От Бевърли Хилс до София: Как легендарният американски рапър Juicy J избра българин за най-новия си хит

Музикантът Alek Sandar прославя България със сатирично видео, снимано в Съдебната палата у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dolen Narkoman , pederas mrasen

Ако не бях загледала телевизия заради коронавируса напоследък, щях да съм в блажено неведение относно този "хит" и тези "артисти". Предлагам Juicy J да отиде да снима втора част на видеото в Департамента на правосъдието на САЩ. Хубава сграда, виждала съм я.

Световноизвестен? Juicy J ? Ма май никой не го е чувал...

Кой е тоя , кюнец? Смешници !

само снимките са ми достатъчни, ама аз съм си простовата, слушам класика, харесвам риза и вратовръзка и не очаквам черните "легенди" зад океана да задоволят червения ми вкус. Браво на българина, друго си е американец да те избере за нов хит - легендарно е някак си.

Джуси Кой??

Juicy J - за пръв път чувам този "легендарен" и "световноизвестен" рапър, а от години се занимавам с музика :) Може би е легендарен само в родния си град, знам ли :)

Легендарния рапър джуси пуси :) И легендарния сельо от булгаристан :)

Както много точно посочиха двама коментиращи, легенди на рапа са Ice Cube, 2 pac, Snoop Dogg, LL Cool J, Eminem....Този смачканяк може да е легенда само в гетото, в което е израснал, ама и там ме съмнява.

Всички са наркомани пич : ) а и бас ловя че си им слушал 2 песни макс

Бахти неприятната чалга, отивам да си промия ушите :( Абсолютна дрис.ня.

Не знам кой олигофрен разреши тая циганска пошлотия да се снима в емблематичната историческа сграда на съдебната палата. Абсолютно безобразие!

Сега, Айс Кюб, д-р Дре, Снууп дог... Разбирам те да са легенди! Ама този никому неизвестен индивид откога е легенда?

Единствените имена, които знаеш в бранша явно Поинтересувай се от къде идва трап музиката, която владее сцената от 10 години и как неговата група я правят още 90те

90-те години беше бум на рапа. Знам предостатъчно рапъри, но не мисля, че някакви, дето никакви не са се прочули, освен в тесни кръгове, имат правото да се наричат легенди!

Рапър? Бийт? Това е ориенталско маане ВЕ - най-обикновенна ЧАЛГА изпята на английски ;)

Добре за нашия, ама оня другия нито съм го чувал, нито съм гледал оня филм в който звучала оная песен... И оня другия не го знаех, докато не се yтpепа с хеликоптера...

Вие българите знаете Преслава и Галена... Каквобсте се разкоментирали тука. Щом не знаете Juice J значи YouTube ви е пълен с гадната чалга или Лили Иванова и група Тоника. А малко ако поотворите уики ще прочетете повече за него... ако можете да четете разбира се. Някой се изказа че пеел за продажба на наркотици и оръжия... Ами пее за реалността киято се случва там. Песента и мен не ми допада но пък аз си падам по old school 2Pac Ice Cube NWA....

Ами и на теб, като не ти допада, защо ги писа тези пет реда глупости, защо?

Легенди са изброените от теб NWA, Ice Cube, 2 pac....тоя дето го пишат тук за легенда е някакъв абсолютно неизвестен и БЕЗДАРЕН!

Я, този чужденец колко добре знае български! Че даже ни и поучава - НАС, българите! А колко добре е запознат с родната чалга-дивотия! Тц, тц, тц, да не повярваш какви образовани чужденци влизат в нашия български роден Дирник.

Изключително вълнуваща статия.......

Мангусти с дивашки танци

Бати кретените ...

За пръв път ги чувам и двамата

това означава, че не се интересуваш от олигофрени

Да се беше кръстил направо Адам Сандлър, сигурно щеше да има по-голям успех!

Как ги слагате ,тия етикети ,само кое му е легендарното не разбрах..легенди са .елвис,.битълс.ролинг стоунс.и др. Ама вие не сте час както обикновенно.

Дира представя това като културна новина. Но знаете ли, че въпросният рапър пее само за продаване на дрога, стрелби и подобни забавления от гетото на Мемфис? Не че имам нещо против някого, било дира или въпросният рапър, просто се излагате

Твърдението, че църното момче е "легенда" на хип-хоп-а е обидна за сцената! А "творбата" им е недостойна и за тоалетната ми!

И аз се занимавам с музика от години и съм също толкова известен като тази муцуна Алек Сандър... Пуснах си произведението му на студийните ми слушалки и останах потресен от бозавия мастеринг... Има далеч по талантливи "beat makers", които както в статията е написано - "буквално" за няколко минути правят бийт, в пъти по-добър от на нашия хубавец, барабар и с мастеринга накрая, та звучи наистина перфектно. Недоумявам защо трябва да ни се лансират такива индивиди, които с нищо не се различават от останалите 7 милиарда и няколкостотин милиона души на тази планета? Българин е, хубаво, но това не значи, че трябва да му издигнем паметник...

Толкоз много народ от тъй-наречения ни "лайфстайл" все пробива СЛУЧАЙНО. Този момък "Всичко стана толкова случайно...". Огромна част от моделките, мис/ис първомайска пролет двеиляди и незнам си коя си, талант/глас на България/ екс-фактор и прочее поп и рап старс, все пробиват или печелят нещо случайно, или се явили на шега да пробват, или приятел роднина /най-вече мама/ изпратила без тяхно знание снимки, записи и т.н. и много ги харесали че ги поканили да се явят и те взели че спечелили. КАК една/един не се появи и не каза: "Целенасочено се врях. Използвах, връзки, контакти, шуро-баджо, мазних се паравих мили очи, бех протеженце, безкруполно и с бясна амбиция и огромно желание исках да стана известИЕн!"

Един американски циганин чалгаджия избрал български мингянин

v

Творението не ми харесва. Няма мелодия, развитие, позитивно послание, естетика - нищо. Просто поредната циганска, сатанинска криминална история - такива неща нямат ценност.

Легендарния рапър джуси пуси :)

Маценцата са хубави, песента тц

Кулуминация в животаъна всеки изпълнител е легендата Джуси да те извика. Жалко че е такъв само сред неколцината си приятели. Никой от нас коментирашите не сме го чували докато не ни казаха че е легенда.

petrovito

парчето го бива/ ама клипа е пача/

Не става, брат!

Български и задокеянски циганин се срещнали и залюбили.

Помия..

На такива парчета рпофесионалистите има казват: "бози" ! Това никога няма да бъде хит!...

кой кого чаластри..нещо не разбрах

Не се среща информация това момче да е направило нещо за България, но като трябва да си промотира клоунската песничка, веднага се сети за родината си и сега чака да го гледаме и да цъкаме с език... И на всички българи, които попадат в шоубезнеса в Щатите, се едно един сценарист им пише репликите: "и като видях Риана, а па като срещнах Мадона...", като че не на некой му пука...

Поредният Уигър....

Кои са тези играчи? Некой чувал ли ги е преди?

Damn ... Не съм чувала нито единия, нито другия. Ще трябва да сменя хапчетата! :D

простотии...

Щото е най-евтино у нас. А тоя трафикант златото в устата ли го пренася през летището?

Ма тва са двама колоездачи бе, като уенци и пафки паф.