Организаторите на "Златен глобус" обещаха 13 на сто от членовете на журито да са чернокожи

Асоциацията бе обвинявана в липса на разнообразие и в "етични пропуски" в начина, по който работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тези 13% ще гласуват само за черните, независимо дали струват или не ... пародия

Първо нека докажат, че имат качества печките. Ако нямат-обучете ги и тогава им давайте да оценяват изкуство.Иначе става смешно...

Ето това е истинска дискриминация. Не се гледат способностите на човека а неговата кожа....тогава да дадат ота и на кодта от азиатски произход, на метисите, на мулатите, на индианците......а да не забравя и на северно македонците, че те са отделно нещо.....тъпотия след тъпотия

13% да ги закръглят на 130%, ей така, да не се сърди някой, че не са го назначили.

До година, две от Асоциацията за защита на животните ще поискат в състава да бъде включена маймуна, от УФО- задължително зелено човече и т.н. Глупости! За това ще ни заливат безвкусица и кич, защото оценка дават хора, избрани заради цвета на кожата!

Еха, простотия, дивотия и педерастия - лицемерна "коректност". Дали няма да задължат и долните ни гащи да са наполовина бели - наполовина черни? То затова и нашата девойка е номинирана за Оскарите - направила е страшна роля, като "великата сцена" е да бръкнеш на някой в панталона.

Кофти число 13, не е на добро!

Ами колко % за педерасти и лесбийки?

травестити и джендъри.......

Браво! 13% чернокожи! Сега трябва да се сложат и: 15% жени, 20% ЛГБТИ+, 25% джендъри, 13% жълтокожи, 14% червенокожи! Иначе е дискриминация! Професионалните качества нямат никакво значение пред политкоректостта. Затова човешкия род ще се затрие. И по-добре!

И хора с IQ < 30 също трябва задължително давключат в състава. За да има представителност. Също кретени, олигофрени, шизофреници и т.н.

Няма такова животно като "чернокож"! Думата е "тъмнобял", за китайците е "жълтобял"и т.н. И слоганът трябва да е "Всеки цвят има значение!"

Ами чернокожите - кви ги играят?

Баси, печките вече ги назначават само защото са такива с постановление отгоре. Пък аз си мислех че хората заемат дадено място по професионални умения и интелект.

Добре де ами Латиносите и азиатците , тях кво пуснахте ги по нанадолнището да гонят глобуса ли и да ви сервират кетъринга..Лицемери

Расисти се борят с расизма! Майната им и без това там са все педали (моля да не се обиждат хората с различна сексуална ориентация, просто израз).

А защо не 15% или 10% ? Ще има ли ескимоси, аборигени и маори ? АБПФК боб да ядат. За по-младите това означава Активен Борец Против Фашизма и Капитализма и носеше разни предимства по "онова време". Идеята в началото е била добра, но след това е опорочена.

И откъде ще се намерят толкова чернокожи с нужните познания и качества в сферата?

Че кой говори за качества?Нещо става в държавата Датска.....

ще има ли и жълтури поне 20%?!?

А АКО са некомпетентни ?

щях да попитам същото, но явно е по-важно да са черни...

А няма ли гееве, пеераси, лезбийки, джендъри 70 вида, червенокожи, жълтокожи, жени, дърти, млади, поне по 50 от вид?

Ето така се премахва разделението и се бори расизма, като извършваш назначения по расова принадлежност.

мислех, че се влиза по някакви заслуги, ама явно вече ако си чернокож, гей, ваксиниран... си с едни гърди напред. Да му мислят белите, хетеросексуални, здравомислещи мъже...

А жълти, от смесена раса , колко???

а защо само 13%, по-добре поне наполовина ако не и 50% + 1