоха чоризото, ни рваха...

Най-неморалната нация ...малоумници!

Така стана, че да не смее човек да си позволи общуване със жена, ако не се е осигурил с обстановка, където заснема сексуалните си контакти на видео със звук и създава архив, който да му послужи против попълзновенията на безскрупулни и порочни жени, преиначаващи фактологията на своите сексуални връзки.

Типично по американски - ПЪЛНИ ЛИЦЕМЕРИ!!!

Това става, като се самозабравиш! Нерде Доминго, Карерас или Павароти /Бог да го прости/, нерде Тръп с рижавата си мутра! Въпрос на вътрешна и външна култура.

Излиза че това е най-лесния начин некадърни феминистки да съсипят един кадърен човек. Защо отменят представлението, нали всеки е невинен до доказване на противното. Но за доказване трябват доказателства, каквито за пореден път липсват.

Само се чудя как още порно "актрисите" не са започнали да се оплакват от "сексуален тормоз" от шефове и колеги.

Явно си пропуснал.... И там имаше... Смех...

Раздуй, де. Там ще е голяма яма. За милиарди.

Промиване мозъците на белите с "еманципация", "сексуален тормоз", джендарлък, дрога, разврат... Стимулиране размножаването на орките, включително финансово, както е и в България.

Абе, "твърденията на няколко жени, че са пострадали от сексуален тормоз и неуместно поведение от страна на звездата." подкрепени ли са с доказателства. Щото то, ако е въпрос и мен ме изнасили Шарън Стоун навремето кога бяхме млади.

И дядо Пласидо го подкараха...

Амчи има парици, затуй. Що не обвинят мен :)

Тия американци съвсем изтрещяха. Какво са се присетили сега за събития преди 30 години........

Типична мизерия на митутките- мъжът е представен като хищник, а жената като жертва, на която зъб и вадят без позволение...