Павел Глоба: За кои зодии ще е добра 2018 г.

Хороскопът на известния руски астролог Павел Глоба за 2018 година показва кои от зодиите ще са добре през новата година и кои ще имат проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Павел Глоба: За кои зодии ще е добра 2018 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ В ГОДИНАТА НА ЗЕМНОТО КУЧЕ СИ Е ПАК ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ

Аз съм Стрелец и прогнозата му за мен е по-вече от прекрасна! Благодаря му от сърце, НИКОЙ до сега не ме е послъгвал толкова сладко. Преживях доста горчилки, така че направо имах нужда от малко "розово бъдеще"!

'айде плащай 5 лева глоба и кой от къде е!

Ууууу ...да ти отсъхне езика дано , изедникоооо ! Тоя гад ни един път не каза нещо хубаво за Рак!

Вервъм саму на хороскоп дето ми казва успехи и хубавини, и точно това и ми се случвъ. Миналата година от сичко, което пипнъх, го завърших успешно и то с отлична печалба, и абе кото попнъх беше успешно и печалбарско. И сега ке е тека - ас веки имъм серьозни печалби и успехи, още в първите дни. При мени тече, тече.....легам си с Бога на сърце, ставам с Бога на устни и очи...... Хороскопа ряпа да яде, ас со Господа ставъм и легъм.

Браво, и аз така !

drunk assholel

Този руски поркалник-астролог изглежда е препил с Бояршник, та звездите му се виждат двойни...:)

Подлога за Глоба.

Този хороскоп по Григорианския календар ли е? Защото ако човек чете 2 хороскопа ще прочете 3 неща. Населението на Земята е над 7.5 милиарда, което означава, че на над 630 милиона хора ще им се случват приблизително еднакви неща, които според различни хора са и различни за различните зодии.

Какви астрологически изчисления е правил този нехигиенично изглеждащ господин,след като тази прогноза е наопаки на всички останали прогнози-българска и западни.Нещо не се връзват нещата тук!

Според български астролози, прогнозата е точно наопаки - тези, които руснака казва, че ще са най-зле, ще бъдат най-добре.

Въпросният астролог предсказа размазваща победа за БСП на парламентарните избори през 2009-та година, даже и в сайта на БСП беше публиквано, а още ни управляват ГЕРБ

Примитивни и жалки суеверия! Хороскопаджиите ги има заради лековерните идиоти.

Хороскопите не са измислица,а продукт на Астрологията,която е чиста математика.Всеки астрологически хороскоп се прави на база на разположението на звездите и планетите.Определено има обаче индивиди,които спекулират с астрологията и си приписват знания,които явно не притежават.

Вярно е, че е наука и има много математика, но интерпретацията е за богоизбрани, чисти, почтени и добри хора.

Бля бля бля

Аз съм Везни. От 2012 година до 2017 включително преживях поредица от изключително трудни, почти катастрофални години ( 2012 -погром, 2013 - мъка, 2014 -пълна с проблеми, 2015-горе-долу, повече зле, малко въздух, 2016 -пълна с проблеми, трудна, трудна, 2017 - започнах от нулата..) За 2017 имах уверението на Глоба и сие , че Манна Небесна се изсипва върху везните и по-хубаво няма и няма да има още 12 години. Още през февруари паднах на заледен тротоар в София и си размазах коляното. До юни куцуках до работа.. : ) Освен огромен труд, адско напрежение и стискане на зъби до лудост -друго не видях. Най-после имам официална прогноза за ЛОША ГОДИНА. Почти си отдъхнах; иначе имах чувството, че всички Везни си построиха "комунизма" , а аз съм потенциален кандидат на Си Цзинпин за програмата до 2020 г. за справяне с тоталната бедност човешки несгоди и мизерия.

Бре, ти да видиш!!! Тоя пиян шарлатанин никога нищо не е предсказал ама защо вестникарите му публикуват тъпотийте.

Боби, не го приемай като обида, на просто си неграмотен/неграмотна.

Питах веднъж една врачка, която много упорито искаше да ме зариби, защо аджеба не вземе да си познае 6-те числа от Тотото, да удари джакпота и да не й се налага да преследва хората, да им "предсказва" бъдещето за пари. Онази разбира се повече не ме потърси. И едва ли е ударила джакпота, защото продължава да продава празни надежди на наивни хора. И този Пвел е същия въздух под налягане.

докато има овце, ще има и вълци

хаиде предтанете да ни тормозите с този руски вампир и с руската вестица тамара глоба - не знам какви роднини са. уранени, затлъстели наглеци, дето само баламосват хората да им вземат парите. вестицата тамара, тлъста като свиня все осте се показва по руските телевизии . срамота е за тази страна и за народа и.

Всичко вярно, само дето Тамара не е тлъста... Как да ти вярваме?

Да ходи да се ... обръсне например. Годината ще ми е такава, каквато я направя.