Оскарите на новия смразяващ морал

Издига се Оруелова цивилизация, която приковава на позорния стълб своите творци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости, Оруел е на изток не на запад

Такива са резултатите, когато алчни и прости дебили и идиоти получат власт и започнат да се изживяват като всемирни съдници... За съжаление човешката история е пълна с такива уродливи примери на догматизъм демагогия, псевдоморал, злонамерена пропаганда и безумна цензура, типични за тоталитаризма... Това са циклични периоди в човешката цивилизация, които за щастие имат своето начало, апогей и край... Рано или късно, хората осъзнават, в какво се опитват да ги превърнат тези, които са ги яхнали и въстават... Винаги така е било и вероятно, така ще бъде!

След като подчиниха изкуството на псевдо политиката е време и спорта да се подчини на същите правила. В бягането на 100 и 200 метра да има квота от 50% за бели спортисти и 20% за ЛГБТИ+.

То, да е само това... :-(

Сега девизите са -педераст-това звучи гордо, нормалната жена е задължително лезбийка, черното е най красивия цвят , афрото е най умния човек , не поглеждай жена-ще те съди за сексуално посегателство.Този извратен морал се налага силово от разни генетично сбъркани индивиди , нуждаещи се от биологическо рециклиране.

доста тъпа статия както и доста тъп избор да я преведете.

За дебил и профан, като теб със сигурност статията е "тъпа", защото за Глупака, всичко, което не разбира е глупост...

Както Хитлер навремето забрани немци да приемат Новелова награда и направи немско подобие на нея, така и Европа трябва в отговор да създаде контра награда на Оскара.

Ма те европейците са по големи педераси и от САЩ. То все едно содомията не се налага в Европа.

В Европа си имаме дори повече от 1 - Кан, Венеция, Берлин.

А кога ще има инициатива, в надписите в края на филма да не е включено нито едно еврейско име?

Е, то тогава, няма да има, кой да прави холивудските филми, защото цялата им киноиндустрия се държи от евреи...

Или показваш мангал или педал,или няма оскар ! Комунизма се мести на Запад.....обвързват искуството с политиката ! Оскари само за мангали,Нобелови награди на най големите военолюбци.......пълно порно !

Споко, историята е доказала, че след всеки разцвет следва упадък... В момента сме свидетели на упадъка на Запада... Просто, дошло им е времето ;-)

И какво ..просто обезцениха нарада за изкуство с политически норми.

и разните им награди са снобизъм и нарцисизъм, а напоследък и расизъм срещу бялата раса, а също и извращения в сексуалната област. Отдавна съм престанал да гледам измишльотините им, с които искат да ми наложат някакви техни стандарти за мироглед. Всички техни прояви се ръководят преди всичко от тяхната ненаситна алчност и лицемерие.

Къф Холивуд кви пет евро, само руски и украински мелодрами

Това е само началото. Лошото е че голяма част от поклонниците на кравароибералната пропаганда така здраво са го налапали, че едва ли ще разберат как ги прекарват.

Болни!

Да живей хетеросексуаналноста! Или хуй на две или путка на четири!

Нобеловите награди кога ще минат под този знаменател ? Не е важно какво си открил или сътворил а каква сексуална ориентация имаш . Няма нито един велик черен учен или откривател или строител .

Ами те си минаха. Ако не греш отнега наградата на човека открил ДНК защото беше казал че африканците имат по нисък коефициент на интелигентност което и се потвърждава ако видиш класация за и телигенстнист по държави, африканските са последни. В случая казаха че е расистки защото става въпрос за африканци не че е расиско че азиатци те в тази класация са най интелигентни :) абе съвремие явно ще трябва да свиква е на всякакви извращения.

Напиши в гугъл американски изобретател и ще останеш изненадан от картинките които излизат. На моменти се плаша от това което ни чака

Вярно е ! Проверих, единият "черен учен " излиза до Айнщайн и пише за него че е учил хората да четат и пишат ! Повечето са фермери . И излизат заедно с Тесла , Едисон, Морз, Форд ...

Ами те вече СА под този знаменател - за справка недоразумението Грета Тунберг - посредствена и истерична ученичка. 2019г.

С Евровизия отдавна е така

,,Цензурата не е в името на сЪветската идеология...,, Правилната дума е СВЕТСКА- т.е.световна. Няма никакви сЪвети имащи отношение към тази тема.

Нормално. Запада винаги е имал извратен морал, за ралика от мъдростта на Изтока.

Не мога да се съглася, защото и мъдростта на Изтока често си остава само на хартия, а на практика е същото .

Изтокът е мн по-по-зле: и като расизъм и като насилие над жени и деца.

Чекиджии и помии

и нейните закони - винаги е свършвал много зле. Пример - нито един матриархат в човешката история не е прокопсал (Защо ли?)...

Я обясни, кога е имало матриархат....освен в Пропагандата на джендърите?

друго не сме и очаквали...

'забавно' е да се гледа как точно луиберастите от Импресио почнаха да се усещат как сами са си го набивали.

С 200

Оскарите, нова гавра с морала и човешкото, въобще. От режисьорите на антихристиянството.

Ясно е написано името на шефа на "академията" - РУБИН. Досега не съм видял Рубин на село в България зад ралото или Рубин да се КРЪСТИ. Най-краткият анекдот е: Евреин-миньор. Великият Ницше е казал в "Залезът на боговете": Проклет да е онзи, който полива пустинята. В Холивуд не-само я поливат, пустинята, но и са сътворили джендерски кибуц във филмовата пустиня.

Като започнат да си гледат лигавните сами ще се осъзнаят !!!

Аз съм еманципирано гей джудже негър хермафродит, но искам да бъда третиран като бяла транссексуална джендър флуидна метросексуална лесбийка.

Предишната линия беше бял американец с ослепителна блондинка борещи се срещу лоши руснаци или араби. Черните бяха представяни като лоши и пропаднали, а белите като добри и успели. Крайно време е всичко да се промени и филмите да отразяват реалния живот и проблеми на хората.

излиза че вече черния няма да го гръмват първи. Ще трябва да поправят и попроменят някои клишета.

ще го гърмят, като открият, че не е педал.

Е ако ще се отразява реалният живот пак черните ще са пропаднали а арабите религиозни фанатици хахах

от краварника...

"Идиокрация" и ще ви стане ясно накъде сме се запътили...

Майтапа настрана - помислете какво следва. Ако за Оскарите не ми пука, просто вече няма да ги ползвам за референция, помислете какво ще е ако утре кажат, че лекарите в болниците трябва да са на подобен принцип - задължително да има представители от всички раси и полове

Започнат да преглеждат на този принцип! Тогава - жална ни майка!

Нали не смяташ, че само бял мъж може да бъде лекар?

ключови думи - задължително в болници - не знам дали във всяка болница в България има и чернокожи, и цигани, и...

Разказана ми от българин, служил във ВМС на САЩ: Пилотите на ПАЛУБНАТА авиация са само бели. Има и жени. Командването прави всичко възможно да лансира латиноси и чернилки....но самолет на палубата каца с реакция на пилота от части на секундата. Изисква се определено НЕЕМОЦИОНАЛНО поведение. Докато всички цветнокожи са емоционални(НЕУРАВНОВЕСЕНИ) и нито от тях се получава палубен пилот нито мозъчен хирург. Разбира се, че има от тях добри и порядъчни хора. Но масовката ги маскира. Негър, особенно женска маймуна, да ти даде предимство на пътя с кола е за Нобел. Напълно естествено е от лимузина да се покаже маймунски ръка и да изхвърли през прозореца всякакъв възможен боклук. Невъзмутимо, с ПРАВО че целият свят му е длъжен за нещо.

Аз си има цяла теория за това, че разумът е еволюирал именно с миграцията на част от човечеството на север... Отивайки към климат с 4 сезона и по-трудни условия на живот, и принудени да планират дългосрочно и да развиват земеделие и технология за обработка и консервиране на храните, мозъците са започнали неминуемо да се развиват. Заедно с това е започнала да изчезва и тъмната пигментация на кожата, която вече е била нерелевантна при новите климатични условия и новите условия на живот. Казано накратко - тъмнокож = полу-човек = малоумник. И това е съвсем исторически и еволюционно обусловено... Не е някаква пропаганда или зложелателство...

Това вече се прави в корпорациите. Сами си налагат стандарти за "многообразие" и политкоректност

А наградата вече златно дилдо ли ще е?

черен махагонов колец ще е...

Оттук нататък вече ще е трудно нормален артист да получи оскар, или трябва да си негро или да си обратен, а ако е съчатание от двете оскара е гарантиран!

американската филмова академия е частно предприятие. Нищо не пречи да се направи негова алтернатива, която да дава награди според качествата на филма, а не според соцправилника.

Принципно е възможно, но те там са навързани като черва със собствениците, студията, продуцентите, режисьорите и т.н. Машината е без пропуск. Ако някой мръдне има или “секс скандал” от преди 20-30 години или пък му спира финансирането като по странно съвпадение.

Това са правила на американската филмова академия. Какъв е проблемът на френското кино???? Да сравняваш с комунистическата цензура правила, които налагат повече расово разнообразие във филмите? Страшни времена идат

Преди няколко години имаше един френски филм за един баща с три дъщери: Едната се оказа лезбиийка и се ожени за жена. Втората се ожени за негър. Третата се ожени за мюсюлманин. Бащата отначало се дърпаше, после прие с отворени обятия "промените" Един от най-касовите филми във Франция, имаше продължение. Прочети за филма "Cuties", заради които акции на Нетфликс се сринаха - направен от сенегалска французойка с името Маймуна (не се шегувам, така се казва наистина!), в койте се сексуализират 11 годишни момиченца. Филмът има награда от кинофестивала Сънданс, чийто съосновател беше осъден за втори път за педофилия.

След твоя коментар зачетох по въпроса. Все пак има и добра новина - масово хората са нормални и са реагирали адекватно и директно са казали, че това е педофилия

И те са фрашкани с джендери, черни и араби.

тия стигнаха да там, откъде ние се връщаме. Съюз на американските кинодейци с председател член на BLM , с устав....

Белите роби са били по-високо ценени от черните(факт)! Първите робовладелци в Африка са били негри(също факт)!

Културният марксизъм заменя класите с групи: група на жените, на черните, на хомосексуалистите, на транссексуалните, на мюсюлманите и т.н. Когато някои принадлежи към няколко групи той е най-онеправдан и с най-много привилегии - напр. мюсюлманин черен, който си е сменил пола. Пренасянето на черните в Америка ще се окаже най-голямата историческа грешка за всички времена от човешката история. Представете си Америка без черни - 80% по-малко проблеми.

Ами каквото сам си надробиш това сърбаш както се казва - така че не ги съжалявам въобще! Също и Европа, която е владяла Азия и Близкия Изток днес си плаща с наплива на мигранти от тези региони, само ме е яд че Америката е далеч и не могат да стигнат до там по вода или земя, но сигурно и това ще се промени.

по твоята логика трябва да се пуснат атомни бомби над Турция, част от арабския свят, и даже там, откъдето идва Чингис. нищо не оправдава свинщините с емигрантите, защото те не са емигранти като начало...

На Европата и спретнаха хибридна война, в която социалната и система бе използвана за оръжие за самоубийство. А Европата се направи на горда и велика, като реши, че може да издържи, и ги покани всички. И на малко хитра, като реши, че няма нужда да ходи на лов за нови роиб, те сами ще дойдат при нея.

На идеята на Калерги за Европейските щати - Европа на робите мелези. Мелезът няма нито история, нито права, а се управлява и манипулира лесно!

Ето защо съм си направил архив от няколко хиляди стари филми и около 10 хил книги, много от който стари. Да имам да гледам нещо на стари години.

Ще дойдат да ти направят обиск, ще ги изгорят, а може и теб заедно с тях.

,,Тате ,тате довечера искам да правя секс. Добре моето момче ще ти купя овца. ААА ама да бъде овца, последния път ми донесе овен, аз все пак не съм гей''

"20-ти век" започва с пасторална сцена от Италия - италиански млад овчар се съешава с една от овцете си. Това е национална ценност в Италия.

По-скоро е сцена от някоя мюсулманска страна. Те обичат овцете.

Тези Оскари вече не носят смисъл, цензурата и подмяната отвращават. На предишното събитие дадоха Оскар на "Джокера", всичките ми познати изпаднаха в шок. Един тежък, психарски, слаб като сценарий филм, който не носи грам позитивно послание и творчески щрих. Евровизия е същата турбо помия, награди се дават на странни същества за бездарно виене.

(бивш правосъден министър от ГЕРБ) е внесъл и приел промени за декриминализиране на педофилията. По негово време България подписва Истанбулската конвенция(все още не е ратифицирана).

Добре е да четеш преди да пишеш. Триото са Хаджигенов, Минеков и Бабикян. Кой от тях е бил какъвто и да е министър, че не се сещам?

...правиш ли четворка с тия, а?

тройката педали

Мисля че за пореден път Америка демонстрира интелектуална немощ. Как успяват да затрият свободата на словото и изразяването в името на свободата на словото и изразяването. Освен това за да няма расизъм трябва расата да няма значение, да си е личностова особеност някаква, като цвета на очите или ръста или ПОЛОВАТА принадлежност. Като и придават такова огромно значение, единствено подхранват расизъм. Да не може да се направи филм или друго защото героите са бели трябва да е също толкова лошо колкото да не може да се направи защото са черни. И интересно как ще направят филм за викингите примерно без да стават смешни? Очевидно и великата демократична империя като всички други велики империи е тръгнала да се самоунищожава.

Именно негрите са предимно расисти.

и жълтите х2 повече...

да, и оскарите са техен инструмент.. педофилите са зли, адски зли и безмерно гнусни изчадия в човешки лик. цялото им съществуване извън времето в което изживяват извратената си същност, е лъжа и заблуда. те ви притежават. притежават всичко, което вярвате, че имате. притежават парите ви, ежедневието ви, семействата ви, имотите ви, бъдещето ви, контролират мечтите ви... вие, всички неразбиращи значението на субекта и вярващи в лъжи, сте само нечии обречени роби - матерял за ползване. това, което господарите ви нямат, е свят в който да се изживяват свободно. премоделират ви така, че това да се случи. правят го отдавна. всячески. все по-целеустремено.

Без това само тъпотии излизат напоследък. Сериалите и нискобюджетните качествени независими продукции отдавна задминаха класическия Холивуд

Мисля си, че борбата на цветнокожите в цивилизования свят за човешки права и равенство трябва да се принесе и в България в лицето на ромите, които са най-онеправдани, с най-малко човешки права и свобода на словото !

Ако се самоопределя като транссексуален гей ром от български произход и не-бремененколко ли НПО-та ще ме пазят.

Тъп ли си, що ли? Ние, НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИТЕ сме много по дискриминирани от цигани, педерасти, лесбийки и всякаква друга криминална паплач!

Се сарказъм... Смятам това е целял автора...

Това не е майтап, това е прозрение за бъдещето, което ни очаква.

За да се включат в осъществяването на свободата на словото, циганите би трябвало първоначално да се ограмотят. Мисля, че държавата ни прави достатъчно по въпроса, като се опитва да вкара циганчетата в училищата. Но не е ясно, в какво циганите са онеправдани- известно е, че голяма част от тях живеят от помощи за сметка на всички останали българи.

Трябва ни филм в който Аспарух е негър, а баща му Кубрат е китаец.

Евреин!!! ( P.s. - и това го има)

Орфей негър има вече просто по добре да не знаят в Холивуд нашета история. Съветите я изктивиха до степен първата световна да я няма а тия в тия нови времена не ми се мисли

Тези процеси се движат от спонсорите на Да България които са ЛЯВАТА демократическата партия на САЩ. С други думи крайни комунисти. Същите като Антифа и Блек лайф матър

skromna35

Граматически е или "лайвС матър", или "лайв матърС", но НЕ и както си го написал!

граматически, даже пастора от ДА България се погнуси (за малко, все пак не е православен) от лизантото на Иванов по адрес на гей парада. същият Христо плажуващия е на хранилка към Америка за България, като само официалното мамбо е над 3 милиона гущера.

Хора бъдете,,толерантни'' помислете само- какво са правили 7 джуджета преди да дойде Снежанка? апропо ААААА какво става след това ААА??

А без да искаш Оскар ще можеш ли да си правиш филма както искаш? Ако можеш, кой те кара да спазваш подобни глупости?

Сега кой с коя, с кой, с какво, с кое ще прави секс в ,,новото нормално'' кино????

По- скоро Оскара умре като стойностна награда и това стана преди доста време. Умниците с тия директиви просто по-бързо го доубиват, та да не се мъчи.