17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наджаскани събития едно към гьотере. Всяка друга дата би имала по-интересна поредица важни събития.

Нека си ги спомним. И го давайте по-ведро. https://m.youtube.com/watch?v=pBJBmuz-N74

На петък- 13-ти, Черния Петък, може САМО да фалираш.. Черна Котка- означава лош Късмет.. Мачкай черната котка да бяга надалеч. Черна волга- Лош Късмет. Черна като дявол. Американците имат и друг израз за нещо лошо, тъпо- Черната овца. Повечето електрически уреди- Перални, хладилници, Печки, Клавиатури и мишки за компютри, ги правят БЕЛИ на цвят, за да се вижда дали са мръсни или развалени.. Като изгори, и се обезвреди електрически уред, той ПОЧЕРНЯВА.

Ало, дир-а...нещо се пообъркахте май...до януари има доста време, нищо, че сме петък 13-ти.

абе тъпи ли сте, кви сте? те ви говярт за петък 13 -ти. И разказват ярез различни години какво се еслучило на 13 петък. През онази година, за която пишат, се е случил през януари . Как пък изобщо нищо не си разбрал?!?

Безумна статия. Януари?!

В Петък 13ти ноември точно преди 5 години се случиха атентатите в Париж...говорете ми за хубава дата...

зависи от гледната точка, например ИДИЛ

Днес не е ли 13 НОЕМВРИ?... Или пътуваме във времето?... До 13-ти Януари, все пак има време...

На петък 13 (март 2020г) обявяват извънредното положение в България. Като го обявяват до 13 април включително, което са 32 дни. Дори не можаха да изчислят какво е месец и да е до 12 април включително. ;) Тази параноя е доста фатална. НСИ ли очакваше спад на БВП от 8.2%. А както каза един, 10% спад на БВП е равен на 2% смъртност. Може и да е прекалено, но ефекта го има, плюс другите.

Дираааааааа На 13 януари 1128 г. папа Хонорий II издава декрет, с който обявява рицарите тамплиери за божия армия. ......... Да бяхте написали петък 13 октовмри 1307 когато папа Клемент ги обявява за еретици и заповядва да ги арестуват и това с е далеч по смислен пример за днешната дата. Дори това е един от историческите примери за налагането на тази дата "петък 13" като лоша. Ама откъде да знаете като нямате един списвач със що годе богата обща култура.

Е да де, ама как да знаят, като драскачите дирници са наемна ръка за по 5-600лв на месец, тройкаджии от дълбоката провинция. Как да искаш от тях да имат обща култура, като са завършили на мъка с тройки и четворки селското училище и после айдее - на работа в "медия", хахаха смех! :)

в държавите на Мутрите е така... и разни тролове със смешни снимки, навсякъде

На 13 петък е изгорен на КЛАДА приорът на темплиерите.

Явно препечатвате отнякъде. Напишете нещо за днешната дата 13-ти ноември ?