Уилям и Катрин се оплакаха от папараците

Дворецът Кенсингтън разпространи писмо, в което предупреждава, че принц Джордж е подложен на усилено преследване от папараци.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин се оплакаха от папараците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основният проблем на катрина - Боклука е че не може да се напива и дрогира на спокойствие, като в доброто старо време, вероятно страда от абстиненция, затова мрънка лиглата безполезна :)

тази състарена карикатура - катрината да не се оплаква, не стига, че в цялата история на двореца няма по-голям и нагъл паразит от нея, не стига, че се е омъжила за мъж, който е по-млад от нея, ами сега се прави на ощипана. Като не й харесва, да напусне двореца и да живее като обикновен човек, ама я мързи, ще трябва да ходи на работа, да си гледа децата...

Това малкото много лошо гледа на тази снимка. Сякаш ще изяде фотографа.

забелязваме, че все пак го гледала бавачка. То не бяха приказки как таткото не можел да спи, а тя каква страхотна майка била, пък и все са уж най-обикновени. Според мен да са доволни, че хората са толкова глупави да се интересуват от снимките им, а не се замислят за наистина важни за нашия живот неща, че знае ли човек какво може да стане...

Пич, не си наясно с гледането на дете, което има гледачка... А който не е наясно, не трябв да плаямпа.

То и който е неграмотен не трябва да пише, но ти пишеш.

АКО НЕ ИСКАТ ПАПАРАЦИ ДА ГИ ПРИТЕСНЯВАТ - ДА ОТИДАТ В НЯКОЯ АФРИКАНСКА ДЖУНГЛА - ТАМ НЯМА ПАПАРАЦИ!!!! АЙДЕ, КАФА СИКИМЕ!!!

дирниците и тук трият коментари, парите не миришат, но рублите са замирисали явно :)

А аз пред кого мога да се оплача от Уилям и Катрин, че постоянно ми ги натрапват?

.. на Арменският поп

Крият се по учглите на къщата ти и те дебнат от храстите пред блока ти ли? Иди се прегледай при психиатър.

Ама като ми бутат лапето род носа аз какво да кажа? Джордж това, Джордж онова, сякаш е единственото дете. Ай сиктир, ся и ти ше трайш като искаш да се фукаш с лапето

Етични стандарти и медии в едно изречение никак не върви... Не само тук, а и в световен мащаб. Ако искаш да се показваш, все пак рискуваш и част от личното си пространство. Съотношението между тези две крайности определят и поносимия комфорт/дискомфорт за всеки. Не може да искаш раждането на децата ти да е всенароден празник, а после да се жалваш от липса на лично пространство.

Мисля, че папараците нямат право да тормозят никого по този начин и всяка "нелегална" снимка не трябва да се приема и публикува от медиите. Само такива от официални сесии (срещи и събития). Но светът е много далеч от тези неща.

Няма начин да са обикновени хора, Уилям е престолонаследник , малкия също и като такива нямат шанс да живеят живот без светлини, това е династия , ако искат да живеят като нормалните хора - отказват се от короната и гаранция никой няма да ги тормози. Имаше една песен много стара на Ала Пугачова - та там се пееше следното - всичко могат да си позволят кралете , само не и да се женят по любов, та това време е минало, сега се женят по любов, но си имат и новите негативи - папараците, не може всички благини. Така , че колкото и да се жалват - като са принцове и принцеси ще ги снимат и като си духат носа. На Катрин като и е нанагорно и иска нормално детство за децата си - да се отказва от титлите , децата на ясла или там детска градина и тя да отива да работи там каквото е учила и те ти нормален живот, не може хем да си принцеса и да се фръцкаш само ,пък и да не те снимат.

Аз подкрепям херцога и херцогинята на Кеймбридж в правото им на спокоен личен живот на децата им. Папараците изкарват огромни суми пари от тези снимки.Никой не иска децата му да бъдат тормозени по този начин.Надявам се да срещнат разбиране от всички, от които зависи това.

А те живеят в охолство благодарение на публични изяви и позиране. "Горкичките" никога не са се снимали, та сега са изненадани. Целта на изявлението им е да се говори повече за тях.

И публичните изяви са професия, даже за много хора. Това първо. Второ, явно нес си наясно какво работят и че не всеки може да свърши работата, която работят. Ако можеше, много страни щяха да имат статута на Англия. Но нямат...

Нормално детство имат нормалнте деца, когато сума ти народ ти плаща, за да живееш в разкош ще търпиш и ще му се усмихваш.

ами, бенофффска какво прави боцето, а??? хахаха...

Паразитите се оплакали, че обществото иска да знае как му се харчат парите ?

Кой те знае и ти какъв си паразит, ама си намернил да критикуваш кралското семейство!

Относно такива като тебе бих искал да го знам. Що се отнася до кралското сенейство, съм по-наясно как харчат пари и как ги заработват. Всъщност от почти столетие насам това се знае от всички, окито имат умствен капацитет да го сглобят в главата си. Имам прд вид да не са идиоти. А това не е свързано с лежане в пясъка или снимане през дупка на багажника. Последните са по-скоро начин за заработване на пари от луди журналисти, отколкото информираност на гражданството.

И с право. Медийното им присъствие е повече от достатъчно.