Коментари - Осъдиха Дани Мастерсън от "Шеметни години" на три десетилетия затвор за изнасилвания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си курва в Америка...

Абе тоя Холивуд всичките изнасилвачи Спрете се бе станахте за смях Разни баби сега се сетили че преди 50г някой ги оправил Ненормална работа Съд прокуратура всички изкукали

Вместо да твърди, че е "било доброволно", да каже, че тя го е изнасилила. Сложила му наркотик в чашата... А, той не се бил оплакал тогава от... срам.

Нямам думи!

Как след 20 години се доказва (с веществени доказателства, а не приказки) изнасилване!?

Че на кого му трябват доказателства. Е! Освен на "изнасилвача".

Как се доказва престъпление на 20 години?! Пазят си скъсаните гащи ли?!

Свидетелствам, че И ТРИТЕ ваша чест, г-н Съдия, по време на "изнасилвания" се обръщаха към бог за помощ: - О боже, о божее, о божееее....

Как се изнасилва жена която по собствена воля е дошла в къщата ти.Може да е дошла да ти опържи яйца.

Всяка шафрантия, която не успее да се спре навреме и да излъже някой баламурник да я носи на гръб има официално право да си избере някой мъж и да каже, че я е изнасилил, да го ошушка и да го тикне в дранголника. И дори няма нужда да са правили секс.

Много нагло изказване, жертвите пак виновни, добре че американският съд е отсъдил добре.

Аз затова участвам само в оргии. Така винаги имам свидетели, че всичко е било доброволно.

Хаха изтрепа рибата :)))

Сега ще изнасилва в затвора.

Един път налетях на една камериерка, а тя беше страшна красавица и ми скочи отгоре щом я пипнах, обаче се чудя сега дали няма да ме съди след 20 години. Аз бях на 27 тогава

Снощи ме хвана за оная работа без да ме пита изобщо, ако знае какво я чака като се пенсионира и се сетя как ме е обладала, от сега по-добре да събира пари.

Направо чета и не разбирам, какво се опитва да каже автора. "Три десетилетия" това явно трябва да е за по-голям драматизъм, но като стигнах до " три жени, също сиентоложки" се изгубих.

30 години без доказатерснва.л е позор. Само да добавя, че е имало предходен процес, при който заседателите не са могли да решат и това е втори процес. Интересно, че при първия повечето заседатели са били за невинен. Най-вероятно ще падне при обжалването тази глупост. Сетила се Мара след 20 години, че отишла в дома му доброволно да върти дудуци с надеждата да й намери роля и решила сега да направи някой лев. Жените са демони.

Ами жените защо не са му дали та е трябвало да ги изнасилва, те са си виновни.

Те са му дали, ама той не им е дал роля. Няма сделка, а някой трябва да плати. Ако ще има секс с жената, първо пред нотариус.

И защо българските медии непременно трябва да ни разказват за подвизи на US отпадъци?

Щото сме американска презокеанска територия. Разправят, че било по-добре да сме такива вместо 16-та съветска република, но за говедата няма голяма разлика.

И що от 2001-а чак сега се сетиха???? За изнасилване обикновено се оплакват веднага, не чакат 20 години.

Как след 20 г. без доказателства само по думи осъждаш някой на затвор?! Това, ако е съденн система, аз съм Елвис!!! И нашите промити мозъци се прекланят пред тази съдебна система, която доказано хвърля невинни в затвора по решение на съдебни заседатели, които приемат повече медийните писания за истина и факти, особено сега!!! Ужас!!!

никой не бива осъждан без доказателства. А ако не наеш свидетелските показания за доказателствата с най-голяма тежест в съдебната система навсякъде. Уви ... човешката памет е толкова несъвършенна и кратка, но тя парадоксално е най-тежкото доказателство за престъпление.

Глупости, нямаш идея.

Толкова голяма тежест има свидетелските показания, че римляните са казали "един свидетел - никакъв свидетел". А ние ги наричаме "Кошаревски свидетели".

какви са тия "свидетелски показания"? Нали, ако някой тогава (преди 20 г.) ги е чул да викат за помощ или е видял самия акт и си е затраял също трябва да бъде съден по някакъв параграф?

Колкото свидетели те могат да докарат, че този ги е мандръсал, той може да докара, че не ги е... А според заплащането може и един и същи човек да е свидетел и за двамата

"човешката памет е толкова несъвършенна и кратка" Е точно затова свидетелските показанията трябва да са подкрепени с веществени доказателства.

Ако беше от нашите щеше да се размине с домашен арест и условна

Ей така, в САЩ има необявена война срещу нормалните бели християнски мъже.

САЩ имат най сатанистките закони нямащи нищо общо с християнския свят! 20 години не сещали, че са изнасилени и сега изведнъж се сетили...

със сигурност има случаи при които са били изнасилени и след това от страх, срам и факта че са никои не са посмяли да се обадят. Сега след години, осъзнавайки, че това вее не би променило живота им се решават - но това са единици, повечето са хванали тази вълна и се опитват да изкарат нещо. Не знаем със сигурност каква е стиуацията тук, но след като всички са били в тази църква, отадени на религиозната почит ... явно решението е правилно

Прочетох статията не заради друго, а бях любопитен кога точно са били направени изнасилванията - и "каква изненада"- те са били преди повече от 20 г. ЕВАЛА! Сигурен съм, че други доказателства освен твърдения - НЯМА. Какви доказателства, кви 5 лв. на нещо, което се е случило преди 20-22 г.?!? Нашата правосъдна система е жалка, но понякога като чета такива тъпотии и ми се струва, че е на висота.

30 години за две изнасилвания е прекалено много. Все пак, говорим за секс, а не за убийство.

И то с фенки дето тогава са се радвали че ги е шибал известен...Сега печелят за втори път като вземат и кинти, а и нова "слава"

Затова така на бързо му загина героя в Ранчото. Сега се връзва, за един два епизода го приключиха.

"ги е изнасилил в дома си" Така ли... А какво правеха те в дома му? За изнасилване приемам само, ако се е случило в техния дом, насред улицата, или в храстите !!!

Някак си междудругото минава, че тоя е от мазната сциентоложка сектичка като джуджето-психопат Круз и вероятно работата е доста по-мътна и кървава, а твзи случаи са само айсбергът.

Ако това не е предната измама на движението ми ту (аз също съм грозна , непогледната от десетилетия и озлобена), а е удар по някаква секта, одобрявам. В първия случай не одобрявам. Що тия не са се оплакали докато са били млади и готини и все още са се надявал ида псотигнат нещо в бивота си, а се оп;лакват в ролята си на съсухрен истари чанти, които никога повече няма да видят секс?

2 изнасилвания САЩ: 30 години затвор България: подарък модерна електронна гривна за домапен арест и проткаване на делата докато си жив

Изнасилвания преди 20 години? Жертвите решили на патерица , че бил иизнасилени. След като животът им се оказал провал, не станали богатри а и вече са толкова грозни, че не ги поглеждат и това води до омраза спрямо мъжете (нежелаещи да ги погледнат) Мечтата на ясяка погрозняла злоба - да се изкара жертва на сексуално наислие, да стане известна и да гушне милиони.

вероятно си прав и е интересно дали ако жертвата е сега на над 80 години как ще реши "уважаемото жури", но след като е постигнато съгласие за вина и има отсъдена най-тежката възможна присъда, значи доказателствата са неуспорими. Акцента за мен е за проилагането на закона и тежестта на наказанията, не тоолкова за правотата на съдебната система. Нека все пак да не забравяме, че затворите, както почти всичко в САЩ, са частни и са притежание на видни семнатори. Така че пресиленото прилагане на закона и излежаването на големи наказания винаги и задължително обслужват нечии лични интереси там. Но все пак е показателно, че всеки изверг полуава своето приживе.

И как точно след 20 г. се получават неУспорими (правилното е: неОспорими) доказателства? Някой им "светил", някой ги е чул да крещят, че ги изнасилват (ама не се намесил тогава), намерили са някакви женски гащи, тениски и др. с биологичен материал на подсъдимия (а дали може да се е запазил след толкова време?) ?

като почнете бачкане ви казват никога да не оставате на саме с колежка, че могат да ви обвинят във всичко.

аз като ги поразхлабя малко и после се женя за тях за да няма съмнение ....

Те искаха да обявят "червеното хапче" и mtgow за противоконституциални защото много мъже, вече десетки и стотици хиляди спират изобщо да се занимават, никаква френд зона, никакви тиндъри, никакви самотни майки, не щат да са едновременно хазяин, детегледачка, банкомат, душевно кошче за боклук и емоционална изтривалка докато им се казва да бъдат мъже, но не и токсични разбира се. И тая нарастваща група е оставила тея женоря да се оправят сами. И е голям вой щото било антиамериканско, били почнали да фалират бижутери и сватбени агенции. А хората просто смятат - при развод губя поне половината, а в най-лошия случай всичко... От друга страна половината бракове завършват с развод, а в 90% от случаите той е иницииран от съпругата. Ако отидете в банката за кредит с подобни цифри като риск за провал на бизнесидеята ви нали знаете какво ще ви кажат? И вече става страшно като добавиш и тоя панаир с фалшиви обвинения, който всъщност не е от вчера.

Първо: Да се учат съвременните политици и съдии на правораздаване! Две изнасилвания, 30 години затвор! Браво! Така се прави превенция! И този, не е Асан от маалата! Второ: Всичко, което каза дядо Вежди, вече има смисъл май, а? Да му мислят съвременните курви, кой ще ги издържа?

Каква превенция, бе пропаганбдтор? Изнасилвания от миналия век са това!

Така се прави! Пачка. Когато си млада и си никоя, търсиш някой, който да ти даде старт. И с удоволствие се отзоваваш на покана за парти "с преспиване", лягаш с известен актьор, продуцент, политик, бизнесмен... Или поне влизаш с него в джакузи, басейн или пивате по нещо. Получаваш в замяна необходимия "старт" и си уреждаш живота, тоест - правиш пачка. След 20 години, когато си вече стара, грозна и все така некадърна, осъждаш въпросния "чичко паричко", защото в съда не ти трябва да доказваш престъпланието му, а той трябва да доказва, че е невинен. "Отсрочката" от 20-тина години я обясняваш лесно - убедили те в църквата, срам те било, уговорил те някой ... Правиш пачка от обезщетението, после издаваш "мемоари" и правиш още една пачка ... Че накрая и подивелите каки от MeToo те изкарват национален герой - интервюта, документални филми и ... пак пачка.

Дани де омъжи.

2001-а година... къде е Мултака да се изкаже!

Оправя жена ти.

,, По време на съдебния процес три жени, също сциентоложки, го обвиниха, че ги е изнасилил в дома си в Холивуд хилс между 2001 и 2003 г." Значи могат да те осъдят за нещо уж случило се преди 15-20 г.И никоя митутка не обяснява защо ходи при колеги актьори, продуценти, сценаристи да я ,,изнасилват".

И как доказаха случки от преди повече от 20 години???

Ами съдят ги само на база свидетелски показания. Онази актриса нали искаше да осъди Юлиан Вергов по този начин плюс мътни снимки във Фейсбук.

Ако си мъж се моли някоя да не каже, че преди години си я....