Памела Андерсън и Диляна Попова се затвориха в клетки

Кауза за защита на животните затвори секссимволите зад решетки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупотевини на квадрат . Две кифли от нямане какво да правят , и от залязваща слава се включили в поредния безмислен пърформанс . И това ако е новина ..........

Въпрос за чудене - Що е човек и човещина?! И още тъпи въпроси - Как да се отнасяме към ближните, към хората и към животните ?! Като сме по-умни (спорно е), това дава ли ни право да измъчваме над другите същества?! сигурно, то хора измъчват и убиват хора, че да имат милост и жалост за други същества - АБСУРД ... Абе я ... ще седна сега да мисля за другите... да бе, да ...

Кое от двете жувотни е Дилянка

Бих ги осиновил и двете, макар и да не са боядисани в червено.

По-гнусно животно от човека няма.

Искам да ме затворят с Диляна в клетка на безлюден нудистки плаж... :)) А и с Памела не отказвам. А имаше и една коежка на Памела - Ерика Елениак. :))

Я постойте 24 часа поне - малоумщина.

Бог да Благослови и двете жени! Животните са наши Братчета и Сестричета и правата им са същите като нашите, а това че човекът е на върха на хранителната верига, съвсем не му дава право, да ги убива, наранява, измъчва, затваря и изяжда!

за едната, а за другата не е и чувал... да протестират убийствата и изнасилванията от инжЕнерите ма меркел...

cwetence

И защо да е "безмислен пърформанс"? Ще се учудите колко хора вече се замислят над това, което консумират, и индустриите, които поощряват по този начин. Не говоря само за храна, статията е само пример. Кожени дрехи, пластмасови опаковки, найлонови торбички, отсечени дървета за Коледа, дървени мебели, милиарди документи, разпечатани на хартия.... Само примери, които вдъхновяват хората по света да се борят за промяна. Един дом имаме, Земята, и го разрушаваме - бавно и методично. Ние, хората, може и да си го заслужаваме ужасния край, но не и останалата част от флората и фауната - с други думи - всички живи същества покрай нас, които изтребваме. Природата.