Коментари - Павел Иванов от "Татковци" предложи брак на своята любима балерина в Италия (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотски сериал. Елементарен сюжет. Въобще кой го гледа тази помия?

Хубаво момче е, няма спор. Но пък предложението наистина - клиширана работа. Това е личен , съкровен момент и не изисква задължително Италия. Пожелавам им здраве - и упоритост, че не е само фонтани и инстаграм живота. Важното е да се подкрепят и да си говорят, да не се обвиняват.

Не гледам сериала че ми е много елементарен, а това детето на Алекс И Яна да е живо и здраво но яко рецитира и според мен няма талант за актъор. Но го бутат по екрана активно. Този Павел е хубаво момче, за талант нямам наблюдения, но се справи по-добре отколкото очаквах с новогодишната програма. Иначе предложение за брак в Италия пред фонтан ми звучи хипер клише, а мацката с това изказване крещи комплекси и несигурност. Като останалите 99% кифли в България. Да са живи и здрави иначе

Dosta e skromen.tupàk

Кой е селяка? Това сигурно е от онези филми в които участват само наши хора и си ги гледат само роднините.

Да, и аз това щях да кажа. Скъпо момченце, не се взимай на сериозно, хубост не значи непременно талант и обаяние. Пък и колко да си хубав, за едни-да, за други не чак толкоз. Нещо вътрешната красота ми убягва, а тя е далеч по-важна!

Този се е взел много на сериозно, на мен въобще не ми е хубав с това бузесто лице и селско излъчване

Павката е супер готин, страшно ме възбужда!

Защо плещиш глупости. Ти си селянин и с грозно лице,а това момче си е красавец,но злобата,завистта и това,че си никой те кара да плещиш врели некипели. Марш в кошарата и лягай да спиш.

Хаха, явно не ме познаваш, въпреки че ми говориш на ти! За какво да му завиждам, аз съм жена с красиво лице, но като мъж той не ме кефи, има едро лице и не ми допада, нещо против ли имаш ти? Заповедния тон запази за мъжа си, ако имаш такъв