Още един мъж твърди, че Кевин Спейси го е съблазнявал – тогава бил на 16 години

Джъстин Доус разказва, че актьорът пуснал гей порно и го опипвал по бедрото

Обратно в новината

Коментари - Още един мъж твърди, че Кевин Спейси го е съблазнявал – тогава бил на 16 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи "съблазнявал го"? Купил му е сладолед ли?

ПиснА ми от тия бе !

Шекспир е автора на световната класика на театъра. Жените примират да им цитират сонети на Шекспир, който е хомосексуалист. Леонардо е създал шедьоврите в рисуването отдавайки се на мъжки ласки. Чайковски не би написал "Лебедово езеро" и "Неаполитанско капричио" ако не е обичал мъжките ласки. Гогол е бил заклет онанист. Тургенев е споделял едно легло в Италия с приятелско семейство оперни певци а какви разкази е написал. Най-добрата песен в българската естрада и рок, според мен, "Синева" е изпълнена от невероятният глас на ебача на мъжки дупета Васил Найденов. Всички гореицброени мъже, както и Спейси, са създавали изкуство без да акцентират в творчеството си личните предпочитания на интимност. Затова те ще останат, независимо политическата конюнктура спекулират с интимния живот на хората.

Но такива фантастични сФирки никоя жена не ми е правила, както този чичко. Няколко десетилетия го помня и сравнявам с жените.

Нямо по-отмъстително от огладнял пидирасин

Недоказани твърдения, жажда за пари на адвокати и т.н потърпевши.Да им имам пробемите,измислици за пари.

Аз затова не се изявявам в киното, въпреки че съм талант. Не знам след колко десетилетия ще се появи курва или пидераст и ще ме влачат по съдилища. Затова работя стругар на 3 смени ш правя артистични етюди с лявата ръка.

абе такива готини путета има той тръгнал по мъже абе Кевин ....

Този Кевин никога не съм го харесвала като актьор, има нещо кофти и странно в него и това е.

Ех ако така добре усещахте хората и като си избирате партньор вместо да се хващате с разни домашни насилници...

Да не е нашият канадец? Леле, леле.... мани...

горещо.

Той си прилича на педофил. Предполагам комунягите го подкрепят, не съм чел по-надолу.

Ами Кевин Спейси е педал. Нормално да еве педали. И тоя фука ли се или си търси пари за еването? А дира айде асо обичате спестете ни ги тези "новини". Никой не го вълнува Кевин Спейси на кой го е слагал докато е бил пиян.

Абе тъпанар, това са малолетни,да ти еба майката и на селско-скейтъраките изказвания.Наври се обратно в кучия гъз,от който си изсрана.Бълха.Мама ти сееба недоклецана и грозна.

Малолетен на когото някой си държал ръката н бедура 45 сек и нищо - какво точно е станало??

Сетила се Мара, да се побара

Безумието вече става опасно за живота,нормалността е на път да изчезне съвсем....

Какъвто и да е Кевин Спейси, каквото и да е правил, е един страхотен актьор. В "Обичайните заподозрени" и "Седем" е номер едно! А има още толкова много страхотни роли. Стана модерно, тоя или оня да съди някой друг заради това, че е пръднал пред него преди 30 години. Обществото яко е започнало да деградира, ама вече е късно да се промени нещо!

Най-ми е смешно в "Бейби Драйвър" като каза "I couldn't believe the balls on this kid". Но шегата настрана в "Гленгари Глен Рос" също е много добър както и всички други от актьорския състав.

Какво следва,коза,овца?

Е , дори и да те е свалял - нещо лошо има ли - не , не те е насилил или накарал нещо да направиш ... не ти е харесало, не си му пуснал , нищо не е станало, точка по въпроса.

Мърцелив си и имаш нужда от пари? Обвини някой публично, че те е пипал преди 20 години. Американската мечта какво била тя... аххх

И мен искаше да ме ебе преди 35 години / къде да подам сигнал и за какви пари говорим?

стига, моля те.

На арменския поп:)))

Всеки сам си преценя...

Радвам се че не съм милионер, иначе всеки или всяка която съм срещал на улицата ще ме съди , за ,,изнасилване '' преди 30-40 години.

В Бг няма случай беьен да е осъдил богат :)

Хм. Форумците пак са по-по най. Зрели мъже лесно съдят. Забравили са на 16 колко са били несигурни. Искам да се прави на мъж, някой дето това му се случвало и е реагирал адекватно и на време, а не някой дето на чуждото нещастие лесно дава акъли.

И да, и не. Този мъж не е на 16 от доста време. Защо сега се сеща точно, а не преди 2-3-5 години да речем?

Абе Кевин и мен искаше да ме оножда. Кевин, дай някой милион, че ще ти разкрия методите за съблазняване на цялата публика тук!

Сетил се този след 34 години, след като скандалът от последните години тъкмо затихна. Кевин Спейси ми е един от най-големите любимци. Няма дим без пушек казват хората, сигурно е правил грешки, но как всички тези хора се сещат десетилетия след това да огласят случилото се?

Е, какво толкоз нали всичко това е просто любов. Такива брошурки раздаваха по училищата.

Не знам какво да мисля! Ще ме покани някакъв дъртак на гости. Добре. Може и да отида, ако се води светило в някаква област! Ще ми пусне гей-порно и няма да си тръгна и ако се опита да ме спре, да му счупя манерката? Не, ще седна и ще търпя да ме гали по коляното, докато зяпаме някакви как се онождат? Че той този свидетел си е жив педал бе! Всъщност каква е целта? Кевин Спейси да даде едни пари ли?

Това е било 1988 г. ????

Всъщност май само се хвали тоя, нищо не ще, щото нищо не е станало, онзи го е давал жентълман. Ама аз ще взема да се наредя на опашката, онзи ден го гледам Спейса в едно крими и по едно време се втренчи в камерата и така перверзно ми смигна, че се чувствам омърсен и поруган.