17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те пък едни песни.

за тебе само Кобзон нон-стоп, докато не паднеш умрял

Голям праз!

Явно с "Paranoid" е щял да си направи реклама и да си вдигне имиджа.

Да бе забранил, поискал е 20 милиона и Тръмп веднага се е съгласил. На другия ден обаче се е обадил и е вдигнал сумата на 30 милиона, но е бил отрязан.

Даги даде правата на някой негър като Обама те в тази страна ептен изпращяха

Ще ги даде на когото иска. Явно не желае името му да се свързва с Тръмп. То кой ли пък желае.

Тръмп не за първи път краде авторски права. Морал - никакъв. Да има изненадани?

И Азис да му пее на кампаниите на Тръмп пак ще спечели, толкова сте жалки.

И Азис не би искал да му крадат миузиката.

голям фен съм му, но можеше да го направи много преди старта на предизборната кампания - вля се в редиците на разни звезди, които си правят нещо като пиар с подобни декларации. можеше да го направи без да бие камбаните поне. и това го пиша въпреки че му бях на концерта и съм сред най-големите му фенове. Крейзи трейн не е върхът, между другото, не харесвам и уор пигз. Ози е велик и Ози фор евър иначе.

между използване на музика без разрешението на автора, изпълнителя, и кражба на авторски права.

да се обърне към демократите, защото в предаването на техните дебати - предизборните - MSNBC са прекъсвали изказванията на демократите (Тръмп е републиканец, ако някой не знае) с кадри с Трймп и с откъси от композицията на Ози Crazy Train (Лудиат влак или влака откачалка), с което всъщност се намеква, че Тръмп е откачен. Така че в случая аполитичният Ози нещо здраво се е объркал. Да си адресира протеста към демократите и съответния канал.

ето как със съвместни усилия на звезда и журналисти се прави фейк.

Ози е велик и всеки ще го помни, а Тръмп -днес е тук, утре го няма!

в други теми за Ози - когато се разболя - само неколцина писаха нещо свястно. велик е за разбирачите. и такъв ще си остане. що се отнася до Тръмп - добър, лош, влязъл е в историята като останалите президенти, абе и той е шемет и чешит като Ози :)

Крейзи Трейн...както и много други песни са дело на басиста по това време Боб Дейзли...лека му пръст на Ренди Роудс...велик....

Е...автора тук е Боб Дейзли....но тая алчна вещшца Шарън не признава тези авторски права...крадеца вика...дръжте крадеца...

Рони Джеймс Дио, Тони Айоми, Бил Уърд и Гизер Бътлър, че става страшно за Принца на мрака.

Щом жена му пише явно е за пари

Да стане президент, но тоя зализания не може да изпее и една нота! Музикален инвалид. А Ози впечатлява и с личния си живот - напук на твърденията и сценичните изяви, цял живот е с една жена - Музата до него! Колкото и странно и неразбрано да е за наште кретенчета.