Първото дете на двойката влогъри Ивайло и Християна ще се появи след няколко месеца. Щастливата вест двамата бъдещи родители съобщиха с видео в YouTube, разбира се, в което разказват за това кога и как са научили, че ще си имат бебе.

Вижте снимки на двойката >>

Всъщност новината оповестяват чак сега, но Християна е бременна вече в четвъртия месец и появата на детето им не е никак далече. И за да бъдем по-точно, както казва Ивайло - очакват събитието около средата на месец февруари 2021 г. Очаква се бебето да се роди под зодиакалния знак Водолей. Ивайло от Айде БГ споделя, че всички негови близки са същата зодия.

Ивайло и Християна вече знаят какъв е полът на бебето, но засега предпочитат да не го разкриват. Обещават, че са подготвили още интересни видеа, посветени на този въпрос. А не са разкривали новината за бременността на Християна досега, защото, макар и да живеят живот, споделен във видеомрежата, все пак това е много интимен момент и са предпочели да изчакат, докато са сигурни, че всичко с бебето им е наред.

Ивайло и половинката му Християна, са едни от най-популярните български влогъри с над 580 000 абонати в YouTube с над 100 милиона показвания на техните забавни, образователни и развлекателни класации и предизвикателства.

Ивайло Драгиев е млад и талантлив актьор, като последната му значима роля бе във филма "Ятаган", който се появи на екран в началото на тази година.

Вижте тази публикация в Instagram.

С огромно вълнение ви съобщаваме, че очакваме нашето първо детенце! Нямахме търпение да споделим и с вас и вярваме, че ще заредите и трима ни с много положителна енергия! Защото сте супер!Споделяме всичко около щастливата новина в новото видео, което вече е качено в канала ни! #aydebg#pregnancyannouncement#pregnant#babyontheway#couple#parentstobe#5months#happiness#excited

Публикация, споделена от 'Айде БГ (@aydebgofficial) на