Първото бебе на "Айде БГ" идва (видео)

Щастливите родители съобщиха новината в специално клипче

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дразнещи, сладникаво-тъпи, мислещи с един мозък, индивиди! Въпреки, че са избрали да са някакъв вид публични личности, не могат да понесат никаква критика, което говори за изкуствено надутото им его. А, за детето е ясно - ще се ползва за рекламни цели. Така и така ползвате общия си мозък, вземете дружно се изметете от Интернет-пространството, вместо да "крънкате" парички от наивни дечица. Жалкари, преоблечени като успели и милички хора. Безработните са по-достойни от вас. Адски ме нервят такива тарикати и зомби-последователите им, дето ги поддържат актуални и им дават самочувствие да си правят боклучавите класации. Понеже трието всяко различно мнение от страницата в Ютуб, ще го напиша тук. Знам, че нищо няма да промени, но поне имам право на мнение и смятам, че когато човек не може да понесе негативно мнение за себе си , определено е гузен и страхлив. П.П. не сте само вие такива, вече се напълни с бездарници, имащи високо самочувствие.

Здравейте, много сте готини двамата, поздрави от мен, продължавайте с видеата. Желая всичко най-хубаво на детенцето :)

Да ви е честито!!!♥️Много се радвам и много ви обичам и тримата! А що се отнася до хейтърите, мога да им кажа да си гледат своите интереси и да не хейтят 'Айде бг, защото те са прекрасни!!! ♥️♥️♥️

Да ви е честито!!! Много се радвам за вас и дано лачвате и нехо в чаленджи. Еие сте най-добрия български канал! Дори да има хейтъри (въпреки че не вярявам) те също биха себрдвали, защото това е най хубавия момент в живота. Честито!!!

Да ви е честито бебенцето . Да сте живи и здрави всички,много щастливи и много да ви радва бебчето . И наистина хората които не харесвате Айде бг не дейте да ги хейтите не е приятно . Обичам ви Айде бг. #небъдихейтър..

Хората които не харесват айде бг аз съм им голям фен хората които не харесват айде бг просто да не ги гледат и под видеата на айде бг много често виждам Хейт коментари от сорта защо качвате такива видео защо не правите други видеа и като ги прочета тези коментари ми става лошо проста тъпите хора да не се дразнят на видеата на айде бг

Малко съм разочарован колко прости хора съществуват и то за жалост в България. Първо никой не ви кара да коментирате с нещо от сорта на "И какво ме интересува", защото никой не е карал вас тъпи създания да отворите сайта. Второ те правят видеа с цел образование и забавление. Видеата с канибали, които едно тъпо същество спомена са избрани от нас, като те ни питат дали желаем подобно видео. И също така видеата от сорта на "ядем жълта храна за 24 часа", пранкове и подобни са с цел забавление за нас. Децата не се вълнуват от плетене на една кука и четене на вестници, така че се стегнете, и ако няма да им пожелаете нещо хубаво въобще не коментирайте...

Браво да ви е честито новото бебе което ще имате

Направих си труда да погледна що е то "айдебг" - абсолютни глупости, които НЕ трябва да разрешавате на детето си да гледа, от рода на "топ 5 истории за канибали", "ядем само жълта храна", "топ 10 зловещи неща, които можеш да си купиш"... Общо взето правят видеа на килограм, та да изкарат лев от тубата или от някоя реклама, да препоръчат нещо на аудиторията. Нищо поучително, нито пък съдържателно, още повече - образователно!

Като искаш не гледай, кой те кара? Хората правят нещо, ти го плюеш. Изглеждаш като мързелив глупак, който нищо не върши, а само критикува хората без грам аргументи.

Коментарите на всички само показват състоянието на обществото ни...в някои случаи е по-добре да си замълчите, хора . Айде БГ са много по-успешни от повечето пишещи коментари, това че не ги знаете-не е проблем, не сте целевата им група, но ми е чудно защо коментирате, каквa полза ви носи да напишете един безсмислен коментар ...

Това "Айде" на какъв език е?

"Айде" е на шеговито-жаргонният език, който всички ние ползваме в ежедневието си, включително и вие. Затова, не разбирам, защо се заяждате с хората? Вие винаги ли, в ежедневието си ползвате чист, литературен български? И, ако да, вие лингвисти ли сте? Завършили ли сте българска филология? Къде? С какъв успех? Ако не - това значи, че дрънкате глупости.

Много потребна информация ... . Браво на екипа!

Ужасно е, децата са самотни и ги гледат

Как стана таз работа? Ако често спите без гащи... от това ще да е!

Еее много важно,ако искате направо да измислим специален празник за това.

Еее много важно,ако искате направо да измислим специален празник за това.

И какво от това само те имат бебе Много ни интересува .

Като не те интересува, защо го гледаш, че и коментираш, друга работа нямаш ли си?

Голям праз

Баси.... явно само плеймейтки, инфлуенсърки и б/влогъри се котират..... комшията Пешо комбайнера и той чака бебе и и със житото, което е ожънал е нахранил повече хора от всички гореизброени взети заедно.....

Жито... Пхахахаха, ами тогава гледай клипчета с Пешо комбайнера...

Да бе, ама Пешо, Драган, Петкан, или който и да е компайнер не ми е интересен, интересна ми е тая двойка, защото ми харесват. Ще чакам Пещо комбайнера, дето не ме храни мене точно, да почне да прави интересни за мен клипчета. Ама, тогава няма да седна да го плюя, зашото нямам какво да правя друго.

Ако имате дете между 5 и 13 г. ще знаете кои са. Да са живи и здрави.

Да, плагиатстват яко информацията, но дали си плащат изображенията и видеата, които ползват за илюстрация - съмнително. Така се правят много пари у нас - на чужд гръб.

??????

От "елита". С извинение ! :D :D

Горките ние "простосмъртните плебеи". Тцтц