Мис България 2012 скочи с парашут

Вдъхновена от Феликс Баумгартнер, който преди броени дни скочи от ръба на космоса с парашут, „Мис България 2012” Габриела Василева осъществи своя дълго бленуван скок на летището в Ихтиман.

Обратно в новината

Коментари - Мис България 2012 скочи с парашут | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ivo

Ne pi6e dali ot strah e napylnila pampersite. A tia skokove v tandem sega sa moda i sulio i pulio ska4at - neka da sko4i sama i togava pi6ete 4e e novina.

ДИР, защо пропуснахте да напишете, че скокът с парашут е бил предаван пряко по всички световни телевизии? У нас само се тръби за някакъв си световно безизвестен австриец! Докога ще търпим това чуждопоклонничество? Вместо да се гордеем, че наша миска е направила това постижение, ние говорим само за Феликс! пфф

то така и аз мога!!!!!!!!!

понеже статията не е напълно изчерпателна, реших да я разширя с някай важни факти. Миската се приземила на глава, но понеже тя била като кратуна, нищо й нямало. Също така след удара се оформила дупка с дълбочина метър и двайсет, която ще бъде регистрирана като културен обект за посещения. Това вече е пълна и изчерпателна новина!!!

Е това е новина евала.

Драгомир Недков е уникален професионалист и човек. Имал съм удоволствието да комуникирам с него по време на наборната ми служба в 16-та авиобаза. Многократно награждаван, изключително прецизен и с чувство за хумор човек. Лично аз, когато се преборя с страха си от скокове, смятам да се възползвам от услугите му.