Петко и Яна разкриха истината за отношенията си

Най-коментираната двойка в „Денсинг старс” Яна Акимова и Петко Димитров признаха в ексклузивно интервю дали наистина между тях има любов.

Обратно в новината

Коментари - Петко и Яна разкриха истината за отношенията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...за Орлин - всичкото му хубаво на това момче, с изключение на приятелката! Има някакъв страхотен дисбаланс, струящ от тях.

Виж ти простотия - пращала му есемеси ... кога трябваше да върна поръчката

Снимка 38 е точно на годен циганин брат му

Ти Яна не я мисли. Тате е богат, така че няма проблема на другите красиви и кадърни момичета, чийто единствен избор да оцелеят е да се закачат за някого:)

Пробват дали са им съвместими размерите, иначе няма хармоничен брак.

Яна, НЕ му се давяй на Петко. За него ще си поредната, а за Орлин си Единствената!

Тая с кого играй с него спи...аман

Ето защо не мога да срещна жената на живота си, търся умно, красиво, добро и възпитано момиче, което да ме подкрепя в труден момент !Повръща ми се от злобни и прости !Яна и Петко се справят чудесно, имат голямо излъчване !

и какво общо има това,че петко е дилър.

а ти мил , интелигентен,красив и умен ли си?

този Петко не е нищо повече от дилър.

Тоя Петко направо подмокря всички пичи.Сигурно половината пути имат плакати на Петко на стените на панелките и мечтаят как се появяват в елегантна рокля с много орнаменти във Найт Флайт и Петко се приближава към тях с бутилка скъпо уиски.

Аман от скапани жълтини! Изобщо не ми пука за тоя Петко- видна мутра и очеваднен престъпник, който си пере парите си през нощния клуб.. Айде не ми го хвалете за идеалният бзнесмен, майка му тъпа. Утре като го думнат в десетката, ще стане ясно, че основната му дейност не е нощния клуб.

From NY Не от Иран-ко,а направо от Монголско... А що се отнася до Петко ( само името му е кофти) иначе е много секси мъж. А тази Яна само я превъзнасят.дори Г-жа Латинка е по-готина от нея.

сапун поздрави :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе какво пречи да се пробват щом ги влече...тя се изтривала с по 1мм на 10години,споко има за доста хора:-)

Шибай Пеца, дъно нема :)))

Не знам какво харесвате в тая девойка!?Ми тя има поглед на пребозало теле,а е и дебела!

Много завист, много нещо! По-полека, ще се задавиш!

Защо пък завист точно, всеки си има вкус, не могат всички да я харесват.

тази трътла на всеки ли, с когото танцува скача в леглото...горкия Орлин.

Ти как мислиш се става известна.. Яко секс, и който поиска, не трябва да се отказва. Аз съм работил в този шоубизнес. И в "Мис България".. едни лайна са.

точно така е. В Бг секс симвлите са ниски, трътлести, с огромно самочувствие, ниски чела и задължително слушащи чалга. Мацката трябва да е луда да замени Орлин с това балканско джудже

Нема начин да не е одумкал таз мома :))

Пеца пробвай и палто без ръкави ще ти отива на фейса.

Само каква причина да харесваш някого! Харесала бялата усмивка на изкуствените му порцеланови зъби, които се забелязват и от самолет!

Какъв е тоя бастун Петко и що навсякъде пишат за него ?!? Много ме боли, че някои го слага на някаква или не го слага.

Ми и PR-ите трябва да се хранят от нещо

С това сако без ръкави направо избива рибата!

Петко и Яна. Български лица!Тя прилича на момиче от Шри Ланка или Бангладеш а той от Египет, Йордания или Саудитска арабия. Хъм, а сме славяни?!? Като се поогледам много не приличаме на славяни. Ще излязат прави, че идваме някъде от Иран-ско.

Как може да съществува такава простотия навсякъде, малеееееееееееееееее как може такива хора да съществуват ! На Петко и на Яна искам да им кажа, че са големи сладури и им пожелавам успех ! А, на тези, които непрекъснато плюят ще си останат нещастни..................

Оооооооох, стана ми по леко, няма да слабея повече!!!!!! Ма, к"ви са тия новини бе, ужасТ?!

Какво "лошо момче", какви 5. лв?! Този Петко и типичен простак! Физиономията му излъчва празнота, кухост и по-скоо прилича на пещерняк! Орлин има интелигентно, лъчезарно и приветливо излъчване! Писна ми в Бъглария за мъже да ме натрапват дебеловрати тъпънари, които въртят в речника си 10 думи и са прочели, сричайки, една книжка! Яна е типичното селско и амбициозна девойче! Няма нищо хубаво в нея! И двамата са самовлюбени и със самочувствие без каквото и да е покритие!

Перфектно мнение. Браво

Защо такива нападки към Яна, след като момичето си каза, че още са с Орлин. Според мен са чудесна двойка. И тя и той ме кефят доста. Да кажеш, че Яна не е красива е като да кажеш на черното бяло. А Петко е глистосер, две мнения няма, просто медиите се опитват чрез подобни статии и вмятания да всигнат рейтинга на предаването. Как да е, Стела ще спечели, на всички им е ясно :D

яна прилича на китайка или японка, една лунообразна с паднали клепачи ...не знам какво и харесват

много красива двойка

Доста селско излъчване има девойчето, много важно, че е танцьорка.

Нека има селско излъчване, за мен е страшно сексапилна, възбужда ме, открай време я харесвам:)

Вземи я, таман да ми осбоводи Орлин :)))

А би ли ми обяснил някой,това онази Мария на Рачков ли е?Хм...с sms-те?

Мария на Рачков има дете от Петко.

Та същата Мария, умствено-визуално не дели много от бившия си...с тази разлика, че той няма нейните претенции. Той прилича на щастлива мутра, тя на ощастливена мутреса, стараеща се да заличи светлото си минало.

Ало дира ,докога ще ни занимавате с разни 3-то разрядни мутри.А пък тези селска чест до него са си лика прилика,що не земат да се онодат пък да се кротнат всички

Прекрасно момиче, отлични дадености на танцьорка. И защо и е да се занимава с тези несръчни начинаещи, просто смешници !?! Толкова ли не може да излезе с истинския си партньор по танци. Ама не и дават - изискване на телевизията. Защото тогава ще се види какви прекрасни самодейци имаме, на световно ниво и как телевизиите изпълняват поръчката да представят всичко по най-пошлия начин.

ти какви ги дрънкаш? не знаеш ли , че това е форматът на предаването? Що не вземеш ти да се явиш с нея? Аман от чели-недочели и оше по-страшно - неразбрали!

този ако е жоголо искам да го наема за един пат. ......хихихи а за тази нямам думи настапана патица

Миша бедна душица!

Абе държавата се тресе от криза вие ни занимавате с някакви си смешници,боли ма за тези двамата.

Те затова са тия шоута сега - да отклоняват вниманието!

бе май много те боли щом си прочел и изкоментирал само не стана ясно какво те боли?

Това мира не ми даваше, благодаря Ви Дир, че ни просветлихте.

Мъка,голЕма мъка!Кви са тези Петко и Янка,бе хора?Кво става с Алисия,със съперницата Николета и техните "ритнитопковци"? Отдавна не са писали нещо за тези "хай` моми и ергени .А то за Янка с лице на месечина и Петко с овчарско излъчване.О да не пропусна и за есм-сите на бившата Мария(тя да не го ревнува от Яна?!)

ЕВАЛА В ТАЯ ДЪРЖАВА само ТОВА СЕ КОТИРА

Тоя много нисък бил, аз го мислех за по-висок. Големия секс-символ, мани..Орлин е 100 пъти по-красив от него, че и от нея, тя има лице като поничка - едно разлато такова..

На Яна всичкото й е комплект - какво се блещиш само в лицето, лицемерино? А комплектът е прекрасен. Само това "не се ревнуваме" не й го твърде разбирам, ноо ...

Ко каза, ко? Упрек към мен ли имаш, не ти разбрах мисълта. И за какво лицемерие става въпрос?

Така е,само тялото и харесвам.А Орлин има интелигентно излъчване,сравнение не може да става.Но жените харесват момченца като този.А после реват,че ги е зарязал заради една или друга.

Този Петко, може да мине за хубав мъж, но пак зависи от гледната точка, на мен ми се струва много противен. Другото което мога да кажа, че е твърде простоват, изибщо не може да се мери с Орлин, но нали жените също искат разноообразие, както и харесват лоши момчета, така че нищо чудно Яна да е лапнала по него.

Въпрос към феновете на сериала "Престъпна империя": Тоя пич не ви ли прилича малко на Джип Розети? Ако да, остава открит въпроса дали приликата е само външна, ха-ха-ха!

Петко -от охранител до собственик на ресторанти..........

Излючително много се интересувам от отношенията на Петко и Яна в този момент,просто не мога да спя и да ям ! Но сега вече когато разбрах,съм спокоен.Звезди от такава величина така трябва да разискват личните си отношения, само пред списания и телевизия, за да не се притесняваме ние малките обикновенни хора.

Орлин няма от какво да се притеснява, той е много красив мъж, а Петко е грозничък, мяза на циганин леко...

Падение... каква ВИП личност е този собственик на нощни заведения, как е захлебил паричките, каква му е специалността и изявата? Някакви криминални фигури биват превръщани от продажните телевизии и медии в звезди, богове и не знам какви... Така бе преди време и с друг примат и престъпник - Багата.

Щом такива като Цецо Цветанов и Бойко бяха на чело на държавата, нормално е и хора като този Петко да ни се водят елит....

Тези ще вземат да се залюбят, а Орлин ще го проспи, както проспа целия ВИП Брадър :)

Петко по й подхожда на Яна, Орлин е прекалено красив за нея . До Петко яна не е лоша, но до Орлин е направо невзрачна. Не говоря за фигурата й която е перфектна а за лицето й, което никак не е красиво.

Петко Димитров има същото долнопробно и мазно излъчване на Киро Скалата!

Много антипатични са и двамата. Чудно ми е Орлин Павлов какво е намерил в тази Яна -има супер первезно о противно излъчване, като чалгарка. Бляк. Бг мъжете все по такива си падат-евтини к...

янка с малката нянка..........и я не я харесвам....у нашто село по убави моми има

Ако трябва да преведем на разговорен език какво са казали двамата - момата с кеф би си легнала с него, защото Орлинко не й върши особено работа, пък и самата тя има вид на "ямболска мазутка" и изнежнен мъж като Орлин не й приляга, а момъка Петко очевидно няма проблем да си легне и с двамата, като ще им разкаже играта в леглото и на него и на нея (реплики от сорта - "ако с жена като нея нещо не ми трепне ще ида на лекар" и "имам предложения и от двата пола" - не че някой ме пита, ма аз да си кажа, че и от двата пола са, Петко определено има проблем със спокойното възприемане на собствената си сексуалност).

петко.......кажи си ....прескачал си и на отсрещният бряг....БРАЛ СИ КРАСТАВИЦИ

според мен този комплексар е на двата бряга