Отглеждането на куче се отразява добре на мозъка

Галенето на питомеца помага и на емоционалното състояние на човека

Обратно в новината

Коментари - Отглеждането на куче се отразява добре на мозъка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от тия кучкари и техните песове! Няманикаква култура за отглеждане на животни - пуснали си огромните песове без каишка да се завират по хората, няма никакво съобразяване на лай, шум за събиране на лайната им изобщо не говорим - екзотична рядкост... За уличните кучета да не говорим - навсякъде има и кучета, и лайна ! То е само лай и мърсотия навсякъде. . София е едно голямо бунище с кучета

д*ебил. Аман от негативни и безполезни хора като теб

Как се отразява на спокойствието на съседите - лай , виене , тропане на врати , ехти и кънтене на цялото стълбище , независимо от часа - 5 , 6 сутринта - между 14 и 16 , в 1 или 2 през нощта ? Лай и джафкане под прозорците при среща с други песове ! Ама че има болни хора , малки деца и бебета - какво им пука на кучкарите ! ? Ами тротоарите и зелените площи - кучешки тоалетни ? И разни любителки и молозливи съседки , които носят храна и вода , но и не помислят да разчистят кутиите и купичките и районът се превръща в бунище ?! Много умни , пращят от мозък и възпитание станаха моите съседки - кучкарки , няма що !!! Какво да се прави - няма да спим , ще късаме нерви , ще вдигаме кръвно и ще треперим някое " кученце " да не разкъса дете или възрастен ! Това жилищни райони ли са или КУЧКАРНИЦИ ?

Надъхвайте още глупаци да отглеждат кучета в апартаментите, да вдигат врява, да се бутат в хората и да серат по тротоарите, парковете и градинките.

Тъпи кучкари.

А отглеждането на жена, как се отразява?

Никак, то за да вземеш жена имаш ли изобщо мозък? Че и да я търпиш, значи в кратуната съвсем няма никой

Отглеждането на мъж е опасно за живота и здравето особено на свине-женомразци, които третират жените като втора ръка хора.

Ами баце, те СА си втора ръка. Ама и хора на се, нещо по-лошо са. Затова и си трябва редовен бой, че да не ти се качват да главата.