17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е давала в Ан Ал ната цев.

Ето какво става като кажеш истината в очите на един мъж с голяяяямо его. Вземе че те наръга 5 пъти.... Нещастник

Взело се е на сериозно това маце, жалко, да се подиграваш на един мъж за способностите му не води до добър край. Не ти харесва, карай напред, защо трябва да го унижаваш, смятала се е за недосегаема. Другите кифли, като нея да си вземат поука.

Това заплаха ли беше?

Звучи като съвет. Не е разумно да се повтарят чужди грешки. Убийството е престъпление-много повече от обикновена грешка. ‘Извинявай сбърках’ не помага!

“...студент по медицина със специалност дерматология...” това е малоумно- или сте малоумни, или превеждате малоумно, или превеждате от малоумна статия...

момичето е готино! разбирам, че все отнякъде трябва да се почне, ама що точно с нея?

Инстаграм звезда?! Ютюб звезда?! Какви са нези нови словосъчетания?! Каква им е дефиницията? Спада ли в тези категории нашият Джорджано?

Пак ли ще обвиняваме жертвата? Убиецът е оправдан така ли? Заслужавала е да бъде убита по жесток начин заради слабата психика на поредния “мъж”.

Никой не заслужава да бъде убит! Вероятно съд ще го отведе в затвора. Сексуалният и психически тормоз от страна на убитата има ли съдебен закон и трябва ли да бъде наказан няма да е предмет на разследване

Евразийски ценности! Проститутки и психопати! Ей това е матушката на тролколхоза!

Няма нужда да го пишеш на сметката на Путя това. Разгледай се в коментарите тук да видиш колко нашенци са се разпознали в героите от статията. Все пак да наречеш снизходително жертвата на убисйтво "кифла" и да кажеш, че си го е заслужила... все пак това е напълно нормално по нашите ширини.

Понеже става дума за Русия, а там е по-по от тук и мутреските са им по-мутрески и от нашите и мутрите им са по-диви. Играла си е момата с огъня, изгоряла е. Жалко, ако беше залягала над учебниците по медицина повече отколкото на игрите на чичо доктор, може би щеше още да е жива, кой знае?!

колко пари изкарва един инфлуенсър с 20 000 последователа ?

Нищо не изкарва от Инстаграм, със сигурност не достатъчно да живее от това, НО с рекламата която си прави девойката е могла да изкарва много повече по алтернативен начин. Лесни пари няма - поемаш един или друг тип риск.

Като им надуят малко самочувствието на такива красавици и след това започват да се гаврят с когото им попадне... Ама тази май не е уцелила човека и е решила, че всичко й е позволено.....

Schilo

Абсолютно. Кифли с претенции, колкото искаш.

като няма с кого да се бият, подкараха се вътрешно. Там върлува със страшна сила чума, по-страшна от африканската по свинете. За разлика от България, кочината там е огромна.

tonk11

В главата ти върлува. Щото е празна и има много място. Ти ходил ли си някого в Русия? От село излизал ли си въобще?

извън маскава още серат в дървени будки на двора. за асфалт, ток и канализация могат само да мечтаят. държавица спряла в 19ти век.

една хубава новина няма свързана с раша. ей така за разнообразие...

Schilo

Що бе, има. Ама това публикуват, за да се кефите. Други пропускат- като избитите оня ден в Сан Хосе,Калифорния, преди месец във Верджиния.

Schilo

Вчера в Уисконсин

Не пропуснаха за Сан Хосе, и въпреки всичко убийствата в Русия са двойно по статистика на тази в САЩ, което си е потресаващо!

Schilo

Хахахах, дай да я видим тая статистика.

Пишеш homicides by country в търсачката и си готов, явно Дир-а не позволява поставянето на линк.

ама нещо се затрудни да цитираш. веднага сменяте темата, както са ви опорните точки.

Не ти харесват новините от Раша, да ти пусна една новина и за ФАЩ - изтекли са над 100 млн. SSN на американци клиенти на банка CapitalOne, това е с около 20 пъти повече от нашия НАП.

Намерили за какво да се припират! По нашите земи и преди 10000 години е имало цивилизация. И стига с този комплекс за малоценност! Да, нямаме ресурси, нямаме и оръжие, но нима ресурсите и оръжието за самоунищожение са най-големите достойнства на човечеството? Русия и САЩ са млади империи, варварски. Първите руски царе са си взимали български аристократки за жени, за да им вдигнат статута. А първите заселници на САЩ знаете какви са. Затрили са местното население и цивилизацията там и вече са голяма работа! Да хванеш едните, да удариш другите, варвари!

...и на 7 млн. (май) канадци

хаерсва това

украинец да харесва такива работи-)

Категорично не е отктита мъртва, а убита. Както казват там, ето две большие разницьi.

Явно имат афинитет към куфарите. Първо детенцето покрай Пасарел преди години, след това чух за подобен случай и сега пак в куфар.

Щото имат големи чемадани за денги

В Русия стават убийства всеки ден. Въпреки полицейската държава на Путин, криминалните деяния не стихват.

в Лондон има по 6 на ден

Мислиш ли че в москва са по малко от 6 на ден ?

колкото и да са в Москва, не са повече от 20-25 убити на ден.

Стават убийства всеки ден е меко казано. Според Росстат Броя на убийствата през 2017 е бил 8844 или около 24 на ден, за 2018 са спаднали до 7067 или 19,3 на ден. Иначе като сравнение, за 2018 това прави около 4,9 на 100 000 души, което за Европа е ужасно много, горе-долу е сравнимо с нивото в САЩ - 5,3. За информация, в България нивото е 1,5 на 100 000, Франция 1,3, Великобритания, която някой спомена е 1,2; Германия - 1,0, много от другите по-малки държави в ЕС са между 0,8 и 0,5.