24-годишна Инстаграм-звезда от Русия беше открита мъртва в квартирата си. Заподозрян за убийството е признал вината си.

Вижте снимки на Катя >>

Тялото ѝ е било съблечено и натикано в куфар. На зловещата находка попаднал хазяинът на младата жена, след като няколко дни подред родителите ѝ не могли да се свържат с нея. По първоначални данни името на жената е Екатерина Карагланова. Открита е с прерязано гърло. Версията, по която работят разследващите, е убийство от ревност, предадоха руски информационни агенции, цитирани от bTV.

33-годишният Максиим Гареев, който бе задържан вчера в Москва, заяви, че на 26 юли е извършил убийството на момичето, съобщи БНР. Не е ясно какви са били отношенията между двамата.

В отговор на въпрос на следователя за мотивите на престъплението Гареев заявява, че Екатерина неведнъж го е оскърбявала и унижавала сексуалните му достойнства и принизявала финансовите му възможности:

"Не успях да издържа и ѝ нанесох поне 5 удара с нож в областта на шията и гърдите".

Карагланова е била студент по медицина със специалност дерматология. Имала е около 80 хил. последователи в Инстаграм, където е публикувала снимки от множеството си пътешествия из Европа. По ирония на съдбата никнеймът ѝ в социалната мрежа е katti_loves_life. Познати и почитатели на красавицата засипаха профила ѝ със съболезнования.