Ако попитате едно дете колко приятели има, то навярно би ви отговорило с усмивка на лице: "Много", сещайки се за всички свои другари, с които всеки ден се впуска в безгрижни игри. Ако обаче зададете същия въпрос на един възрастен, той сигурно категорично би ви отвърнал със сериозно изражение: "Малко, но за сметка на това истински", мислейки си за хората, които са били до него, подкрепяйки го, както в добро, така и в лошо.

Истината е, че без значение дали на някого му харесва или не, отношенията между двама души се променят с течение на годините, като за жалост повечето от тях бавно, но сигурно избледняват, докато в даден момент не изчезнат съвсем, оставяйки след себе си единствено спомена, че някога все пак ги е имало. Съществуват обаче и такива, които с времето постепенно стават все по-силни. Едно такова например е това между Парис Хилтън и Бритни Спиърс, на чийто път никой не в състояние да застане, пък било то и президента на Съединените американски щати...

Вижте снимки на Парис >>

След като преди месец изпълнителката на "Toxic" най-после застана рамо до рамо със своя любим Сам Асгари, узаконявайки връзката си с него, милионерската щерка, както често я нарича американската медия, призна, че е отказала важен ангажимент, за да присъства на сватбата на своята близка приятелка, но тогава така и не уточни какъв точно. Само че наскоро блондинката, станала популярна в миналото с участието си в риалити шоуто "The Simple Life", разкри в в свое интервю с телевизионния водещ Джими Кимъл, гостувайки в предаването му, че става въпрос за специална вечеря, на която е била поканена от държавния глава на САЩ, и по-точно за Срещата на върха, състояла се в Лос Анджелис, съвпадаща с венчавката на нейната позната.

Снимка: Getty Images

По думите ѝ е била наета да бъде диджей, като какъвто се изявява през последните години, но вместо да забавлява лидерите на редица от страните от Западното полукълбо, тя е предпочела да присъства брачната церемония на Спиърс.

В разговора Хилтън призна, че Байдън и екипът му са направили всичко по силите си, за да я убедят да приеме ангажимента, като дори са предложили да ѝ предоставят хеликоптер, който да я вземе откъдето пожелае, след което да я върне обратно там, но въпреки това тя не се е съгласила. Колкото и примамлива да била офертата, внучката на Барън Хилтън - основателя на световната верига хотели "Hilton", я отклонила, защото не искала да пропусне нито миг от церемонията и празненството след нея, засвидетелствайки подкрепата си към Бритни.

Снимка: Getty Images

"Нямаше да съм тази, която каца, а след това отлита с хеликоптер от там, в никакъв случай. Ето защо трябваше да откажа на президента... Съжалявам", каза тя. "Това бе буквално една от най-емблематичните нощи в живота ми. Виждайки Бритни да върви по пътеката като ангел, който премина през какви ли не трудности в последните 13 години, за да получи най-накрая свободата си и да може да прави каквото иска и да има този щастлив приказен край, беше просто красиво", заключи Парис, която бе сред малкото гости на събитието, заедно с Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.

Донатела Версаче, Парис Хилтън, Бритни Спиърс, Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор

Снимка: Официален профил в Instagram