Бионсе разкри как е отслабнала с 29 кг

Певицата Бионсе разкри тайната си как е успяла да свали цели 29 килограма след раждането.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе разкри как е отслабнала с 29 кг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А случайно да знаете, колко допълнителни калории са необходими на една жена, за произвоството на кърма, ако бебето е само на естествено хранене... Математиката е проста, ако майката се храни здравословно и тези допълнителни калории не ги набавя с повече ядене, съответно ще сваля на килограми от кърменето.

абе да е живо и здраво цигането

Престанете да наричате хора на изкуството и особено певци с тази ужасно звучаща дума "изпълнител/изпълнителка"... Какво точно изпълняват те? Заповеди може би??? Адски нелепо звучи!

Кой ги пише тия смехории!? :)))))

Едва ли някой й вярва, че е била бременна. Fake корем.

Абе не зная дали ще викат на детето ми: "баба ти те вика", защото на 34 изглеждам прекрасно и нямам база за сравнение с повечето 25-годишни повлекани, които срещам да пушат с децата си в парка, промъкнати, дебели и с израстнали корени на косата. Вероятността обаче е много голяма, като родиш на 20-24, всеки мъж, който е с мама да е всъщност "новият приятел на мама", а не таткото на детето. На 20 още си мислиш, че всичко дето хвърчи се яде...

С повишаването на възрастта на родителите, се повишава и шанса за генетични заболявания, а и намалява шанса на жената да забременее!Пък вие се мотайте и изглеждайте прекрасно.Не го казвам с лошо,а да си спестите много проблеми.

Със сигурност си преизпълнен/а с най-прекрасни намерения, само че изглежда пропусна да отбележиш какво всъщност казва жената, а именно - че е С ДЕТЕ НА 34 г. и изглежда прекрасно.

Когато се говори за звезди винаги е интерсено и има какво да се каже. Кърменето лишава от сън, а пиците закръглят дупето. Бионсе си е красива и талантлива, но не ми се вярва да е отслабнала точно така тези цели 29 килограма които никак не са малко. Ще опитам с пиците и ще видим дали се отслабва, ако е така само пици ще ям.

От това, което аз разбрах, май пиците са й помогнали като е спряла да ги яде (пише, че е намалила консумацията им до веднъж седмично). Така че, става въпрос за "изгубени в превода"!

И ако това е отслабване как ли е изглеждала +29 килограма.

пулни глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък мога да ви разкрия как напълнях с 30кг.

Ще се радвам да разбера как, ако включва лапад, коприва и моркови. Или да се обърна към авторите на статията, те тези работи по- ги разбират. Даже знам какво ще отговорят:"Изключвате от менюто морковите и наблягате на мешана скара с гарнитура пържени картофи."

Тя хубаво отслабнала, ами тия едри баджаци, кво ще ги правим?!?

тя все пак е черна.те го имат генетично...като цяло са по друг начин структурите им

kokobrais

Глад и много движение му е майката. Всичко останало са празни приказки и лъжи.

глупости, наи ефикасното средство за отслабване е секса: див, яростен, необуздан, парвичен и животински.

Такъв секс може да прави само човек с нормално тегло- не с наднормено:)

то само черни останаха, каде да тарсиш други

що ми изтрихте коментара?не може ли тук освен глупости да се пише и истената? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не! ИСТЕНАТА не може да се пише от теб! Казва се истина, профан!

Концлагерист от Аушвиц също сподели как е смъкнал 29 кг,макар че не споделя каква е истинската магия.

Не всички имаме късмета да срещнем някого, от когото да искаме да родим, когато сме на 16, 17 или 18, за да родим на 20 - 24. Предпочитам да изчакам и да осигуря на детето си грижовен и любящ татко, отколкото да влизам в някаква норми за възраст и още преди да навърша 40, да съм разведена. Примери такива около мен - бол.

браво!!! едно смислено мнение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-скоро егоистично и наплашено, отколкото смислено. Ключовата фраза е "да осигуря". Много материалистични bitches станахте, ама МНОГО. Роди си дете и всичко ще се нареди някак, бе женоо!

А, именно! Точно това исках да добавя на това същество, кръстило себе си Нооо. Аз лично съм за щастливия брак (който до голяма степен зависи и от интелектуалното ниво на съпрузите, образование, манталитет, статус в обществото и т.н), макар децата да дойдат малко по-късно, отколкото деца на всяка цена, за да влезем във възрастова норма и после цял живот сменят мъже, щото никой не пасва..

Тази пък не разбра ли, че на хората им писна да лъже - първо с фалшивия си корем, който се спука по време на телевизионно интервю, а после и с това, че била отслабнала - тя изобщо не е надебелявала от раждането, а си е по принцип леко дебела негърка

Ако беше забременяла Бионсе щеше да стане като Джесика Симпсън или Кристина Агилера.Да заприлича на слонче с нейния типаж. А тя по време на "бременността" напълня само на коремче което стоеше като подплънка, и беше по слаба от колкото преди "зачеването". Така че ние не ядем доматите с колците и е редно да си признае за сурогатното майчинство в което няманищо срамно.Срамно е да лъжеш.

Естествено че беше бременна ,хайде стига сте търсили оправдание.Онези качват толкова много само зашотот се тъпчат,ако ядеш здравословно няма как да наддадеш чак до 40 кг....Това че ти си се тъпкала и си качила 40 кг и се оправдаваш със структура е друг въпрос

По-тъпа статия за Бионсе и за отслабването не бях чела. Надминали сте сбе си.

да бе да!друн та пляс, аз курмя вече трети месез и нито корема ми се е прибрал, нито сум оцлабнала. само ям като разпрана, куде го този ефект незнам :-)

Хахахаах нямаш акъл не за 2 ами и за 1 стотинка!Как ще отслабнеш като ядеш като разпрана?Ако се храниш здравословно без да се тъпчеш ще имаш кърма и лека полека ще сваляш

Ами ти сама казваш: ядеш като разпрана.... Как искаш да отслабнеш?

Много просто - по същия начин, както е забременяла и наддала.Тази благинка е цяр за всичко, особено когато пестим тока и се гушкаме.

Имала е разтройство!!!

между краката не е отслабнала, същата месеста шунда

Кърменето не помага.Помага работата по цял ден около бебето.А да напълнееш 40 кг по време на бременност,е нямам думи...

Та по този повод не им мигн аокото на моята бивша фирма да се опитат да ме уволнят като забременях, а после съкратиха позицията, за да не мога да се върна. В нормалните държави, ако ги осъдиш, това струва милиони, та хем няма нужда да се връщап повече на работа (където и да било).. и за другите работодатели след тях, да се чудят какво да те правят като решиш да имаш дете :-)))))

Ами защо не ги осъди и ти?сега ще кажеш няма смисъл нали и защо да няма смисъл докато не си търсите правата няма да се оправят нещата!Нищо не пречи да родиш на 20-25 и после да градиш кариера ,това че на някой му е по-удобно да твърди обратното е друг въпрос!Ако имаш качества и не те мързи можеш и на 30 да градиш кариера!

Абе ти коя си да даваш акъли кой кога да ражда и кой кога да прави кариера??? Аман от такива "оправни" като теб, дето всичко знаят и оправят на хората проблемите, а всъщност за нищо не стават! Нито образование и кариера имат, нито вънчен вид, нито децата са си възпитали като хората... Само си намират оправдание уж гледат деца, а пушат по кафенетата по цял ден.

е, все в булгарiя някои ви е крив. хаиде,стига, тук в уса нямаш ни маичинство, нито ти пазят позицята 3 години, нито недбавки и децки добавки i izmleni razni parchni oblekchenie взимаш (дanачно облекчение- да, ако заплатата ти, като се раздели на член от семеиството е по- малка). хаиде стига . като си си родила дете, ще си го гледаш. ние тука не ревем като заклани свине и не чакаме дарявата да ни гледа децата.

Аз уволних една служителка поради несправяне със задълженията. Тя не се справяла, защото било бременна. Само че законът я пази само, ако уведоми работодателя си. А тя не го направи, а и аз не знаех, че е бременна. Така че я уволних и никой не може да ме съди. По цял ден си клатеше краката и работа не подхващаше. Ако беше дошла да каже като човек, че е бременна, най-малкото щях да й влезна в положението и да имам обяснение за несвършената работа. Но като не знаеше как да бъде лоялна си го заслужи. Работниците не ги интересува просперитета на фирмата и задълженията, а само собствената им изгода. Ами и аз така!

Истинският ръководител се отличава с това, че успява да поясни на служителите си, че когато работят за успеха на фирмата, работят и за себе си. Това, между другото, е и ключът към просперитета на всяка нация. А при нас не се получава именно защото всеки се спасява поединично, начело с "ръководителите", от които най-много зависи да са катализатор на промяната, но вместо това дават пример точно в обратния смисъл. Та вместо и ти да живееш с идеята, че с подопечните трябва да си във война, да ги определяш като "некачествен материал" и едва ли не да ги разглеждаш като дойни крави (че и с гордост да заявяваш всичко това), осъзнай, че от теб, като ръководител, зависи да убедиш себе си и хората в обратното, за да заработят нещата в правилната посока. Защото да се наречеш лидер означава да се нагърбиш с тази отговорност и да притежаваш далновидността и подхода за целта, а не да си отгоре, да командариш и да си гледаш "собствената изгода". Ще добавя и че моят собствен шеф е чудесен пример за истински ръководител, т.е. не обрисувам някаква идеалистична представа, но за целта се изискват качества, желание и много труд, а не оправдания.

Иначе може да им викат - сестра ти те вика

Поредната безсмислена реклама в полза на кърменето. Бих казала, а като спрят да кърмят свалят най-много ;-)

Не е безмислено кърменето,полезно е както за укрепване на имунитета на детето ,така и за гърдите на майката,но на такива порцеланки като теб им е по-удобно да не кърмят,за да не си развалят така ли иначе силиконовия бюст.Чист егоизъм!!!

ку- ку-ру-ку си ти явно. не прочетох, да е спряла да кърми от прищевки, по-скоро, че просто няма кърма. след второто дете фигурата си възстанових напълно след 1,5 година чак /над 30 съм/

Ако изобщо успеете да се доредите до детска градина,само като споменете че имате малко дете на интервю и интервюто приключва. Никой не иска служителка,която често ще излиза в болнични за да гледа детето си,а в тази възраст децата боледуват много. Докато поотрасне минават поне 5 -6г,а до това време сте изпуснали много в професията и се оказва че трябва да наваксвате за да догоните другите.

Намалила е пицата, а не я е увеличила. Вие четете ли това, което пишете?

Наложи се да изкарам бременността на легло качих 39 кг.Родих на 37 г първа рожба. Кърмих до малко след годинка ,захранвах след 8 мия месец.Кърмене+будуване+разходки до 6 месец върнах предишното си тегло ,а до годинка и половина още 12 кг надолу. Кърменето помогна много за прибирането на корема.

госпогата има - персонален фитнес инструктор, пари и свободно време...а сащо така : армя от асистенти, детегледачка, чистачи и готвач... така и баба знае да е слаба и хубава

Бих казала на такивакато теб така и баба знае да е дебела и грозна и да се оправдава с това че няма детегледачки и т.н.Само грижите около детето и готвенето,чистенето,прането,гладенето те стопяват,а да не говорим че има Упражнения и кардио ,които можеш да си правиш и в домашни условия,коремни преси и упражнения за стягане също,като отделяш по не повече от 40 мин. До час на ден.Друг е въпроса че е по-удобно да си казваш те имат време и пари затова са хубави и слаби!!!Всичко е въпрос на лична мотивация!!!

дали сам дебела или да е савсем друг вапрос, друго исках да кая ама неисе, не се коркаи, мисленето не ти е по силите...

е явно не знае, щом се тръшка, че не може да стопи татрата отзад

Как така е отслабнала с пица, като е намалила консумацията и до веднъж седмично? Значи е отслабнала, ограничавайки пицата т.е. най-обикновена диета, която е известна на ВСИЧКИ. Тайната за отслабване на Бионсе, няма що!

Поредната подигравка на тъпите журналя с читателите им

Ако е подигравка, е "бял кахър", както се казва. Имам опасения, че просто толкова им е акъла.

Глад, бой и е..не му е майката!

Мале мале какви глупости на търкалета...

момичета колкото порано раждате толкова полесно се свалят килограмите после

мда на 13

Toni

Е то нали кариера се гони, как да раждат по-млади. Нормалната възраст вече е 40.