За четвърти път влизаме в паралелната реалност на "Матрицата" след два дни

Премиерата на четвъртия филм от революционната поредица e на 22 декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ебати бозата

Матрицата е Шпионската мрежа- Интернет...А сайтове като Фейсбук събират данни за хората, които влязат в мрежата... Още преди 20 години, при създаване на игри в ИНтернет, ни ПРЕДУПРЕЖДАВАХА да НЕ даваме лична информация в чата... На тия сайтове може да ти пише всеки китаец от Китай или турчин от Турция ....Да лъже, да те ядосва..... В ИНтернет е пълно с турски компютърни Хакери...Дори на сайта Уикипедия, турските измамници писали че нямало турско РОБСТВО.

Тоя филм ще го насерат повече от Терминатор. Не мисля да го гледам. Но това се получава, когато една добра идея се развие от джендъри.

ПИПО

При Уашовски дали като братя или като сестри не се променя едно нещо, а именно геният им. Това дали ще го гледаш или не, си е изцяло твой проблем и на никой не му пука. Аз лично нямам търпение да го видя.

И като си вземеш баничка-идеал стандарт.

на колко годинки си бе, пъпчивец?

Лана нарича себе си Уачовски, но ей го на Стелиян Стоименов я прекръсти на Уашовски :-))))

аз матрица я гледах в последната годиа на училище. Бях с една съученичка в киното, ако знаете тя каква виртуална реланост ми извъртя... беше голям кеф. Машините атакуват Сион, а аз се боря да не разсипя бешамела по мацето. Сега всеки път, като видя реклама и ме обземат топли спомени. Тенкю матрица, тенкю 22-СОУ.

Чудя се дали Нео вече не е трансджендър.

Навремето в пубертетът и аз се чувсвах като жена, даже ме обработиха няколко по-голями момчета, хареса ми, но в последствие станах як мъж с гаджета безброй. Сега няколко години пи-късно се чувствам като пълен педераст.

А аз се чудя такива малоумни ли се раждате или давате някакъв дефект при растежа?

Първата Матрица ме държа будна цяла нощ и мислеща за реалността цяла седмица ... дано и тази да е много добра!

Майстор на късия разказ си!

То вече всички сме в матрицата

Идеята за филма Матрицата са я вазимставали от религиозна секта, която смята, че света, в който живеем е измислен и Спасителят ще ни изведе от него. Така че, Уашовски чак гении не са. Иначе това дали ти имаш търпение или не, също на никой не му пука :)

Велика класика. Дано не са я омазали