17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мъже" !

Тази епидемия от обвинения в някакви посегателства до нищо добро няма да доведе... Ако посегнеш на комшийката, но не си известен, никой не те съди и не те разнася по вестниците, но ако си поне малко известен и има шанс да гушнат някоя пачка, изведнъж намигането се превръща в сексуално посегателство... На къде отива този свят...

Това, че не е разкрила самоличноста си не е проблем

Ха ха, това промени завинаги начина, по който зрителите ще гледат американски прелести. Сюжетът ще е за мъж, който се мести да живее до сексуален хищник. Той прелъстява синът му, който пък на свой ред бяга с дъщерята на перверзника. Бащата съкрушен отива и пръсва черепа на извратеняка.

в най-скоро време да се очакват обвинения от страна на организации за защита на животните.Просто няма начин при толкоз обвинения в клатене от мъже и жени, да не е минато и някоя животинка :)

Защо изобщо медиите продължават да обръщат внимание на подобни измислици? Как може да се е случило нещо преди 20-30 години и едва сега да реват по медиите, че им е посягал.. Само му съсипаха кариерата и живота на човека и накрая нищо няма да се докаже..

хА, спрете се де! И тва ми било мъже?! "Другарко, пък той ми бърка в гащите!" ще ти бърка - като му позволяваш... Я бой през ръцете, та да видим дали ще посяга... Какво са ми са разревали след сто години... "гуспо`ички" Е, трудно ги издържам някои лигавщини, с които се залива интернет пространството....

Мен 98-ма един дет много прилича на тоя Спейси ми изпи ракията, докат са изпикая.

Гей бил...Ама пък си е актьор от класа.Един от най-големите на нашето съвремие.Лично аз винаги съм се наслаждавал на играта му,и съжалявам,че вероятно повече няма да снима.

Може коментсрът ти да изглежда. Странно.., но отговаря точно на абсурда, лъжата и ценностите на тази ситуация с обвинемията. Ако беше в Англия, можеше и ти да намажещ.

И на мен ми е скачал колко пъти този сладур. като заспя и го сънувам как ми скача и намига. И така от 30 години - заспя ли, и сънувам как ми скачат мъже, намигат ми и си оставят телефоните. направо съм се побъркал. кажете къде да подам жалба за сексуално незадоволяване от страна на Кевин Спейси и кевин Коснър.

Жена ми снощи не ми пусна! На кого да се оплача?

1) като е 'гей' това не му дава право да насилва 2) явно вече това, че си 'гей' не те пази от #mootoo - някоя крава (или бик) да те набеди пък ти доказвай...

Щом налита на мъжки не е ГЕЙ, а е МАНАФ !

Какво е това обвинение в нежелано внимание? Пълен абсурд и потрес. Обвинението е сексуално посегателство, а то даже и мирис на секс не е имало. И все пък известни бе. Не че не може да са виновни, но за кварталния бай Тошо никой нищо не казва.

При кварталния бай Тошо изобщо не спират нещата до 'нежелано внимание' ;-)