17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо като статия

глупости логично е пандемията да ги спре и после да се увеличат

бе като си пишем за разводи и сватби , къде изчезна десислава свиленска фбе??

че калинките са преродените умрели от пандемии преди хиляди години. Черните точки са броя на ударите от болестта с която са се борили, а червената броня е тяхната сила дадена от любовта, когато са загубили грозната битка. Това откритие, дава идеята на водещите умове да открият оромния потенциал на ваксината, придобита от мозтчен екстракт на листни въшки..

Това е на вече двойки. но как изискването да не се срещат хора, ще се отрази на бъдещи семейства? Съответно на родени деца нататък? И каква е раждаемостта за 2021г.? Да не се окаже съкрушителен удар. За 2020, където заради 9 месеца бременност почти няма значение цирка с ковида, раждаемостта бе 47% от смъртността и почти 22 хиляди деца по-малко родени от 2009г.

Нали вчера протестирахте срещу пещерняците Ганьовци, които си пребивали жените за щяло и нещяло? Днес пък се оказва, че повече се омъжвате за тях и по-малко се развеждате... Някой послъгва, а?

нали беше напълно обратното ? повече разводи, раздяли и повишени номера на домашно насилие ??

Може от много разводи за предната година, заради правеното с ковида, да не са останали за разводи за тази и от там да е разлика.. ;) Трябва да се сравнява с по-прадна година.

Идва криза и то сериозна икономичеса и финансова. Ще започне през първите 6 месеца на 2023 г. И това не ми го говорят звездите а това са прогнозите на някои държави които правят планове и разработват стратегии за действие. Българина не се е обърнал към брака и моралните ценности а просто е оскотял и не знае къде е. Едва ли може да се направи сериозен анализ на тези цифри за съжаление. Иначе е добре но за кое точно е трудно да се каже.

Прочетох за домашното насилие. Не одобрявам това изобщо. Къде свършва садо мазо и започва домашно насилие е доста сложно да се разбере и приеме или отрече.

Страхотно!!! Тичам пополяните и бера цветя!!!!

Варна - 966 сватби и 727 развода. Значи грубо от 5 брака 4 ще завършат с развод със всичките му диващини, спорове за имущество и родителски права. Трябва при тези цифри човек да е луд да се жени. Ако ви кажат, че от 5 парашута 4 няма да се отворят ще скочите ли?

Добра идея е първо да оберете краставиците и после цветята по поляните. И боса по росата задължително.

това лошо ли е:)?

И аз искам да ги любя всички циркаджии. Но не съм сигурен дали няма са им правя кефа, защото са педали грозни.

Ще се сетят май хората, че семейството е най-важното. Бяха позабравили, но не е късно!

заминава по някоя и друга ковра - я от Перник, я от региона, ма кой ти гледа? По гарите също не е безопасно за любовчийки...

Ковидът удари много лошо по извънбрачния секс, и хората от нямане какво да правят се женят...

Има бейби бум тази година. Стабилни двойки без деца решиха да се обзаведат с деца да не се окажат конспирациите за репродуктивните проблеми след ваксини истина.

Много си готин/а ама за тези данни никъде не е доказано, че са за един и същ период и за една и съща продължителност от време.