Оръжейничката на „Rust“ Хана съди компанията, доставила боеприпасите

По време на снимките на филма Алек Болдуин застреля операторката Халина Хътчинс

Обратно в новината

Коментари - Оръжейничката на „Rust“ Хана съди компанията, доставила боеприпасите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати и оръжейния експерт, който не може да различи боен от халосен патрон когато пълни пълнител/магазин на оръжие.

оуеуеееееее тая пикла става само за танцьорка на пилон , те я взели за оръжейник.....колко трябва да си прост за да сбъркаш бойни с халосни патрони.

...още повече, че в случая става дума за револвер и при ръчно зареждане всеки патрон поотделно минава през ръцете на оръжейника. Ако обаче патроните са доставяни подредени още в завода в speed loader (кръгла или полукръгла касета за бързо зареждане на револверен барабан), то именно тогава един разсеян и/или неопитен оръжейник може просто да извади тази касета от кутията й (тя има ръкохватка в горния край) и да зареди револвера без да си направи труда да погледне отдолу, дали патроните са бойни или не.

От самото начало е ясно, чистачката е виновна.

Като стане сакатлъкът - няма партньори, няма колеги, няма приятели, няма роднини. Всеки гледа да се оттърве и да наклепа другия. "Аз стрелях, ама не стрелях". Ясно е, че с бойните оръжия в обедната почивка са гърмели по бутилки с истински боеприпаси и са пили по някоя биричка. И някое е останало непроверено. Тия работи не стават с магия. Тая Хана, дето ще го отнесе, смее ли да им каже "НЕ!". Ще кажеш "НЕ!" на Алек Болдуин, който иска да си постреля? Ама питали бившия оръжейник Болдуин бил ли професионалист. И той, кво? Ще каже "Не, не беше". Нали вече няма да го викат дори за аниматор по детски партита? После българите сме били такива и онакива. А тия по-хубави ли са? Същата разхайтена история. пп: Лека й пръст на жената и дано режисьорът да се възстанови.

само по картинка ще ви кажа, че трябва да съдят тоя, който е назначил тая от картинката да бъде "оръжейник"

Той си е назначил оръжейник за еване, оператор за еване и се е забил в Мексико, вместо да си снима в САЩ. За да спести парички.

.....А стига бе оръжейник, който не различава халосни от бойни патрони,....а ние се плюем, че само в българия има калинки....

Адвокадските игрички започнаха с пълна пара! "...без да знае Хана Гутиерес-Рийд..." , значи работата на ОРЪЖЕЙНИКА не била да знае какво ѝ се доставя и какво се зарежда в револвера, а какво? Само да зарежда без да гледа ли? Вина в този случай имат трима човека - оръжейника, защото явно не знае какво се случва с оръжията, режисьора, който е взел револвер и просто го е дал на Болдуин, без да провери или да знае дали е проверен, и самия Болдуин, защото човек с толкова екшъни зад гърба си, не може да неглижира оръжията, и да не знае как безопасно да борави с тях!

Адвокатски*

Доставчика бил смесил патрони в кутия и написал, че всички са халосни. А "оръжейника" не познава кой какъв е и чете надписа. Верно ли е това? И дело завела даже. Че написали грешно на кутията. Еби га у уражейнико. Това е някакъв виц.

Накрая ще се окаже че операторката, наставлявайки актьора да насочи оржието към камерата, се е самоубила...

Баси , тази , че е тъпа е видно от космическата станция, ама наглостта ѝ май може да се види от друга галактика. Баси долното същество! Американка с латино корен иначе казано лай|-|o . Омазала се е в собствената си диария, а пита кой го е направил. Това е възпитанието днешното младо поколение, никакво чувство за отговорност . Казвам го като човек в индустрията, живеещ в САЩ и наблюдаващ как се промиват мозъците на децата тук.

Чудя се що за калинка ти е сложила минус.

Дори и тогава , без да погледне, един човек с познания би усетил най-малко разликата в тежестта, да не говорим , че на пипане също веднага се разбира кой какъв патрон е. Трябва да си малоумен, пиян и без никакъв опит , за да не различиш боен от халостен патрон.

Всеки който е виждал халостни и боен патрон може да направи разликата без проблем