17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сума ти щуротии, но най-голямата е какво правят там бившите на Хари?!

Ами просто са от един социален кръг. За нашите ширини превода е-от една компания са. Кресида Бонас е приятелка на Южени, даже тя ги е запознала с Хари....И какъв е проблема да бъдат на нейната сватба, като бяха и на неговата /на Хари/...

защо не ви се отварят коментарите в темата за тоалетите с интервюто на дизайнерката София?

Меган в черно

А ти си далтонист или не си чувал за цвета тъмно синьо.

Времето беше супер приятно днес. Не ехладно в лондон,само духаше вятър и то топъл.

Липсват бащата на булката,камилата и камиларя и, та картинката да е ослепителна.

Меган е чаровно момиче :-) Иначе ако ми кажете всичките какво работят? От друга страна много развратни и тази църква Англиканска се....

А Холи Валанс сега Холи Кенди,защо не е спомената? И дъщерята на Стив Тайлър демек Лийв?

Вятърът им е поиздухал кепетата и бонетата и перуките, добре се е получило.

Виждам, че Деми Мур е с някой, който да е адекватен за възраста и

Виждам, че Деми Мур е с някой, който да е адекватен за възраста и

Много са ми забавни тези сватби! 1.Жените са като сестрите на Пепеляшка 2.Демито най-после доживя да отиде на кралска сватба 3. Роби е най-хубав :)))

относно роби уилямс, който е единственият, изкарващ си сам милионите (заедно с деми мур и донякъде наомито) сред групата аристократични "ослепителни" търтеи. та, роби да вземе пример от дядовците мик джагър и пол макартни, които дори бидейки много по-възрастни от него, не си позволяват да имат такова просташко шкембе за пъчене, защото още излизат пред публика и знаят как трябва да изглеждат...

И Кейт , и Мегън са прекрасни - чаровни и фини, а съпрузите им са просто ... наследници.

мегънката далеч не беше най-прекрасна дори в единственото сериалче, в което е играла. така че, малко е пресилено относно нейната прекрасност. но да, кейт роди през пролетта трето дете и пак изглежда превъзходно-хубава жена, така е. поне единият от наследниците не е кьорав и мисли с главата си, виж другият...:))))

Ослепях от толкова уродливи муцуни. Тези са като циганите,друг да ги издържа и плаща за постоянно безкрайния кич.

Да, друго си е по софийските улици-класа без край....Или по нашите сватби, особено тези на "по-известните" у нас. Аре малко реализъм, моля. Първо не им плащате вие /ние/. Второ-за да получават държавна издръжка, сигурно има защо. Това е същото може да го кажете и за всеки президент или външен министър....Защото "тези" изпълняват такава роля също, даже по-успешно от действащите в правителстото. Южени на мен лично не ми е симпатична, изобщо цялото семейство не ми е, обаче точно пък тя работи, а не е "на издръжка".

Само не рабрах колко са ослепелите от тез високи персони, иначе най-обикновени двуцевки.

Не мога да разбера кого искат да убедят,че жената на Хари е ослепителна красавица и супер елегантна-според мен прилича на прислужница на херцогиня Кейт.

Ами мен не е нужно да ме убеждават....Страхотна е жената. Тоалетът е жесток. С удоволствие бих облякла такъв, пък нека някои даме считат за прислужница-ха-ха-ха.... Ама и по принцип, то е невъзможно всички да харесват една жена. Не е и нужно. Достатъчно е, че Хари я харесва ... За протокола-жена съм.

Снимките да се гледат само с маски за заваряване ...

В пловдивския квартал "Столипиново", смятан за най-голямото гето на Балканите, по времето на соца, цари ред. Жителите на квартала са държани изкъсо от органите на властта, пише "Марица". Сред редките инциденти е този от лятото на 1978 година, когато колони с танкове и бронетранспортьори навлизат в "Столипиново". Въпреки липсата на официална информация, слухът светкавично обикаля България. Погромът над ромската общност в прословутия пловдивски квартал се носи от уста на уста по времето на социализма. В основата на инцидента стои неразкрито тежко престъпление, извършено от роми. През лятото млада семейна двойка се разхожда из квартал "Изгрев", когато е нападната от тълпа цигани джебчии. След като младият оказал съпротива, разярените роми заклали и двамата на място. А на всичкото отгоре момичето било бременно. Загиналият младеж се оказва племенник не на кого да е, а на прочутия генерал Стою Неделчев, по прякор Чочоолу, по онова време командващ армията в Старозагорски окръг. Вбесен, че убийците не са разкрити, генералът заминава за Карлово, вдига под тревога два батальона от тамошната танкова бригада и сам повежда колоната с танкове към пловдивския ромски квартал. Няколко Т-55 обграждат циганското гето, където буквално е въведено военно положение. За назидание бойните машини разрушават една къща. Още на следващия ден убийците на младото семейство са заловени. Генералът настоява лично да ги разстреля, но милицията успява да предаде на прокуратурата деветимата мъже, на възраст от 23 до 36 г. Четирима са осъдени на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода. Случилото се така стресва обитателите на „Столипиново“, че до 1992 година никой от тях не дръзва да извърши дори най-дребното престъпление. Генералът Стою Иванов Неделчев (Чочоолу), с прякор Пантерата, е политемигрант в СССР, командир на партизански отряд „Христо Ботев“ и партизанска бригада „Георги Димитров“, с две смъртни присъди преди 9 септември 1944 г. Във филма „Осмият“ е прототип на главния герой, ролята на който изиграва Георги Георгиев - Гец. Кварталът Квартал "Столипиново" възниква през 1889 г., за да приюти катуните с цигани калайджии. Първоначално е наречено „Новото село“, но впоследствие е наименувано на генерал Столипин, заместник на княз Дондуков. С годините се превръща в гето

Разбира се че ще са ослепителни. На тях това им е работата. Да харчат по цял ден пари за да изглеждат ослепителни. Ние да си гледаме работата че за съжаление не сме се родили принцове и принцеси.

Май вярно са "ослепителни". Иначе трябва да се търси друга причина за твоята заслепеност.

Хваща ме страх, в каква психиатрия се превръща живота на хората на земята

Грозни хора - външно, вътрешно... А вятърът съвсем ги прави за посмешище, явно Земята иска да ги издуха от лицето си. :)

Ти пък къде и кога ги опозна и вътрешно точно тези хора..... От чисто любопитство питам. Завистта, когато е нездравословна, не е полезна за индивида. А тук е пълно с болни като гледам.

защо трябва да ни интересува синята рокля, след като имаме истински принцеси каквито са юджени и беатрис, дъщери на принц и внучки на кралицата

Бум

"придружени от одобрителните възгласи и аплодисменти от тълпата"

ха-ха. на електората : )

Тия кукавели направиха добре, че излизат от ЕС, ще направят още по добре да се махнат и от Европа. Идиоти, които плащат на една изродена кралска клика да живее охолно на гърба им.

Gal1974

Какво хладно време???? 18 градуса е