От Бевърли Хилс до София: Как легендарният американски рапър Juicy J избра българин за най-новия си хит

Музикантът Alek Sandar прославя България със сатирично видео, снимано в Съдебната палата у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма тва са двама колоездачи бе, като уенци и пафки паф.

Щото е най-евтино у нас. А тоя трафикант златото в устата ли го пренася през летището?

простотии...

Damn ... Не съм чувала нито единия, нито другия. Ще трябва да сменя хапчетата! :D

Кои са тези играчи? Некой чувал ли ги е преди?

Поредният Уигър....

Не се среща информация това момче да е направило нещо за България, но като трябва да си промотира клоунската песничка, веднага се сети за родината си и сега чака да го гледаме и да цъкаме с език... И на всички българи, които попадат в шоубезнеса в Щатите, се едно един сценарист им пише репликите: "и като видях Риана, а па като срещнах Мадона...", като че не на некой му пука...

кой кого чаластри..нещо не разбрах

На такива парчета рпофесионалистите има казват: "бози" ! Това никога няма да бъде хит!...

Помия..

Български и задокеянски циганин се срещнали и залюбили.

Не става, брат!

petrovito

парчето го бива/ ама клипа е пача/

Кулуминация в животаъна всеки изпълнител е легендата Джуси да те извика. Жалко че е такъв само сред неколцината си приятели. Никой от нас коментирашите не сме го чували докато не ни казаха че е легенда.

Маценцата са хубави, песента тц

Легендарния рапър джуси пуси :)

Творението не ми харесва. Няма мелодия, развитие, позитивно послание, естетика - нищо. Просто поредната циганска, сатанинска криминална история - такива неща нямат ценност.

v

Един американски циганин чалгаджия избрал български мингянин

Толкоз много народ от тъй-наречения ни "лайфстайл" все пробива СЛУЧАЙНО. Този момък "Всичко стана толкова случайно...". Огромна част от моделките, мис/ис първомайска пролет двеиляди и незнам си коя си, талант/глас на България/ екс-фактор и прочее поп и рап старс, все пробиват или печелят нещо случайно, или се явили на шега да пробват, или приятел роднина /най-вече мама/ изпратила без тяхно знание снимки, записи и т.н. и много ги харесали че ги поканили да се явят и те взели че спечелили. КАК една/един не се появи и не каза: "Целенасочено се врях. Използвах, връзки, контакти, шуро-баджо, мазних се паравих мили очи, бех протеженце, безкруполно и с бясна амбиция и огромно желание исках да стана известИЕн!"

И аз се занимавам с музика от години и съм също толкова известен като тази муцуна Алек Сандър... Пуснах си произведението му на студийните ми слушалки и останах потресен от бозавия мастеринг... Има далеч по талантливи "beat makers", които както в статията е написано - "буквално" за няколко минути правят бийт, в пъти по-добър от на нашия хубавец, барабар и с мастеринга накрая, та звучи наистина перфектно. Недоумявам защо трябва да ни се лансират такива индивиди, които с нищо не се различават от останалите 7 милиарда и няколкостотин милиона души на тази планета? Българин е, хубаво, но това не значи, че трябва да му издигнем паметник...

Твърдението, че църното момче е "легенда" на хип-хоп-а е обидна за сцената! А "творбата" им е недостойна и за тоалетната ми!

Дира представя това като културна новина. Но знаете ли, че въпросният рапър пее само за продаване на дрога, стрелби и подобни забавления от гетото на Мемфис? Не че имам нещо против някого, било дира или въпросният рапър, просто се излагате

Как ги слагате ,тия етикети ,само кое му е легендарното не разбрах..легенди са .елвис,.битълс.ролинг стоунс.и др. Ама вие не сте час както обикновенно.

Да се беше кръстил направо Адам Сандлър, сигурно щеше да има по-голям успех!

За пръв път ги чувам и двамата

Бати кретените ...

Мангусти с дивашки танци

Изключително вълнуваща статия.......

това означава, че не се интересуваш от олигофрени

Вие българите знаете Преслава и Галена... Каквобсте се разкоментирали тука. Щом не знаете Juice J значи YouTube ви е пълен с гадната чалга или Лили Иванова и група Тоника. А малко ако поотворите уики ще прочетете повече за него... ако можете да четете разбира се. Някой се изказа че пеел за продажба на наркотици и оръжия... Ами пее за реалността киято се случва там. Песента и мен не ми допада но пък аз си падам по old school 2Pac Ice Cube NWA....

Ами и на теб, като не ти допада, защо ги писа тези пет реда глупости, защо?

Добре за нашия, ама оня другия нито съм го чувал, нито съм гледал оня филм в който звучала оная песен... И оня другия не го знаех, докато не се yтpепа с хеликоптера...

Легенди са изброените от теб NWA, Ice Cube, 2 pac....тоя дето го пишат тук за легенда е някакъв абсолютно неизвестен и БЕЗДАРЕН!

Рапър? Бийт? Това е ориенталско маане ВЕ - най-обикновенна ЧАЛГА изпята на английски ;)

Сега, Айс Кюб, д-р Дре, Снууп дог... Разбирам те да са легенди! Ама този никому неизвестен индивид откога е легенда?

Не знам кой олигофрен разреши тая циганска пошлотия да се снима в емблематичната историческа сграда на съдебната палата. Абсолютно безобразие!

Бахти неприятната чалга, отивам да си промия ушите :( Абсолютна дрис.ня.

Както много точно посочиха двама коментиращи, легенди на рапа са Ice Cube, 2 pac, Snoop Dogg, LL Cool J, Eminem....Този смачканяк може да е легенда само в гетото, в което е израснал, ама и там ме съмнява.

Легендарния рапър джуси пуси :) И легендарния сельо от булгаристан :)

Я, този чужденец колко добре знае български! Че даже ни и поучава - НАС, българите! А колко добре е запознат с родната чалга-дивотия! Тц, тц, тц, да не повярваш какви образовани чужденци влизат в нашия български роден Дирник.

Всички са наркомани пич : ) а и бас ловя че си им слушал 2 песни макс

Единствените имена, които знаеш в бранша явно Поинтересувай се от къде идва трап музиката, която владее сцената от 10 години и как неговата група я правят още 90те

90-те години беше бум на рапа. Знам предостатъчно рапъри, но не мисля, че някакви, дето никакви не са се прочули, освен в тесни кръгове, имат правото да се наричат легенди!

Juicy J - за пръв път чувам този "легендарен" и "световноизвестен" рапър, а от години се занимавам с музика :) Може би е легендарен само в родния си град, знам ли :)

Джуси Кой??

само снимките са ми достатъчни, ама аз съм си простовата, слушам класика, харесвам риза и вратовръзка и не очаквам черните "легенди" зад океана да задоволят червения ми вкус. Браво на българина, друго си е американец да те избере за нов хит - легендарно е някак си.

Кой е тоя , кюнец? Смешници !

Световноизвестен? Juicy J ? Ма май никой не го е чувал...

Ако не бях загледала телевизия заради коронавируса напоследък, щях да съм в блажено неведение относно този "хит" и тези "артисти". Предлагам Juicy J да отиде да снима втора част на видеото в Департамента на правосъдието на САЩ. Хубава сграда, виждала съм я.