Парис Хилтън отказала вечеря с президента, за да присъства на сватбата на Бритни

Джо Байдън дори ѝ предложил да ѝ изпрати хеликоптер, който да я вземе, но тя не се съгласила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозни и дебели.

Дир, оправете си заглавието. Или при вас един пише текст, друг заглавие. На НИКАКВА ВЕЧЕРЯ не е била поканена Парис Хилтон, а да бъде ди-джей и да ЗАБАВЛЯВА гостите на Байдън. докато вечерят. Това го пише в текста. Има разлика дали си на трапезата или от обслужващия персонал. Естествено, че ще предпочете приятелката си - не е толкова бедна, за да държи на хонорара от Байдън.

Най-обикновен парцал, ма с пари:)

Дигна ми самолета. Браво!

Бог е създал жените да бъдат ебани и да раждат, всичките им други роли са от лукавего…

Dir, изтрили сте ми репликата към коментара на този невъзпитан получовек (има документ, че е човек, но не е), а коментарът му продължава да разпръсква мъдрост. Повтарям: явно майка Ви си е свършила работата. А Вие успяхте ли да накарате някоя жена на същото и достави ли Ви удоволствие?

доста рязко го е казал човека но е точно така.

Куклата остави сума ти американци да умрат при изтеглянето от Афганистан. Но праща хеликоптер за елитната щерка. Иначе подкрепя равенството и социализЪма. Този хеликотер е с пари на данъкоплатци, които обикновено не гласуват за предатели като този.

Най-голямото наказание за такива е да не им се обръща никакво внимание ...

Всичко е добре, са мо НЕ знам какво прави там ГНУСНАТА и грозна Арабска ИСЛЯМСКА змия- Сам Асгари на това тържество ??? А може би и там някакви Митьо-вци са ИЗНЕРВИЛИ всички ????

Останал им е навик от времето на Епстийн да превозват момичета за забавление с Лолита експрес. Парис обаче е от другата страна на палката и ням как да ѝ се нарежда къде да отиде.

На мен никога не ми е отказвала!

Партита има. На тоя милф брояча ако можеше да говори….

И как ще е “милф” при положение че няма деца? И с тези порнографски гнусни термини с които описвате жените защо не се гръмнете? Болни мозъци!

О колко сме обидчиви. Ауууу запариха ти ушенцата и оченцата от тези грозни думички. Ауууу намек за секс. Ужас. Лоши думички. Лош секс. Марш на нивата и секс само на първа брачна и след това най много целуване. Патка.

Милф не е термин от порнографски филм а от игралния филм Американски пай.

Е поне един с всичкият си! Парис впечатляващо!

Парисчето още става за задна прашка

Кифленска новина

Е нормално си е... Все пак групово с бритнито е за предпочитане, пред фелацио на изкукал дядка.

Бритни е голяма! И всичко шведско се слуша \m/

Парис Хилтън е наследничка на ИМПЕРИЯТА "HILTON", плъзнала по цял свят. Има присъствие и в България. Парис може да купи Байдън заедно с Белият дом. Администрацията по етикета на Байдън не си е свършила работата. Там е новината...

Стелянчо, Стелянчо...и ти пари взимаш за тая работа....