Отслабва ли се от банановата кора

Истина или заблуда е да се твърди, че това е възможно

Обратно в новината

Коментари - Отслабва ли се от банановата кора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре се отслабва с пържоли : Сутрин , обед и вечер си хапвате на корем , ама преди ядене бягате по 5 километра !

Най-добре се отслабва, ако пиете урина. Питайте Гала. А после можете да изядете и кората на банана, разбира се. ЗА тази диета няма да ви трябват никакви пари. По контейнерите да минете, поне 10 кила кори от банани ще намерите

Но със сигурност ставаш маймуна. Сериозно, не яжте нищо от кората, най-вече сладката й вътрешност, която много деца и по-възрастни обичат да огребват с лъжичка! По-дивите народи я варят и от това правят отрова за стрелите си!!! Ако ли не, ами да ви е сладко.

От банановата кора надали се отслабва, но яко се яде редовно банан в съчетание със съответните и движения и дейности, ще има ефект и ще се смъкне нещо.

А, сетих се ,защо ни ги навират тия банани под всякакава форма,защото по комунистическо ги нямаше и се редяхме на опашка по цели нощи , та сега трябва да си наваксаме с пропуснатите ползи!!!!!!!!!!!!!!!

Аман от тия банани,не стига че вече се ритаме с тях/от промоции/,ами сега и корите ли да им ядем,до там стигнахме ,вече?????

Отслабва се поради интоксикацията, в резултат от пестицидите, съдържащи се в нея.

Не, ама се пада...

A,как стои въпроса с кокосовите орехи?

Нормално висят отвън.

Принудих се да ги ползвам, понеже вече не виждам обикнивените.

Кой е виждал маймуна да яде кора от банан? Тъпанара написал това иска да ме изкара по-тъп от маймуна и да ям кората, а самия банан да му го напъхам в......джоба......примерно.

zizus

Е как да я яде като няма как да си я свари?:))

Аз препоръчвам да гризете кората на дървото, а за набавянето на дневна доза желязо ближете контейнера с който са дошли от Африка. Що за глупости да ми препоръчват да ям обелката.