17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е по-малка от повечето от тях? Още даваме на света от време на време по някой велик. Нищо, че си отиде в самия край на старата година.....Важна е следата, която остави!

Аз за един приятел питам : САМО Америакнски"звезди" ли са "угаснали" от началото на годината ?????

Какви звезди бе , звезди . И те като другите се хранят с добре овкусена мърша и серат смръдливи лайна, пият алкохол и от животни стават на свине. Работата им е да играят театъри това ги прави по-известни от другите, но в никакъв случай звезди. Рекламата на шоубизнеса си измисля какви ли не титли и мероприятия заради бизнеса и парите, в повечето случаи са нанесли вреда на обществото отколкото полза. Упоритото рекламиране чрез киноиндустрията на убийства, изнасилвания, наркотици и тероризъм доведе до това което е днес обществото.

Като,че сте станали с лице към възглавницата?! ;-)

И да махнете снимката на Скалата от горе! ПУ-пу-пу!

Дир, държа да ви напомня, че в българския език съществуват думите "начало" и "започва". Не е необходимо да ги заменяте постоянно със "старт" и "стартира".

Да , ама с българските думи НЕ са ПОЛИЧЕСКИ КОРЕКТНИ , и няма как да се пробутват за братя на Американците !!!

Моля ви -не я сваляйте цяла година от топ новините и я ъпдейтвайте ежедневно! Много малко застъпвате темата за смъртта на някакваи случайни хора, а аз тооолкова обичам да чета. Вечер сядаме цялото семейство пред камината и някой чете на глас всички статии с кой къде умрял! И това е от няколко години! Топла семейна традиция!

няма културно разнообразие - само бели мъже, расистко е да ги споменавате!

ъъъ, да Коби е много бял...

Със звезди е пълно небето, другото е ....

Депресарска статия.

Къде прочете тук ти за скалата??? Ясно пише за баща му... Аман от неграмотни българи

Не бързай да слагаш епитети на другите. Просто журналистиката така работи. Слагат провокативна снимка/заглавие на статията, за да я прочетат повече хора. В конкретният случай е снимката на "Скалата" Спомням си от времето на "прехода" бяха сложили на първа страница на ежедневник огромно заглавие "Заклаха Иван Костов". И някъде в последните страници на вестника имаше малка статия, как някакъв дядо си кръстил прасето Иван Костов и го заклал по Коледа

Скалата не е мъртъв, но карай само и само да се пише нещо.