17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До колкото си спомням на свадбата на Мари Фредериксон, че Пиер Гесл беше там!

Обожавам им музиката! Подсмърчам! Мари, ще бъдеш вечна в сърцата ни! Почивай в мир!

ГОЛЯМ ПОКЛОН !

Не знаех. Една от любимите ми групи. С изящтна и съвършенна музика. Гласът на Мари е еталон в рок музиката. Почивай в Мир, Мари! Винаги си с нас, почитателите на Роксет.

Евала на Пер Гесле. За съжаление той е много пренебрегван във всички години. Двамата бяха наистина невероятни. Да почива в Мир Мари Фредериксон

Ами то за тях освен суперлативи друго не може да се каже.Обичам ги!И нека Мари е щастлива в своя рай.

Нека почива в мир. Страхотни песни и спомени. Мисля, че тази песен е като исповед за Мари Фредериксон: https://www.youtube.com/watch?v=QDWoIXyB4LY&ab_channel=RowanYo Приятно слушане...

Roxette бяха наистина специални... Всички коментари по темата дотук го показват. Никой не може да ни отнеме това, което Мари и Пер ни подариха, докато растяхме и ставахме човеци :) Почивай в мир, талантлива и неповторима Мари — благодарим ти за всичко!!

Бях на първия им концерт в България - 30.05.2011 г. Отвори ми се възможност да ходя почти без пари до Турция на супер ол инклузив точно тогава. Да де, ама си бях взела билет за концерта през февруари. Семейството ми беше на не знам какъв си резор, а аз - на "Герена". Не съм съжалила не за секунда, за милимунда за преживяването си. Прекрасна Мари!

Велика група с прекрасни песни. Въпреки, че винаги съм бил як метал, Роксет ми бяха любима група извъм метала още от 90-те та до днес. Нека Мари почива в мир...

Страхотни и прическите им:)..спомени от 80 те и моята ученическа младост:)..толкова позитивни моменти .

Бях на концерта в Арена-та, когато не можеше да стане от стола и беше адски тъжно... :( RIP и благодарим за музиката! :)

Пример за висок дух.Болестта и беше в много напреднала фаза и въпреки това...17 юни 2015год беше.

Позитивна! Радваща възприятията с мелодия, с текст, с визия, с излъчване. По онова време бях див хеви метъл фен, но Роксет бяха едни от малкото изпълнители, които харесвах извън траш и спийд жанра.

Групи от този вид са на изчезване,за голямо съжаление! Идва / дойде / нова генерация полумъже,полужени-полухора. Е,все пак има още изключения!

Талантлива певица с много усет към музиката. Винаги като стане дума за Роксет винаги се сещам за едно момиче което остана завинаги на 28 додини. Беше им голям фен. Почивайте в мир Снежке и Мари...

Велики! Винаги ще са част от младоста ми! Обожавам ги, лека й пръст на Мари, жалко, че си отиде без време.