People избра за "Хора на годината" Матю Макконъхи, Мила Кунис, Дженифър Хъдсън и Куинта Брансън

Главният редактор на списанието Уенди Ногъл обясни, че тазгодишните лауреати са избрани за усилията си да помагат на другите хора

Обратно в новината

Коментари - People избра за "Хора на годината" Матю Макконъхи, Мила Кунис, Дженифър Хъдсън и Куинта Брансън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две тъмнокожи, една украинка, Матю по случайност, може би заради латино-жена си. Дайвърсити, май френдс. Както е написано по-долу, лекари, научни работници, те нямат нужда да стават "хора на годината". Те са свръх хора всеки ден.

Тая схема на Холивуда. Хората искат реални хора да гледат, не някви измислени историйки с идиоти, които няма какво да кажат. За това има бум на съдържанието в тубата. И за това единствената зона, която остана за пропаганда са дечурлигата като таргет. Не ми вярвате? Ми вижте кои са блокбъстърите. Комикси с измислени геройчета. А кой е най-скъпо платеният актьор? Скалата. Са схващате ли?

Хора на годината са някви продавачи на лъжи. Няма научни работници, няма доктори, няма реални индивиди даващи нещо на социума. После се чудите защо ви третират като роби? Защото сте си.

Обама запали поредната война. И му дадоха логично Нобелова награда за Мир. Кво очакваш?

Това не е Мила Кунис. Това е Джаки Бъргхарт заедно с Майкъл Келсу.

Мила Кунис за какво точно е избрана за човек на годината при положение, че тя не се бе появявала в пространството от няколко години? Някой биха били цинични и биха си помислили, че е заради това, че е от Украйна, но аз не съм от тях.

Две чернилки, една украинка и един педал. Хубава диверсити селекция

Изпълнявайки директивата от горе слагат и двама негри които никой не е чувал и рзбира се тъпи като негри, важното е да се покажат родина на свободите и демокрацията.

Що не ви избраха вас.Ссмо че сте точно обратното

Абе къде е Батко > ?

А едно време кви хора на годината имаше......

Евреи и афроамериканци. Ненавиждам милионери, събиращи стотинки в акции за помощ