За съжаление на всички дами актьорът от българския сериал "Татковци" Павел Иванов вече е сгоден. Това съобщи неговата половинка балерината Марина Стоилова, която публикува  стори с годежния пръстен в своя Instagram профил.

Актьорът е предложил на приятелката си по време на екскурзията им в Италия - точно пред Фонтана ди Треви, където е направена и снимката на бижуто. 

Снимка: Официален Instagram профил на Марина Стоилова

Павел се определя като работохолик, а преди няколко месеца изиграва една от ролите на живота си - главната спектакъла на Мариус Куркински "Двубой".

"След представлението имаше доста коментари, повечето бяха изненадани. Колегите и зрителите не са очаквали да ме видят в такава роля. Защото... как хем стегнат, хубав, пък и смешен...?! Това винаги ми е било чудно-че хората смятат, че не можеш хем да си хубав, хем да си смешен... По-скоро съм чувал, че моята визия предполага драматични изпълнения, което е много нелепо. Защото големите примери, които може да се следват-от Изток и от Запад, без значение , те се грижат за начина, по който изглеждат", сподели актьорът за URBN.