От Гилбърт Грейп до Джак Спароу: Лошото момче на Холивуд стана на 57

Джон Кристофър Деп е обичан от милиони, а кариерата му е белязана от върхове и падения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не ме е кефил,нито като актьор,нито като мъж.

Много тъпо ѝ се върза на Амбър,типична златотърсачка ! много по- млада, красива блондинка, класика и Джоното хоп ...остави Ванеса след 15 г. заедно и две деца . А на делото Ванеса го защити и каза че никога в връзката им не е посягал , колко свестен човек е , прекрасен съпруг и баща. .. считай каква обич.

Верно, че тоя заряза Ванеса Паради. Господи колко трябва да си тъп за да зарежеш жена като Ванеса Паради, заради някаква малка козичка.

За всяка хубава жена има мъж на който му е омръзнало да я е*е

И да не забравяме The Holywood Vampires! Rock on, Джони! ЧРД

Разкошен актьор, разкошен мъж

Какви проблеми има Деп, бе?? Живял си е най-хубавия възможен живот под слънцето - и напълно го заслужава, за разлика от повечето богати боклуци. Колкото до мършата Амбър Хърд - тя беше уличена наскоро и кариерата й и нормалния живот свърши за нея. Всички я ненавиждат. Ако някое тъпо джендерастко зомби някога й е вярвал - да се самоубие сега. Аз никога не съм имал и най-малкото съмнение в Джони. Такъв мъж няма как да удари жена - дори да е парцал като Хърд.

...тъкмо се чудих отдедапочна...

Джони Джи,Бляяакмас...,актьор!

Минусите са най-вне'час'ните типове. Кое не разбрахте? Обществен враг се казваще филма,пак да ви доубясня,става дума за Филм и Актьора Джони Деп. Последно-филм. .......

Голям актьор с впечатляващи и нестандартни роли !!! Обаче най- много го харесах в " Новият Дон Жуан " с великия Марлон Брандо ,както и в " Аризонска мечта " с Фей Дънауей!!! Да е жив и здрав ,а личния живот си е негов !!! Попътно плаване с " Черната перла " капитан Джак Спароу!!!

Аризонска мечта си беие номер 1

Великан

Кефи ме! Другото си е негов проблем...