Мика Стоичкова на парти с Криско

Докато в първите месеци от завръщането си в България Мика Стоичкова предпочиташе компанията на фолк певицата Теодора, то днес сред най-близките й приятели са звезди от рап средите.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова на парти с Криско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

написахте преди време, че си идва от Испания и от там нататък почнахте да я пробутвате тук там от време на време, и я правите известна без да е такава, за чий??? разбира се, че ще се върне, там е никоя, тука е дъщеря на баща си. Аз разбирам да има някакъв талант, ама тя само се лендзи като мазна тиква и друго не прави!

Все глупости и празни хора в тази страна. Иначе от мене По-здрав

толкова одухотворена и интелегентна физиономя има тази мика.но мисля че наи добре би стояла на снимка заедно с баща си,с една паничка семки пред тях-гледката ще е незапомнена. ега си вип-овете дето си имате :)

Това "събитие" някакъв събор на топ-отрепките на България ли е?

спрете да я лансирате тая Михаела, и особено с тва галено Мика, супер бездарна, какво като баща й е Стоичков?!

Правилно разкара Теодора. Няма друго , толкова лигаво и ограничено момиче като нея.

Защо се навира момата, където не трябва?Има и по- тъпи от нея, но си траят и никой не ги забелязва.Но Мика трябва да ,,изпъкне".Нека се къпе сега във всенародната любов!

звезден кокошкарник

Мика не блести с никакви качества, нормално е хората да я ,,почесват".С лигавене и пулене в една точка не се става звезда.

Поздрав! link

Този път с добри чувства към показаното детенце (това между средата). То не е виновно, горкото, даже ми е симпатично. Само трябваше преди тати насилствено да го лансира, да беше дал някой лев (долар, евро...) на когото трябва (наричат се PR-агенции), които да го подготвят. Иначе го очаква съдбата на Елито, дето пак се появи с внушителната си рубрика дела и документи.

честно, даже се чудя защо девойката се е върнала от Испания, за да живее в държавата на голяма част от комплексарчетата, разписали се по-долу :)))) и да ви е яд и да не нейната фамилия е СТОИЧКОВА и я знае целия свят, а вашата фамилия е НИКОЙ и винаги ще си остане такава :))))) палчетата ДОЛУ да започнат СЕГА! :)))))

Върнала се е, защото в Испания няма достатъчно молове. Второ тя има име, но няма "фамилия". Става въпрос, че няма "своя" фамилия, както татко й. Затова ми е наистина жал, че е подложена на толкова жлъч...

не, приятелю, в целия свят извън България, пукнат мол няма, вервай ми :)))) предлагам да вземем да обесим момичето, защото е дъщеря на баща си... така може би ще е по-добре, отколкото всякакви "никои" да пишат простотии...

Тая кифла с какво точно е известна?Сигурно само с фамилното име.

Селска мома- хем проста, хем нахална.А като вземе да се плюнчи по телевизията, получавам колики.

Дали селска чалга или мангал - все тая - селянина си остава селянин. Благодаря за следващите "поздрави", включващи това, че била водеща - аре у лево заедно с тате....

Тая Мика е невероятно тъпа, грозна, проста.Куха и безлична като присъствие, безмозъчна като говорене.Прави се на нещо като журналистка, но не става за нищо.

И тая кво е направила, че да е в новините, освен, че е плод на топките на баща си ?

Страхотен коментар!

"На събор на bTV / бе нагъ*ен за пари / и наведен много ниско / викаха му "Цар си, Криско"!

Тая нали се хвалеше че можела да псува на не знам си колко езика? Тъпа като баща си, а в лицето мяса на месечина

още една която е известна с това че не прави нищо друго освен да си пропилява живота с безделничество вместо да използва парите на баща си и да постигне нещо.

Дуетният партньор на Мойсеи...важно е да се уточни...

крушата не пада далече от дървото.онзи,беше модерен ляв,президент щеше да става,банда лакеи,най=много от труд,и 24 часа,му говореха на ухо глупости,а той не е от най-умните,им вярваше,,малката няма да стане нещо никаде,,въ прос на време миката

коя от всички тези грозни момичета е Мика??????

отляво и отдясно ги бива ,но тази в средата е грозна като караконджол /дявол/.Освен това е самонадеяна и нахална ,има самочувствие вместо да се скрие , няма интелект , поведение и излъчване

дкми

Дриско е гадже на Миро, как може да го набеждавате, че ходи с жени?

..............а кой казва,че ходи с жени......