Първият учебен ден през последното столетие (галерия)

До 1944 г. учебната година започвала с водосвет и тържествено приемане на училищното знаме

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еххх

До 1945г масово се честват 15 септември и 24-ти Май под патронажа на Цар Борис и Българската Черква?! Или вече Македония не е на Титовистите а на малагистите?!

Въшливите коминисти дълго мъчеха да съспият образованието. Добре, че не успяха

Аз нещо не мога да разбера. Казвате, при "комунизъмът" било по добре,били сме спретнати,обути и доволни предоволни.Само че 1989 нашите прекрасни другари,казаха че няма пари.Питам аз,кой и къде ги окраде?

Пари имаше много, раздаваха ги в куфарчета. Къде са парите - питай днешните успешни бизнесТмени.

Страшно много пари имаше за 3 пълни фалита даже,нямаше чистачки за колите май,мммм?

15, siptemvri 2004 go. NIZABRAVIM DEN-moia parvi o4eben Den. Beshi valnuvashto,no trugatelno.!!!!!!!!!!!

valery_an

Стоденката от Берлин пиши на балгарски ма .Мноо си се наочила тука ама като гледаМ И ТАМ СИ ПРОКОПСАЛА .

РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ

разбрах само, че комунягите които сега овисват големи кръстове по шиите си като Мая Манолова и са първи християни, но по тяхно време са лъгали господа, че не вярват, а са вярвали в него. Лъжци, манипулатори

На моето училище бяха опънале един транспарант, на който пишеше "Добре дошле първокласнеце". Бяха ме научили да чета, та му видях грешкете и го помня и до днес. Ама и аз така си пиша и говоря де :))

НРБ - чисти, спретнати, подстригани с нови униформи. Последната снимка от демокрацията, успешната реформа - ученички с вид на фолкпевачки.

особено третата като я гледам само биология и генетика ( гениталии) и е в главата

хубави снимки..

показаха, как за първия учебен ден в Русия членове на правителството,на парламента, отиват в училищата, които са завършили и поднасят цветя на учителите...Поддържат си традициите...И там образованието запада, но поне поддържат духа...Тук не съм видяла някой от нашите управници на 15 септември да отива с цветя към училището си...А може би аз съм пропуснала...

Те, нашите, в по-голямата си част, не са ходили на училище.... Те носят подаръци на тези, които им написаха фалшиви дипломи.

Бих казал, че първите учебни дни през комунизма бяха 100 пъти по-тържествени от тези след 1989г. А това, че след 1989г. в повечето училища водосвета се е подновил са пълни глупости.

Джендър може и да е нямало. С най-обикноени педерасти беше пълно и им казваха доносници.

Мацките в средата на последната снимка къртят :DDD

Браво за снимките. Те са от времето когато нямаше джендър, силиконки, моделки и прочие изгъзици. Вгледайте се в снимките - ще видите как всички хора са естествени. И никой не мисли за евроатлантическите ценности от рода как да бършат лайната на немските баби, да оправят куровете на италианските дядковци, да берат портокали по цял ден на майната си и др. Някои говорят, че ще ходят на Терминал -2. Е, и ? А после чии го крепят в чужбина ? Там, местните не ги ебават за сливи. Гледат на нашенци като на пета ръка хора. Целия ЕС е един голям ташак.

Е не е нужно да си такъв циник...сори..грозно говорене..Дали в европа те смянат за нещо или не..може да изчислиш нашите ново богаташи как плащат и за какво те третират и там за най -неквалифициран тред..А аз също имам носталгшя защото в късния соц бах дете..:)..беше хубаво