Осъдиха звездата Ар Кели на 30 години затвор за сексуални посегателства

Облечен в затворнически панталон и тъмни очила, изпълнителят отказа да направи изявление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израстнахме с неговите песни и на Алия, страхотни , но, законите в щатите са убийствени, особенно за известните, а тук е обратно

Е що са убийствени. След 20 години кел файда като го съдят.

А тука масово раждат по на 14,15 и нищо. И се женят на по толкова.

А за нашия Ванко 1 ,настъпаната жаба Татяна Дончева от БСП цял закон промени, за да може същия да излезе от панделката за подобни престъпления

Ех Ар, ех Кели..., ако беше тук и условна нямаше да получиш, щяха невинен да те изкарат, ама като си без късмет и си в щатите, така е :)

Абе не е баш така, но щеше да е по-малко. Кондьо и той стана Кондолиза, а Ванко 1 стана (Е)Ванко 1 ... същите охлюви като този. Само че след 2-3 години ги пуснаха. В САЩ, обаче, тънга-мънга няма - оня треньора на гимнастичките го бяха осъдили на над 300 години, в панделата го изнасилиха и се обеси! Язък, че толкова го защитавах човека по форумите, защото всички му наскочиха още преди да са го осъдили. Е, оказа се, че е виновен, ама да стоиш 300 години в панделата и съквартирантите ти да правят това с теб, което ти си правил с децата ... Ами правилно си е сложил въжето! Сега и тоя го чака същото. Между момичетата, които е вербувал е имало 14 годишни, а тоя е бил на 30 тогава! Поне да беше да си вземе приятелка, била то по-малка от него, да я издържа, техните да знаят, а тоя ги е сменял като носни кърпички и все с 15 години по-малки от него! Нищо де, то всичко се връща - сега 15 години по-малки от него ще му върнат ласките!

Каза го!

Тоя да не е изнасилвал афроамерикански трансджендъри?

Фиеста, фиеста ...

В България за какви тежки престъпления дават условни присъди, Кели за недоказани твърдения 30 години..

Surviving R.Kelly - може да го гледаш.

Аз съм го гледала по Crime and Investigation - хванах се за главата! Този човек е болен и присъдата му е малка.

Расистка присъда понеже е чернокож. Срамота

Съдията е трябвало да се увери колко му е мургава онази работа !? Може да няма чак толкова расизъм!? Бе, почти винаги ,,ръсизмът,, оправя добре нещата. Ръси!....и напред.

Да бе...то на чернокожите все белите шм виновни!

Особености на етноса

Тези американци не се шегуват.

Едно от остриетата на ,,биооръжията,,.

Ей, този често ги е сменял!...Лява, лява, па дясна... Много посегателства!

За съжаление беше доказано, че този гнусен боклук е пълен с венерически болести и е заразявал напълно съзнателно и умишлено стотици, а вече и хиляди млади хора - не само девойки, но и непълнолетни младежи, дано някой го довърши в пандела, ще направи добро на света, не разбирам за такива изроди защо няма смъртна присъда, вместо да ги хранят и поят 30 години . . .

ти пък от къде знаеш че имал венерически заболявания,да не те е минал и тебе..

Чете и друго освен дир. Това е широкоотразяван мега скандал от 2019 г. на сам, когато тай-после го арестуваха тоя педофил. Иначе има дълга история с дела от 2003 та до сига, както и два пъти е е подвеждан под отговорност за детска порнография.

Що за коментар?Какво ви е нивото само...ужас!

Не смъртна присъда, а стая без прозорци или терапия. Смъртната присъда трябва да е само за убиици, терористи, измяна и военни престъпления

и също трафик на хора и наркотици.

Тоя па кой е?!

Друг е въпросът дали изобщо ще лежи или е само за пред публиката.

Ще лежи, това не е нашата България.

Ако си мислите, че другите псевдо звезди и певци са по различни.... Всички са от една и съша педо-сатанинска клика. Просто са много добре прикрити.

Осъден е за изнасилвания и секс трафик на деца и жени. Ако някой има интерес, нека да изгледа документалният мини сериал Surviving R. Kelly и ще разбере повече за всички неща, които е вършил, възползвайки се от славата и парите си.

Негрите- маймуни трябва да бъдат ЗАСТРЕЛВАНИ. За да НЕ ядат БЕЗПЛАТНО парите и храната ни, в продължение на 30 години..

хах поредния скъсаняк на който някой е виновен..... айде бегай да ровиш в кофите

Фиеста, фиеста

да го Кажа, но това си е Расизъм, защото също тия дни Осъдиха на 20 години Гислейн Максуел, при положение че тя е набирала непълнолетните момичета за сексуални контакти на най-голямата педофилска мрежа известна на света, а тоя го Отнесе 30 години, по тая Логика Гислейн Максуел поне До Живот Трябваше!!

не расизъм а сексисъм!!!

Пообъркал си се. Виж пак за какво е осъден.

защото за каквото и да е осъден не може на малкият пръст да стъпи на престъпленията на Гислейн Максуел!

И двете деяния,престъпления.извършени от тези двамата са еднакво грозни и отвратителни. Трябва да си роден извратеняк ,за да правиш това.Излежавайки годините на присъдата,да им дадат още толкова години,че и повече. И в килийка един на два,да обикалят като побъркани!