Пако Рабан черпил вдъхновение от Петър Дънов и се поклонил на гроба му в София

Майсторът на висшата мода твърдеше, че е на 75 000 години и в предишен живот е убил Тутанкамон

Обратно в новината

Коментари - Пако Рабан черпил вдъхновение от Петър Дънов и се поклонил на гроба му в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са легенди, дето си ги пускат самите дъновисти, за да си придават важност. Същите измислици ги има и за Айнщайн, Мадона и кои ли още не. Дънов извън България е непознат, какво говорим, да има последователи сред елита на света. Това са сказки измислени от болни мозъци-дъновисти.

Дънов е един нещастен психично болен човек. По-добре да оставите душата му да почива в мир и да не се занимавате с личността му.

не може да бъде оставен на спокойствие. Той е Хитлер и Сталин заедно, в религията.

Имаме велики БЪЛГАРИ,но НЯМА държавници !!! Много жалко !! Най-бедните сме в Европа !! С 399-ЕВРО минимална работна ЗАПЛАТА !!! Политиците и бизнесмените продължават да гонят българите от България !!

Ами стани бизнесдама и ги върни обратно! Направи бизнес и пращай заплати, каквито мислиш, че трябва да получават бъргарите. Не говори, а го направи!

Имаме велики БЪЛГАРИ,но НЯМА държавници !!! Много жалко !! Най-бедните сме в Европа !! С 399-ЕВРО минимална работна ЗАПЛАТА !!! Политиците и бизнесмените продължават да гонят българите от България !!

Дънов е дъното на дъното. Прочетете му писаниците като се абстрахирате от "величието му" и ще видите, че се касае за тежка психопатология и изкривено съзнание.

И с Пацо Рабан е така. Пацо на италиански значи луд, даге.

Пако е съкратено за Франциско, сети ли се тъПако.

Си е македонац

Абе Вие - българите, защо сте толкова сърдити на целия свят?! Нямате респект към нищо , затова и никой не ви бръсне за пет пари. Българи - юнаци!

Товарищ, откуда вы загрудили такой точный переводчик Google Translate? Ни одна ошибка на Болгарском языке, блядь!

Трябва Ли Ли Ли..... Ли да спорните с циганите кой е Дънов ? Те са платени да злословят! Да се научат да четат и пишат Това е казал Дънов!

Петър Дънов е син на гръкославен свещеник, бяга в САЩ и се дипломира като методистки пастор. Дипломната му работа е да "докаже", че един от Създателите на България е дойчер: Първият епископ на Доростолската епископия каподокиеца гот с мирянско име Курила, приел санът OYPФIЛА(Първосвещентик, Орфей) при встъпването в длъжност на Първи епископ на България. Лично назначен на този пост от най-големият български светец Св Цар Константин Велики. Св.Цар Константин Велики основава също и Доростолската епископия. Там, под покровителството на Св. Цар Константин Велики и наставтичеството на епископ OYPФIЛА, книжовника ЕТИКУС ИСТРУС провежда Реформа на древния Тракийски език (Линеар) в Старобългарския език. ГЛАГОЛИЦАТА е буквено продължение на сричковия Линеар Б. Затова епископа на Константинопол, Евсевий, в своята "История" върху картата на Мизия пише на латински: Тук Мизия още България. Първата половина на 4-ти век. Дъновистите сте по-опасни и от гръкославни и от турци! Първите открито воюват с българите а вие подменяте българската същност.

но преди това във Врлинград.

Учителите, нямат нужда нито от одобрението ни, нито от критиките ни, те искат само нашата промяна към по- добро! Така е и с Беинса Дуно, мировият Учител, който носи човешкото име Петър Дънов!

Вярно Дънов е от посветените , но неговите измишльотини не ми харесват . Аз също съм от "пробудените" , с часове бих се наслаждавал на природата , но не и да се пилея в гората , като сомнамбул с бели дрехи , като откачалка . Сори , мен . Не става !

Браво! Духовно извисените личности знаят къде е България и знаят кой е Дънов.

намеци за Левият Тротуар в България. P.S. ваш проф.д-р член кореспондент на БАН Чавдар Драгойчев.

Невероятен PR е направил Paco за БГ. Евала, само толкова ни трябва на нашето племе да почне да се удря по гърдите.

Това го е казал през 1996, да сте забелязали от тогава тези удари по гърдите, за които твърдите? Много искате, да смачкате българина. Точно обратното ще стане и вие ще си понесете последствията, ще ходите гладни, голи и боси и никой няма да ви подаде ръка, защото сте работили срещу българите.

удряме македонците в земята с национализма си. Смешници!

Като обявяваме факти ли? Виждам, че удряш в земята всички платени тролове, които имат за цел да мачкат самочувствието и да принизават този велик народ - Българите.

Да бе! Поредният известен човек, на който сектантите на Дънов се опитват да му се “прилепят”. Явно и в сайта си имат някоя патка-журналя, която кукурига сутрин с паневритмия

Както виждаш това е описано в биография от 1996. Чувал съм го през годините. Чел ли си нещо за Дънов?

Знам че имаше няколко книги на духовна тема, но честно казано не за ме интересували толкова, че да ги прочета. Аз ще го запомня с парфюма Ултравиолет, който е сред любимите ми. Да почива в мир!

Уф айде аз ще го кажа. Пако Рабан е българин!

Да. Рожденото му име е Панайот Рабачев от село Трандафорово Ямболско.

Всъщност в статията пише как е рожденното му име и откъде е, но ясно предпочитате да излъжете все пак. Лъжата не се прощава.

Не! Македонец е!

"В материята нищо не съществува без значение". И чакал да го разбере от Дънов. Ми то е проста истина като това, че дъждът е мокър.

Всяка Истина изглежда проста, когато си я осъзнал.

Kато чуем за безДънов и подобно психопати барабар с ясновидци ходжи и други изтрещели лелки,дето нема кой да им го покаже и мо се драйфа да ме кине!мйекащите нема да захванат!

Това е, защото нищо не сте чел и нищо не знаете, както и нищо не разбирате, събирате на едно място лъжата и Истината, от което сте подучули и повръщате. Опитайте да прочетете, вникнете и разберете, едва тогава ще спрете да повръщате.

Бог да го прости ! Радвал е много хора по цял Свят ! Прости им Господи на малките, завистливи, злобни и безбожни душици, които плюят тук за центове ...

Тоя освен в ромската махала никой не го уважава. Там половината ги кръстиха пако Рабан и версаче. Щом и от оня дето цапа езерата и сере в Рила акъл е зимал...

Да, взимал е акъл и е бил един от най-великите дизайнери в историята. Ти от кого взимаш или не взимаш и къде си?

Петър Дънов е велик! Той казва, че болестите не са случайни и болният трябва да намери причината за страдането си.

И комшиите ми отгоре и доле без да са велики ще ти кажат, че болестите имат причина...

Ти попита ли ги? Или чрез лъжа опитваш да принизиш нещо, понеже не си чел и не го разбираш?

Затова ли , другите като се разболеят ходят на лекар , а българите търсят причината за страданието и като идат да им сменят джантата питат техника за съвет, а той им дава рецептата на вуйна си и накрая сме с най-висока смъртност в света.

Сравняваш човек с душа и автомобилна джанта. Това показва, колко ниско ниво на разбиране и развитие имаш.

Всичките други хора около мен дето носят зарази

Но не е хуманно да се отстранят, кога ще им увре главата че планетата е пренаселена - незнам.

никога не е идвал в булгаристан въпросния шарлатанин е отречен отдавна... ако е черпил от лудия дънов видно какво...

Ако слушаш родните идиоти цял свят за сектата на Дънов и поп Богомил мисли и говори, не знаех от тях е възникнала и висшата мода, доскоро само за знаех, че са дали на света Лутер и Айнщайн . И попа и сектанта ходели като клошари, но нали трябва да избиваме комплекси.

Невероятен, RIP! Жалко, че и легендите в модата си отиват една по една. Парфюмите на Пако Рабан са ми любими, всичките до един, като почнем от Lady Milion и до най новите.

Дрън- дрън.

Левият тротуар опустя.

Аз пък мислех ,че Пако Рабан е само парфюм ! Какъв пропуск !?

Какво вдъхновение ти е нужно, за да се опиташ да облечеш жената в дрехи от ламарина, халки, вериги, пластмаса?! Мноооооооооооого оригинална тъпотия, нещо като "изкуството" на опаковчика Кристо!

"Дрехи" са били доспехите на войниците преди хиляди години

Някои ви привличат жени с пишки.

Тъкмо взех актуализираната си заплата, та си накупих няколко кашона с парфюми и къси чорапи от Куерво - Рабан, та да си имам за години напред....Криза е, война се води някъде, човек трябва да се запасява далновидно и овреме с жизненоважни продукти. С копърка и русенско варено вече се запасих, та даже и изнасям за съседите.