Итън Хоук: Оскарите са деструктивни

Актьорът Итън Хоук смята, че Наградите на филмовата академия имат контрапродуктивен характер.

Обратно в новината

Коментари - Итън Хоук: Оскарите са деструктивни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радва факта, че един от холивудските актьори всъщност казва истината за оскарите. Тва е маркетингово позициониране и състезание в боксофис...само, че бокс офиса не прави истинско кино, което се запомня и има културно значение. Не че не попадат и добри филми там, но по правило доста дрипльовци получават награди. Но пък въплащава неистовата американска мечта да гледа блясък, класа и известни личности.

Оскарите станаха едно ревю на тоалети и бижута-реклама на дизайнери,разходка и снимки на червения килим. Парад на пластичните операции и козметичните процедури които започват много месеци преди церемонията за да могат да се демонстрират там.С две думи Панаир на суетата.А и на края между другото....някой случаен филм с Оскар.

Прав си , човече ! Непрекъснато ни натрапват усарски тъпни , от които ни се повдига. Европейското кино е с класи над тях .

И ... истината е някъде по средата, но цялата манифестация по черваният килим е една невероятна комедия и подигравка с актьорите.

Да, Итън има право. В добавка - не може да се каже, че наградените с Оскар филми са непременно любими на публиката. Спомням си прекрасния, бляскав, а и много смислен филм "Аватар", вместо който наградата взе посредствения "Войната е опиат". Май всичко е политика, а? Политика, прокарваща деструктивни идеи.

Аватар? Смислен? По-скоро дъвка за окото.

И на мен вече не ми пука за Оскарите, след като видях, че това недоразумение "Paperman" е номинирано в късометражната селекция.

Пич. Интелигент.

Така е пич...какво например направи Джейми Фокс след "Рей"?

Джейми Фокс е адкси добър актъор, което показа най-добре с Рей. Това, че след него не е направил запомняща се роля може да се крие къде ли не, най-вече слаб сценарий.Ал Пачино-най-великият на всички времена не е номиниран от 100 години, но това не значи , че е станал по-слаб от преди нали така? Колкото до това че всекви бездарници взимат Оскари, е 100% истина

Джейми е добър наистина, но има доста странни носители - Колин Фърт и 'Речта на краля' ме отказа от тези Оскари.

Това за Пачино си е лично твое мнение. Не знам защо и моето е същото. Само два стари филма ще спомена, за да не правим списък - Кръстникът и Усещане за жена... Оскари - булшитс...

Сигурно и за Чарлийз Терон след "Чудовище" не могат да намерят подходящ сценарии?

Как какво!? Джанго!

Джанго ли?! Франко Неро и Корбучи!....

Kalin

Прав е Оскарите отдавна не отразяват реалното качество на филми създатели и артисти.