Орлин Павлов призна, че с Яна са се разделили

Орлин Павлов официално призна, че с Яна Акимова са разделени. В сутрешния блок на Нова телевизия певецът откровено разкри, че вече не е с Яна.

Обратно в новината

Коментари - Орлин Павлов призна, че с Яна са се разделили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГОБРОЙНИТЕ КОМЕНТАРИ ГОВОРЯТ ЕДНО - ХОРАТА ОБИЧАТ ОРЛИН АНАТЕМОСВАТ ЯНА. ПРЕДИ ОРЛИН КОЙ БЕШЕ ЧУВАЛ ЗА ЯНА? А СЕГА Е ВЕЧЕ "МЕДИЙНА ЗВЕЗДА",КОЯТО ИЗБЯГВА ДА Я ВИЖДАТ С ПЕТКО.ТО СИ Е СРАМ

бе,какво сте я заплюли тая Яна,като че ли е престъпница...ми хората се събират и се разделят...много го знаете вие какъв е Орлин,навярно и той е изоставял момичета...

Ами да вземе да се раздели и с Пена.

Руши навремето пееше..Всичкооо се връща...:-))нека припомня..че преди, пак в това шоу..Орлин открадна Яна...от друго момче...

орлин е хубаво и вазпитано момче , но такива не се котират много в днешно време ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

котират се ама.... при други момчета

Петко и Яна си подхождат. За Орлин - жена с класа!

Отървал се е ! Като я гледам какво е ку*ве .............

Maлеееееееееееее, каква злоба, веднага очерниха момичето ! Яна си е едно хубаво момиче, много талантливо, тя си е свободна мома и може да живее както си иска и с когото си иска, така, че вие тука неопределяйте, а си гледайте вашият живот ! Всеки си знае.............

Oрлин някъде е сгрешил, за да го напусне Яна, може би не я обичал достатъчно, когато двама души се обичат истински те се женят !!!

ОХ, Бабо, бабо, кой в днеешно време обича истински, това да не е вашето поколение. Повечето връзки са от тип интереса клати феса и всеки търси нещо чуждо за разнообразие. Това са днешните семейства, за какво любов говориш.

Дедо, сигурно още те гонят мераците, хубаво е, но любовта няма общо със секса , можеш да обичаш и без да си правил секс и тази чиста любов си остава за цял живот. Истината е, че когато нещо се счупи в отношенията, любовта изчезва и идва края на хубавата приказка ! Дедо, дедо, какви времена дойдоха и преди се правеше това, но се криеха, а сега с тази демокрация срам нема...........

глупости!

Има нещо генерално сбъркано в жените.Ако попиташ всяка жена дали би искала да и изневерят ще каже-не това е ужасно-мъжете ,които изневеряват са нищожества.В същото време един мъж с колкото повече жени е преспал,толкова по-желан става за жените като цяло.Та въпроса ми е-у ред ли сте колежки с липса на издутина в гащите...

Както и в мъжете, които си падате по празноглави силиконки и кухи лейки, които и рога ви слагат. Щом има предлагане, значи има и търсене. Орлин защо се е хванал с тази фльорца, сам си е виновен. Нито му подхожда, не му е на нивото, но беше с нея доста години. Така че всеки може да се влюби в неподходящия човек, то затова казват, че човек като се влюби и оглупява. Няма страшно, просветлението винаги идва, дори и след години.

Нямаме избор,защото предлагането на интелигентни жени е силно ограничено.Жената за съжаление е просто една ходеща п/тка,накрая който извади най-много той я запложда и готово.При грозните жени е по-различно-те са нежелани,и затова проповядват морал и ценности,но това се дължи само на външни дефицити.

ВИНАГИ ИМА ИЗБОР, НО ВИЕ МЪЖЕТЕ МИСЛИТЕ С ОНОВА СИ В ПАНТАЛОНИТЕ, ТА И ЗА ТОВА ГРЕШКИТЕ СА ВИ МНОООООООГО. :-))))))

Ти недей да правиш генерални заключения.Явно обкръжението ти е такова, или умишлено търсиш такива жени и понеже не ти вързват са п*и.Ама не става хем ефектно Барби, дето ще се фръцкаш с него по чалготеките, хем свястна и с акъл.Тунинг и акъл не вървят заедно.

За последното грешиш - доказателство е CV-то и начинът ми на живот ;)

АМИ ДА, ОРИЕНТИРАЛА СЕ Е КЪМ БИЗНЕСМЕНА, ЧОВЕКА С МНОГО ПАРИ. ЧЕ Е ШАНТОНЕРКА СЕ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТЪР, НО И ГОДИНИТЕ ЛЕТЯТ, ТА Е РЕШИЛА ВЕЧЕ ДА ОПЛЕТЕ НЯКОЙ ПАРАЛИЯ.

Яна от е абсолютна шантонерка и не заслужава това хубаво и умно момче. Повече от година девойката идва редовно до Стара Загора, където много хора са били свидетели на аферата и с един селтак. Тя просто си пада по такива като Петко Син Ситито, мъж мечта за модерната златотърсачка и чалгаджийка.

е хайде кажи кой е и аз съм от там

Изключително красив мъж, рядкост за българин. Пожелавам му дама по-красива и от него за да му подхожда. Яна не му е на нивото.

Честито на Орлин - тая Яна е доста грозничка и с долнопробно излъчване! А по време на ВИП Брадър беше и супер-тлъста - добре че се сети да отслабне за Денсинг старс, иначе щяха да я сложат да танцува с Люси, и щеше да се влюби в него!

Това хубаво и интелигентно момче не засужава толкова елементарна златотърсачка като Яна.Интересно на следващото издание на "Денсинг старс" дали ще се влюби пак в партньора си.Жалка история.

на Яна трябва да й забранят да се изявява във всякакъв тип ТВ формати, че както е тръгнала , ще прекара всичко мъжко де що има..:)

Като прочетох "Орлин Павлов призна..." и рекох - е, този най-накрая събра смелост да "излезе от килера", а то.... какво било :)

Това, че е красив, не го прави автоматично г*й.

Защо вмирисаните, космати мъже смятат, че всеки чист, добре облечен ,избръснат мъж е гей? Отговор: защото му завиждат и са комплексари...........

Взе ми думите от устата! Това, че е красив и нежен като излъчване си е ген и той не е виновен, нито пък е гей. На мен ми харесва, падам си по нежни и красиви мъже, а не с някакви груби черти и грозни лица, които явно се смятат за признак на мъжественост. А сигурно,ако пие, изневерява, а защо не и да побийва жена си ще е пълен мъжкар. Орлин е красив, талантлив, интелигентен и възпитан млад човек. Много позитивен и добронамерен. Пожелавам му да си намери достойна и подходяща за него жена. Защото Яна си е една най-обикновена кифла, една от многото толкова модерни и актуални в днешно време. За нея такива като Петко-бол, лика прилика са си.

Орлин Павлов, Калин Вельов, Дичо, Део, Лео, Светла Иванова, Рут Колева, Лора Караджова...и колко още други, све поп изпълнители с чалгаджийски PR. Вместо делата им да говорят за тях, те говорят за делата си.

Има една мисъл на Гьоте - Където глупостта е образец, там разумът е безумие. Без коментар.

Яна е готина, но си е шантонерка, с каквито BG е пълна.Орлинчо е пич, и правилно я е издухал!!

Всъщност не е много ясно кого е издухал!?

Орлин е супер готин и 100 пъти по-красив от оная поничка, той е класи над нея.

Аз лично гледах интервюто с Орлин Павлов. Това написаното е принадено от там някой пишещите.Да призна,че в момента няма човек до себе си. Това бяха неговите думи.Всичко друго е измислица на някого.Пожелавам му късмет!!!Много е готин!

И аз го гледах... Това за децата явно съм го пропуснала.........

Ох, колко драматично.... Хахаха, нашите "звезди" пунтират холивудските връзки. Е да, ама са доста далече от Холивуд и хората там!

Само набеденият за Плейбой Петко да не си хареса набеденият за хетеро Орлин, че Янчето ще остане на сухо:))))

nqma stra6no-4etoh,4e e s Bobi Mihailov.Da i e 4estito!

За много оргинален ли се имаш?Малоумник!

Още преди 2 седмици ви казах, че Яна е бременна.

Ти да не си й личният акушер-гинеколог,Кики?

Да, кой пита?

От самото начало беше ясно, че Яна е шемет и не е за Орлин. Орлине, не тъжи, тази жена щеше да ти отрови живота. Ти заслужаваш нещо по-добро и съм сигурна, че ще го намериш.

И аз не вярвам на това.Орлин просто поема инициативата за раздялата върху себе си.Винаги ми е изглеждало, че той повече държи на Яна, отколкото тя на него.Много е готин, желая му много щастие занапред.

Ама Вие наистина ли му вярвяте?Според мен или са се разбрали с нея или сам е решил да каже, че причината е в него,за да не му се нарани достойнството,че е зарязан.

орлин е интелигентен, чаровен, талантлив и съобразителен, необидчив и емоционален мъж. Още баща му се беше изказал против връзката му с Яна, но те продължиха. Явно родителската интуиция е имала право. Ще си намери жена със същите качества и с радост ще иска деца с нея.

Спокойно Орлине и мен ме режат жените.Просто тях ги ръководи женската интуиция че е важно да има много пари и да е по-див.Това иска жената а за нея чест и вярност не са много познати думи.Не си губи времето да страдаш по такива жени по-добре сега отколкото да ти бие шута заради някакъв Петко или бизнесмен когато сте семейство.

Къде прочете, че страда?!? Орлин е достатъчно сексапилен, за да не изпада в драми...

Ами колкото и да си сексапилен е кофти да те зарежат заради някакъв с репутация на мутра и женкар и то пред цяла България.

Вгледай се в снимката- на лицето му е изписано .

Мда, в по-млада възраст повечето жени наистина си падаме по лошите момчета. Проглеждането идва в брака с подобен плейбой и съответно си носиш последствията от избора си. Но затова има и развод.

Тя тази го е прежалила още в момента в който Петко и е смигнал.Тогава е заврял вулкан от емоции в женската душа а Орлинчо се е превърнал в ненужно бреме.Сега вече прави планове как да върже този страхотен мъж и бизнесмен-Петко (?!) с някое дете а за Орлин не е останал и смътен спомен в женската главица.

Най- много сълзи са проляти от сбъднати , но необмислени желания.

И Орлин и Яна са сладури. Нека са щастливи - заедно или поотделно! Млади, талантливи, красиви, възпитани, интелигентни - емиии, такива хора ни трябват в България!

сега спокойно може да вземе "Янко"

Не трябваше да отрича, като беше очевидно.Кога е следващия формат, интересно ми е кой ще хване Яна тогава?

МНОГО ХАРЕСВАМ ЯНА И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ХАРЕСВАМ ОРЛИН ТОЙ КАТО ЯНА НЯМА ДА НАМЕРИ АКО НЯКОЙ МЕ ПОПИТА КОЯ ПЕСЕН НА ОРЛИН ХАРЕСВАШ НЯМА ДА СЕ СЕТЯ ЗА НИТО ЕДНА НО АКО МЕ ПИТАТ КОЙ ТАНЦ НА ЯНА ХАРЕСВАШ ЩЕ ОТГОВОРЯ ВСИЧКИТЕ НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ ЯНА Е ХУБАВО МОМИЧЕ И КЪСМЕТА И ЩЕ ИЗЛЕЗЕ С ПО ПОДХОДЯЩ ЧОВЕК

Боже, колко неграмотност .....дали сте чували за пунктуация ??????

Едва ли!

Че и вика ....

Мия, как е името на танца на Яна, който ти е любим....или те нямат имена, нямаш любим...и няма и танци...:))) Сега вече и Яна няма:)))

СЪГЛАСНА СЪМ ,ЧЕ ОРЛИН НЕ Е ЗА ЯНА.ТОЙ Е С АРИСТОКРАТИЧНО ИЗЛЪЧВАНЕ,А ТЯ С ТАЯ МЕЧЕШКА ГРАЦИЛНОСТ Е РОДЕНА ДА ГАЗИ В УГАРТА.С ПЕТКО ИМАТ ЕДНАКВО ЕЛЕМЕНТАРНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

Хората се срещат и разделят, какъФ проблем има толкова, нормални неща!!!

Ако един мъж иска да остарее с една жена, последното нещо заради, което ще я напусне е, че иска деца. Просто не я е искал за съпруга и майка на децата му, това е. Няма какво да разсъждавате толкова много.

Оф и ти една кариера имаш....

Право на всеки човек е да преценява дали е готов за по-сериозна стъпка или не. И най-малкото дължи обяснение на нас, чуждите хора. Късмет пожелавам и да си живее живота, както намира за правилно.

Аз мислех, че е обатното. Тя го е оставила заради Петко. Пък и Яна е много млада още да мисли за деца, има достатъчно време.Не са много жените, които раждат на 22 в днешно време, по-скоро са изключения и обикновено са момичета, които нямат намерение да се развиват, а просто гледат да вържат някого, който да ги гледа. И двамата са млади, красиви и талантливи, пожелавам им успех и късмет.

Яна на 22 г. ли е?

Мисля, че да, млада е, това разбира се не й пречи да иска да има деца. За всяка жена това решение е индивидуално. Но ако наситина иска деца, точно Петко ли е подходящият избор-вечният плейбой и ерген. Нещо не ми се вярва. Те си знаят най-добре.

Яна намери човекът, с който е щастлива...стабилен, богат и зрял...Тя заряза Орлин и това е факт, но това са нещата от живота...

Най-вече богат, за другото може да поспорим...

Тя Мария Игнатова от много хубаво избяга!

Съгласен съм със всичко казано. А също така много обича зрял боб.

Правилно е постъпил, той е много по красив от Яна, до Орлин Яна е грозновата в лице докато до Петко е красавица. Но не харесвам това че публично съобщава че той я е напуснал, не е кавалерско.

Мисля, че един мъж ако е истински мъж след една дружба от около 2 години, трябва да каже ясно и точно на едно момиче, дали има сериозни намерения. Това включва - да създадат семейство и да имат деца. Ако след едно приятелство от 1-2 години ,нещо те съмнява в човека до теб, по добре не го залъгвай и не бъди с него само за да се показваш,че имаш приятелка. Биологичният часовник на жените е по- бърз, отколкото на мъжа. Те има определен период в който могат да станат майки. Примери колкото искате. Гала, Юлиана Дончева и разни други известни дами се мъчат ама не става, въпреки че са срещнали отново любовта.

Ами ако вижда че тая жена на стева за майка и другар, е по добре да не предприема нищо.

Само да си прави секс с нея или да и плаче на рамото, така ли?Не разбрах какво означава това да не "предприема нищо"? Времето не може да спре!

Може би Орлин не е виждал жената, от която иска да има деца в лицето на тази Яна?! Стига сте 'разкъсвали' момчето. Животът си е негов! Аз лично не харесвам изобщо Яна. Гледа злобно и изглежда като 'развей прах' жена. Орлин заслужава нещо по-сериозно.

Е, и? Не иска да се обвързва. Нито е първият, нито ще е последният. За семейство е необходимо нещо повече от едно голо желание за халка. Прав е, че след като това не е за него, няма смисъл да го прави. При това той и след 10 години може да се "задоми" - няма да му пречи ЕГН-то. Виж при Яна часовника тик-така. Жените не могат да си позволят този лукс да отлагат раждане на дете. Демек и двамата са прави. Да са живи и здрави и всеки да си ходи по избрания път.

Мъжкият стерилитет е 50% от стерилитета изобщо. Та... може и да е твърде късно след някоя и друга година.

Стерилитетът няма връзка с възрастта при мъжете. Ричи Блекмор стана два пъти баща- на 65 и на 67години. Роджър Глоувър - на 66 години. Не пиши глупости! Андрото при мъжете не води до стерилитет, но климаксът при жените-100%:)

и аз не бих и направил деца на тая кифла.та тя утре ще се спане в някои друг-петко,мутретко и сие ,и ще забрави , че е маика и сапруга.! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не тъжи, пиле, не плачи. Някъде там те чака твоя Янчо.

По-мъж е от теб, женчо.

Момичето искало серизна връзка,деца .За капак е много красива. Абре Орлинче , на колко си годинки и дали изобщо някога ще бъдеш готов за нещо? Очевидно те е страх да носиш отговорност ,защото отглеждането на деца е отговорност.

Че то си беше очеизвадно от сума време... Отделено - това не влиза на никого в работата... Кой с кого е засяга само хората, за които се отнася... Просто не беше нужно да крият толкова време...

Първо лъгаха доста време, че са заедно, а беше очевидно обратното. Защо беше нужно?! После "искала пръстен и сигурност", а той не можел да й ги даде...глупости, ако искаше точно това, Янчето нямаше да налети на Петко, който е последния мъж, у когото може да се търси стабилност в отношенията и семейство !Поне не в смисъла, в който аз разбирам семейството...