Коментари - От какво се оплакаха принц Хари и съпругата му в края на своята документална изповед | Лайф.dir.bg
назад

От какво се оплакаха принц Хари и съпругата му в края на своята документална изповед

Последните три епизода от поредицата, посветена на герцозите на Съсекс, вече е факт

Обратно в новината
| Редактор : Стелиян Стоименов

Коментари - От какво се оплакаха принц Хари и съпругата му в края на своята документална изповед | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер си е Меган, много по-харесвана беше от скумрията Катрин, затова така я подредиха.

Всеки в тази система, независимо дали от моите роднини, или от персонала, е пропуснал огромната възможност, предоставена от съпругата ми, и не е предположил докъде може да стигне това в световен мащаб." ????????????????

Не мога да не се изкажа пак..На тази снимки Меган с леко размазян грим и сълзица е върха на позьарщината...Хари страда това му е баба но Маганката е една патка и дори не се сеща да го изиграе правдоподобно...Говорят с недомлъвки превода ли не е точен или нещо..някой да преведе това на разбирам езикиии

Не само, че преводът е на места безумен, но и са смесени откъслечни коментари по различни теми в един абзац. Като цяло един тюрлю гювеч са сътворили от редакцията.

Сърбят ги ръчичките за парички, от това се оплакват. И понеже няма, какво друго да продадат, нямат нито таланти, нито акъл, продават семействата си.Особено кралското, щото то най-много се кльопа от плебса. 100 милионки, нека им е зла. Утре, ако трябва, ще продадат и децата си.

Нещо няма кинти май, а?

Айде да излиза и книгата януари - февруари месец , да се кротнат, да им паднат всички воденични камъни от вратовете и най-после да се концентрират върху това , което обявиха, че ще правят и би трябвало да правят- разгъване на благотворителната си дейност и ако може по-дискретно и смирено, че и двамата смърдят на уайт привилидж

Този Хари, такъв титаничен ум, такава ясна мисъл и дар слово. Евала на този, който е успял да проследи мисълта му и да разбере какво иска да каже

Тая па, две години се поотърка в аристокрацията ,сега двайсет ще прави водевили и панаири по всякакви медии

Хмм. Кралските особи от форума, които имат изглежда безкраен стаж в Бъкингамския дворец, се изказват доста вещо и крайно. Дано даде Господ да ги видим и тях що за стока са в светлините на прожекторите.

Видяхме каква възможност са пропуснали всички с отсъствието на Мегън. Животът и институцията като цяло, да се превърне в терторазрядна многосезонен ситком в някоя кабеларка или стрийминг медия в най-добрия случай.

Вижте филма - ако имате Нетфликс - прави са, според това което са проучили или по-скоро платили на специализирана фирма да проучи, около 80 човека или акаунта всеки път генерират нови и нови простотии за тях - тъй като това генерира пари - веднага простотиите се подемат и разпространяват - очевидно е че някой координира целия цирк. Възможно е да са замесени хора близки до роднините им - добре че се разкараха навреме от тоя змиярник

И кво ? Ами отказват се от титлите, скриват се някъде и си живетя мирно и спокойно като японската принцеса. Истината е , че си докарват милиони , като продават клюки за неговите роднини - демек същото , от което се оплакват. Капиш?

на 96 с рак на костите и нарушено кръвообръщение позира широко и лъчезарно усмихната в Балморал 2 дни преди да умре, изпълнявайки дълга си на монарх и назначавайки не знам кой поред министър председател. Меган И хари в цветущо здраве, млади, с пари, влюбени и с две здрави деца, без никакви професионални ангажименти освен тия, които сами си създават - колко ни е трудноооооо, по вестниците пишат за нас...

"Всеки път, когато история за някой от семейството изскочи за миг в медиите, кралското семейство скача: Това трябва да го разкараме!" Излиза че е Хари послъгва, или кралското семейство не се намесва... или простотиите които са извършили с Меган са толкова големи че и Баба не е успяла да усмири пресата;) "Всеки в тази система, независимо дали от моите роднини, или от персонала, е пропуснал огромната възможност, предоставена от съпругата ми, и не е предположил докъде може да стигне това в световен мащаб." Какво ли толкова е предлагала Меган, при това на който свари, та кефа да стигне световен мащаб?! Е, след тия приказки и аз почвам да си мисля че, поне в интелектуално отношение, Хари не е от това семейство;)

в статията са извадени от контекста. Хараламби всъщност казва, че Институцията е изпуснала шанса да се разчупи в расово отношение или там както се изразява префърцунено били изпуснали шанса за расова диверсификация и културно модернизизиране и доближаване до съвременните ценности на младите - тази застинала във времето институция били изпуснали златният си шанс. Общо взето мрънкат като сърдити тригодишни в детска градина. Меган мрънка също , че като се оженили не били настанени "в двореца" а "на териотията на двореца" в някаква малка котидж, с ниски тавани, и доста скромно изглеждаща. И това оплакване на уайт привилдж лигльовци идва на фона, когато в Англия в момента е страшна криза, инфлацията хвърчи, заплатите са замразени, здравеопазването в криза, средно чакане за линейка е между 6 и 12 часа, да точно така 12 часа , се чака за линейка в момента, стачки навсякъде. Някои от хората в най-затруднено положение като пенсионери на държавна пенсия, инвалиди или самотни родители са принудени да избират, дали да купят храна, или да сложат пари в пейметрите за газ и електричество , защото не могат да си плащат и са ефективно на режим на тока и отоплението, тоест пускат си ток по няколко часа на ден , а отопление го спират напълно, а температурите в момента са минусови. На фона на всичко това мрънкащите Хари и Мегън от иметието си за милиони в Монсанто с техните аристократични проблеми изглеждат тотално out of touch.

И аз не бих я прегръщала , Кейт била студена, нали утре може да се разделят с рижото леке и да изтропа всичко на пресата ? И се облича в неутрални тонове, защото знае, че и отиват. Сама го е казвала, минималист била уж. Ужас .

Кралицата е изпълнявала задълженията си и не се е оплакала въпреки, че е била с рак на костите ! Този галош мрънка, че замъкът му бил малък , тати му спрял парите за лентайнстване и брат му повишил тон . Оная па фалшива като китайско менте. И няма край това реване , цял живот ще кешира , като продава клюки от собственото си семейство.

Пак, че Уилям само му е повишил тон, аз бих го набила !

Стига ни занимавахте с тази измет. Чак па те се били оттеглили боооже боже, те ги изритаха като мръсни плъхове те се били оттеглили. Тия са по гнусни от повърнато на плеймейтка хранена с лайна и “семена”

Жалки нищожества, които могат да изкарат някакви пари само с плюене по семейството на този чехлю дето се е скрил под полата на жена си и само повтаря лъжите, излизащи от устата ѝ. Само че времето минава и на хората ще им омръзне да консумират една и съща помия по Netflix и ще поискат друга помия, та тогава ще допълзят обратно при баща му и брат му на чехлю, за да просят пак пари.

на толкова скандали се нагледахме, преди да се ожени, само и само да привлече вниманието, защото титлата не може да бъде негова, да не си създава ореол на мъченик, всъщност охраната от кого ги пази, кралска ли е или тяхна лична, с какво се издържат

Вижте на черно-белият постер, какви вампирски зъбки и поглед вади афровампиресата - едва ли е само маркетингов трик!

Някак си почвам да изпитвам носталгия по дните, когато в ДИР-а пишехте сводки за Мика Стоичкова, или в най-лошият случай - за златките.

Сега само нищо неправилият цял живот Хари и Ивана Кнол.

Нали тези се отказаха от титлите, защо все още се наричат херцози, тя е бившата артистка, а той завинаги кралски ,неблагодарен син.

Те не се наричат "херцози" - те се наричат "герцози", а това променя из основи нещата ;-)

Герцозите може да са герцози само в Б. и Герцеговина, и то ако новината е преписана от някой руски сайт.

Не мога да спра да плача. Добре, че ни спестиха как Хари бръкнал в задника на Меган, е щях да изпадна в истерия.

Едва ли има по-неприятни "звезди" от тези двамата. Мрънкащи, неблагодарни, завистливи и бездарни хора на средна възраст имащи реално всичко на този свят(здраве, деца, любов, пари, независимост). Той - с толкова тежък Едипов комплекс, че прероди майка си в Мегън. Тя - себична до степен на нарцисизъм и ужасно слаба актриса. Вечно някой им е виновен за нещо. Добре, че кралицата не доживя да види този водевил. Всъщност не казаха нищо с този филм - само общи приказки и мрънкане . Не видяхме да има повече от обичайните проблеми в едно семейство. За никое от обвиненията им практически нямаше показани доказателства, Единственото, което постигнаха, е че се погребаха сами с тази поредица.

От какво се оплакаха петоразрядната актриска, алчна за пари, и нищонеумеещият царски син, свикнал тати и бати да му замитат цял живот простотиите? Ами оплакаха се от това, че не можаха да въртят кралското семейство на пръста си, както искаха. Оплакаха се от това, че тати-царят им спря издръжката. Оплакаха се от това, че ги изритаха от Великобритания заради простотиите, които натвориха: простакеса Меган замери с чаша чай член на персонала по време на посещението си в Австралия при първата им визита там като семейство, отказваше да спазва кралският протокол, държеше се с личния си персонал като с прислуга и хората до един напуснаха работата, която бяха работили десетки години. Парцалеса Меган, до вчера спала на легло от Икеа (сама е показвала снимки), имаше претенции каква тиара да й дадат за сватбата и как да са облечени шаферките (което също е предмет на протокол и традиции и не си го определя никой сам според прищевките си). Хари, който години наред снасяше на журналистите клюки за семейството си, сега се оплаква от същите журналисти. Плюе семейството, на което дължи ВСИЧКО. И женичката му и тя - отрича се от баща си, който цял живот я е гледал и издържал и е плащал ВСИЧКИТЕ й разходи: образование, жилище, кола, а също й е намирал роли в киното, защото тя е бездарна, а той работи в този бранш. Семейство мизерници - хвани единият, удари другият.

Какво но занимавате с чалга звездите на неолибералната върхушка? Тия потомствени крадци и мошенници са за Сибир!!

Това ще да е поредната рекламна статия за тия двамата. До утрешната такава :)