17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се В. Райкова с нейното отроче Патрик са вечното присъствие. Трябва да се покажат да не би да ги забравим. Сега го обработва и той да е “звезда” и ще видите, че като порасне ще “цъфне” на екрана.

В тази държава има деца на научни работници, на учители, на художници, писатели, има на много други, които блъскат от сутрин до вечер, на родители, които работят в чужбина, за по-добро бъдеще на децата си, а вие с празните си мозъци продължавате да ни набутвате, съвсем целенасочени тези, кои са всъщност....инфуенсъри ли, "човек на мой човек" ли са, с какво са допринесли за нещо, за някого, не разбирам, спрете да опростявате нещата свеждайки ги до тези миниатури!

Лаийнари!

Престанете да ни внушавате простотии... Появил се някой по телевизията и хоп-"звезда"... Няма лошо, но обидно е някак си да ми казвате, че Аз съм нещо "по-дребно" в този живот...

Ония от БАН явно за пореден път няма да си пратят децата на училище... Вече само на фолк певиците и актьорите може да разчита човек!

Последната снимка е за другата статия - платена реклама с ключодържатели.

Резил..., къде ги намерихте тез идиоти? "Кво става шефе" - първокласник влиза в училище. Деца раждат деца, аа дебили раждат дебили

Звезди?!?!? Но моля ви.... Хората с престиж са от съвсем друга порода - с безспорен принос за благото на обществото, с големи лични постижения, висок морал, благородни действия и постъпки! Само напомням!

Е и държавата, щом тези са и инфлуенсърите ;)

Абе много комплексирани драскачи тука бе?! Кво ви е направил човека та го плюете него и другите, а и децата им?! Я марш на работа паразити изродени!

Леко да не пуснеш в гащите

Ей селяк, това за работата и комплексите го кажи на празноглавия усташки ритнитопковец и здравата селска мома или момък, че понякога не се разбира кой е мъжа и кой жената там. Тя е известна с това, че е световнонеизвестна и се е снимала един път с Анджелина Джоли. Русолявия потьо е известен с това, че поритваше топка в Бирои и в Локо Сф. "Гоуем фотбоуис" е шъ знайш щом е играл в тия ми ти родни грандове. Сега понеже и двамцата ги мързи да работят и се барат инфлуенсъри плащат яко в Дир-а за статии, ПР и рекламка та белким някой ги види и научи за тяхното ненужно съществуване на тоя свят. С какво децата на тия са по-различни от всички останали хиляди първокласници и въобще ученици завърнали се в клас на 15.09? Защо няма статия за детето на съседа или за детето на някой пожарникар, магазинерка или работник в завод? Тези деца с какво са повече от онези? Жълтата секция на Дир-а е най-лошия и скапан раздел на тоя сайт! Човек вече е научил наизуст за кой се пишат статии през няколко дни щото се редуват един и същи. Сега отскоро има нова "звиездъ" дето и за нея почнаха да пишат - някаква световнонеизвестна певачка. Доста хора в България страдат от яки комплекси и си мислят, че като се барат "извиесни" и са кой знае какво, а всъщност стават за смях. Истинското щастие и чистата любов са тихи и скромни. Те не се нуждаят от известност и публичност. Тук тези на снимките са използвали децата си, за да получат минутка слава. Пфу, отврат!

Особено кърти мивки Патрик Тишов Райков! Да е жив и здрав на мама и на татка!

Мама Венета го бута яко, нищо че е главоч като баща си, продуктивен ще е като Тодор Живков...и толкова писател

Първо--НЕ Е БЪЛГАРИН !!! Второ-- НЕ Е ЗВЕЗДА !!! Стига с тези ..... Редактори в този УВАЖАВАН от мен сайт ..няма ли?

Платена публикация, брат. Ще продължаваме да четем за тия двамата нахалници Ваня и жена му както и за другите обичайни заподозрени - Саня, Николетка, Тоца, и тем подобни други закъсали за кризисен ПР и реклама звездни БГ боклуци.

"звездите" отвратителни.Пожелавам децата да станат истински звезди-образовани,културни и за пример.

Кой от тримата тръгва на училище - момиченцето, жена му или сам той да си доучи? А популярни са нашите деца, тези са само полярни!

Докога ще лансирате този прост босненец.Няма ли някой сериал че да залеби?

То па щото Варели Тъпото и оня нарисувания са много сложни.

Да са живи и здрави дечицата, ама кои са звездите не разбрах. Половината не са и българи даже. И без Патрик на Венета не може естествено - пусто да опустее, ама някои и на хора не приличат!

Патрик е "написал" 2 книги...майка му става за смях...той името не може да си напише, ама е "звезда"...ако не е смешно, ще е много жалко...

Тия джеферович с какво смислено са обогатили света? И какви са тия дрехи за фитнеса децата смачкани!

Наистина ли това са ни звездите?!? Тъжно, много тъжно!

Днес „ЗВЕЗДИ” са първолаците , а не някакви „популярни личности”! Тия сладурчета, които срещнах днес, ми доставиха много радост и вяра. Да са ни живи, здрави децата и учителите им! Здраве и успех им желая!

Ако са известни, не се ли предполага да ги познавам поне в лице... Само Поповската уруспия Венета познах от всичките...

Каква звезда е този джаферович бе дали е бил герой на фронта или има изобретение или е дал нещо на хората..боклуци без парични боклуци бедни мишки

Доста грозновати известни дечица.

Като пишете звезди, е кои са тези звезди. Да бяхте написали имената им под снимките.

След години, на опашка за пенсия ще са дядо Патрик, баба Нанси, дядо Самюел и баба Гери-Никол...

Какви звезди са отдавна забравеният бивш спортист Джаферович или треторазрядният актьор Захариев, който наскоро изостави семейството си заради нова любовница?

Човек, който изоставя семейството си не може да се нарече звезда.

От кога Джаферович е "звезда"? С какво е толкова известен?

Патрикчо,наистина е тръгнал на тренировка!!!!!!Смешници!!!!!!!!!!!Жалки,излагат си децата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Същото добиче излъчване като баща си

Ало Дира, стига с тая дискриминация!!! С какво тези дечица са повече от нашите( на простосмъртните)? Вие допринасяте за разделението, драйфа ми се вече от статии за крале, кралици, звезди .....

Как с какво? Грозни са, както някой писа по горе. Пълно щастие няма, мама известна пък детето грозил.

кви звезди бе? на половината децата им не са от придружаващият ги...

Простаци и простскеши А тия Джеферович кои са със смрадливите си задници.

с някои изключения. Явно родителите им не са разбрали къде ги водят щом са се облекли така. А Джаферевица дори я е домързяло да изглади парцаливата рокля на щерка си! Венетиното генийче пък е все едно ще го води на тренировка по баскетбол... Ужас!

Тая Ваня плаща ли си, за да публикуват за нея??? Много ми е чудно как такива нищоправци попадат редовно в секцията лайф на дира, идеи?

Отново в час ????? Че те кога станаха звезди, кога влезоха в час ?????

Че то само Светослав Иванов и жена му са интелигентни хора. Останалите .... мани, мани...

кога ще се научат да пишат на кирилица? :)

Особено онзи с разръфаните гащи! Направете разликата как са облечени светослав Иванов и жена му Вяра и останалите уж звезди в ден който е празник!

Махнете е таза мазна любителка на рязаното месо. Какви звезди са тия двамата на снимките?!

Каква звезда е Джезверович?!!?Дирници, копаете дъното!

Ако това са ни звездите, горко на България! Как може да афиширате такива личности, които по никакъв стандарт, никога и за нищо не биха били назовавани звезди...

Защо си тръгнах от България...

За да коленичиш пред американските герои на Новото време - Black Lives Matter...

за да дойдат босненци на твое място