Коментари - Отмениха присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване | Лайф.dir.bg
назад

Отмениха присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване

Основанието на нюйоркския Апелативен съд е, че холивудският продуцент не е получил справедлив процес

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Отмениха присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реално човекът се е възползвал от положение. И "жертвите" му го знаят много добре. Не оправдавам поведението му, защото да спиш с жени по такъв начин не е мъжко, а жалко. Явно е имал комплекс заради вида си. Но "жертвите" му са единствено жертви на неспазване на страна от бизнес споразумение. Ето - той си е взел неговото, а повечето са си останали прости момиченца, които не са прпбили в Холивуд. И за които съсипването живота на един човек не е проблем, за да получат две минути слава. Абе, Харви ... разбирам - времената са били такива - но - хвани си жена, радвай се на семейство - възползвал си се от хора, които биха били готови да минат през трупове, за да постигнат своето. Бас държа, че има и момичета, които не са ти забили пирон в ковчега. Съвсем друга е бирата с оня контрабас Ар Кели - да мамиш момичета са ги правиш проститутки ... дано дълго му се радват в затвора!

Тук до един все сте знаещи и спецове, а тия от Дир са най-големите. Тоя изрод е осъден по няколко различни обвинения за сексуално посегателство и само по една от присъдите му има отмяна. По друга от присъдите си е осъден още по-рано и ще лежи много време. Освен това го съдят и на още няколко места . Дори всички останали дела да се провалят ,първата присъда за изнасилване е достатъчна тоя да не види слънце . Господ също вечв го е наказал здравословно , тъй че предвид състоянието му, жив няма да излезе от затвора .

Този евреин мастит продуцент, сам насила ли е намирал "жертвите"? Или "жертвите" са се държали провокативно в личните му имоти, изпълнявайки етюда "Всичко ще дам от талантът си"? Тинто Брас има конкретен филм по казуса: журналистка "интервюира" ачик ачик на камерата ТВ продуцент за място под прожекторите. Филма е в аналите на филмовата класика.

то Харви не беше съден а линчуван от Мииту-то, а съдията си е за съд, защото упорито режеше доказателствата оспорващи твърденията на организиралите линча "девици";)

че за да пробие една актриса в Холивуд, първо трябва нея да я пробият яко. Това винаги е било така. Дори продавачите в ЦУМ и Кореком се спукваха от шибинг с кой ли не, за да ги назначат, а мъжете им гордо пушеха западни цигари и пиеха уиски. Просто ди е вид сделка. Аз бих искал да се обадят и всички, които този шопар е онодил и след това са направили милиони в главни роли.

Явно много неща знае ... трябва да го оправдаят, че иначе ще стане съмнително ако и той си отиде докато е зад решетките.

Не може да бъде!!! Имало и умни съдии в Америка!!! Такъв фарс срещу продуцента, какъвто беше, някой го забелязал!!! Без никакви доказателства, а само по думи на едни сребролюбки и славолюбки, беше осъден Епстийн!!! Тогава се провали американското правосъдие!!!

Дето криминал прави на мисдеменор.Но когато става въпрос за Тръмп от глоба прави криминално деяние.Това е човек на Сорос и Холивоод и трябва да повдигне обвинение на Холивоодски продуцент.Наистина трудна задача защото сега не е ясно какво искат началниците му…за Тръмп беше ясно!

да не би да спрат метоо-то?