Коментари - Първата транссексуална победителка в конкурса "Мис Нидерландия" се превърна в жертва на езика на омразата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се ожени за Рюте. Той е сингъл, ще си паснат.

Разговор между майка и дъщеря - Мамо расте ми пишка -Дреме ми на кура дъще....

Жените ще бъдат върнати отново пред печките и пералните. Хитро !

Ние си имаме пък Кокорчо, то също иска да е жена и обичат да го ръгат в задника

На екипа на дир.бг пожелавам всичките им деца да са толкова успешни.

Куче.мръсно, не си никаква жена е гаден вмирисан педераст, дори и да си изрежеш израстъка пак няма да си жена а най обикновен педал който обича да го ръгат отзад..

И защо пишете жена ами не наричаите. така това нещо наричаите го нещо друго това сбърканото нали уж е трети четвърти пети пол наричаите го просто някакво същество там и това е а не жена

Защо в рекламите по българските телевизии има толкова негри, голяма ли е негърската популация в България? В една реклама дори покзват драг кралица, промиването на мозъка набира дскорост....

Бяла жена с негър за приятелка е класика в рекламите.

Това е било целта - да я превърнат в жертва....да не личи, че са прецакани правата на истинските жени.

Толко ли са зле жените у Холандия, че си избраха тоя за най хубава ?!?

Sofiaone

Да си направят конкурс за джендъри всякакви и да се явяват там., в западния свят има свобода и никой не може да им попречи. Но толерантността има граници, нищо женско няма в това същество и няма работа на конкурс за жени. Всички тия напъни да участват в конкурси и спортни състезания за жени са просто отвратителни - и понеже живея в демокрация, имам право но моето мнение и мога ясно да го заявя!

Хем сърби, хем боли...

Като е транс?!?

Да правиш конкурс за красота на жени ,а да избираш мъж,защото се мислел за жена.Ами догодина тоя мъж може пак да се мисли за мъж Излиза,че има някакъв вид хора които покриват понятието и за мъж и за жена едновременно.Е няма такова животно.Може в Цари4ина да е имало такова двуполово животно,но така и не го откриха.

Като си пъха гагата дето не му е работа така ще стане.

Не е език на омразата, не е... Просто си грозноват мъж, който спечели пред хубави жени само заради... политическа коректност? Примерно. Ама това не е нещо ново, то и в България имаше едно... Анита Майзер нещо си... Така че - ще забравят всички за теб, спокойно :)

След як секс , изпадам в транс ! Значи ли, че съм транссексуален !

PEYTSCH

Изпълнена с доброта, но тотално сбъркана ! Сбъркана „доброта“ е мания.

тая (тоя?) ми прилича малко на Eddie на Iron Maiden, аз съм възхитен.

хахахахасх

Премести го в другия крачол.

Рюте холандския педал,нали е голям защитник на европейските цености.Не ни иска в Шенген,обаче приема джендърството.Холандски наркомани и джендъри.Тия са тотална дупка.

"Човека" си има приоритети. Иска и мъжко дупе да еве.

В спорта, започнаха сериозни спорове, за това дали в женските лиги могат да участват транс мъже, дари и да са със занижен тестостерон. И май ще си имат техен джендър спортна лига, което е правилното. И в тези конкурси също трябва да си има отделни за джендър конкурси. Ами този господин/госпожица-ТО, не е нищо красиво!

Леллеее страшна грозотия. Поне да изглеждаше красиво. Щом в Нидерландия, държавата на джендарията, хората са скочили срещу тази простотия, явно не е реално нейната представа за такава държава. Явно това е само и единствено държавна политика но не и обществено мнение. С тази ескалация, хората са показали, че не са на едно мнение с държавната политика. Браво, започва все по-често да се вижда в много западни държави негативно обществено мнение към джендарията и мигрантите.

Винаги ще печелят конкурси и титлите ,негър ,трансексуален и Бедераст.Три в едно ,-това гарантира всякакви награди от журита ,съставени от същите изчадия

lu4ka

Определението за половете както се върти из нета: едният ходи на гинеколог, другият ходи на уролог, а третият - при психиатър.

Помни ли някой Дана Интернешънъл, спечелила Евровизия? А Кончита Вурст? То па и с брада беше.. Ама айде на конкурс по пеене, или актьорската професия иди дойди. Може да си различен. Но това малко идва в повече. Момичето на второ място, не отразява типичните за страната прелести, но поне е истински представител на физиологията. Първо, самите конкурси за красота са вид подигравка, защото красотата е нещо субективно като мнение, но около конкурсите се въртят пари и налагане на "стандарт" който жените и момичетата искат да постигнат купувайки козметика или медицински услуги.. И второ, по този начин както и в спорта буквално за пореден път унижават женската половина, но странно как еманципираните либерастки на европа си мълчат.. И във Финландският конкурс се мъдри един такъв. В Тайланд е пълно с такива. За това, що не направят един конкурс X-man и всякакви такива да ходят там? Поне ще сме наясно с правилата и участниите.

Език нас омразата: Мъж отива да си купи Лада. Харесва си една червена на цвят,плаща си я и като отива да я вземе се оказва,че са му дали пребоядисан зелен Москвич със емблеми и седалки от Лада. Чевека вика- абе това е измама, аз си искам Лада и то червена. Идва полицията и му вика: Арестуван си за езика на омразата срещу Москвич и зеления цвят. Та нещо такова е в момента.

Като стане дума за джендъри и свободата на словото става език на омразата ;) ех тая крива нива.... па тая си е грозничка от дет да я погледнеш....

Нз до къде ще стигнат с тези неща...трети пол, джендъри, транс...парад на изводите.

Вече да си кажеш мнението е език на омразата.

Понеже се обърках, моля за уточнение Какво значи точно транссексуална. Тя в крайна сметка мъж който се прави на жена ли е или жена която се праска с каквото и падне?

Абе айде да гледаме реално на нещата....То/Той или там каквото е е изначално грозно и не заслужава титлата. Точка.Ама нека ме обвинят в език на омразата...просто е грозно пък дали е момиче или мъж все тая.

объркА се свет

Ако се обърнеш към новата мис с "Ей, пич, не е готино че така прецака момичетата ", това език на омразата ли е, или просто лично мнение?

Като вкараш клоун в двореца, няма да стане крал, но дворецът се превръща в цирк. Е това стана и с конкурсите “Мис”.

Мис с чеп, браво

Този свят се затрива щом почнаха и такива да ги признават най-официално Боже пази нас нормалните.

Дреме й на к*ра!

“Просто искам да покажа Рики” Кой/коя е това Рики? Да не знаеш кой/коя/какво си и да показваш друга персона - за това има диагноза.

ами ще се превърне. нали това е целта - да се мразим. За това много усърдно работят политици, медии, фондации, спонсори., кино индустрията, щоу бизнеса....

Този урод има ли цикъл и може ли да роди дете, благодаря предварително за отговора

В порнохъб, чатърбейт и т.н. има ЯСНА СЕГРЕГАЦИЯ ПО ПОЛОВ ПРИЗНАК. Никой порносайт не си позволява да смесва в определена категория половете.

Е какво е виновна тя/той/то? Виновен е не който яде баницата, а който я дава.

на западнярите? Какво не ви кефи "мадамата"? :)))) Гледам по улиците вече е пълно с момичета и жени хванали се за ръцете и мъже ходещи като жени с въртящи задници. Това ще сполети голяма част от промиването на мозъците и децата ви !

транссексуалния не е жена, просто един нагримиран мъж. Това, че в някои държави го налагат, като норма, си е тяхна работа. Но има ли (или имало ли е) пишка, определено не е жена.

Като има ябълка, значи няма слива...

А аз не съм жертва че се налага да я гледам - така ли?

Трансджендъри да ходят в Канада да се евтанизират.

да ме критикуват за това е наистина тъжно - същото си е мислел Хитлер преди да си дръпне куршума

В Тайланд има къде къде по красиви лейдибойс. Там трансджендър има от делетилетия ама никой не вряска като в западналия свят.

Рускините с пишки са недостижими. Една пишка и 2 цици са напред пред тайландки и колумбийки с пишки.

Гледай си Онуй с Тротинетката и не коментирай другите

Тия удариха дъното