17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладко сладко та чак горчи....аз на децата и на жена си им казвам че ги обичам всеки ден очи в очи а не през интернет...защо трябва и ние да знаем колко се обичат....някой си тотално неизвестен писател....дъщеря на известни личности със съмнителна професионална карииера....

Да са живи и здрави. Но да са по стомни и Да не ни се натрапват.

Приятни деца, но погледът на бащата е много показателен - фалшиф и неприятен.

За мен не са писали цяла седмица ;((((((((((((((((((

Таткото с 2 лева в джоба, майката е дъщеря на еди кой си и хоп - звезди :) децата им и те звезди) живи и здрави, но за какви се мислите, това фото сесиите и социалните мрежи са за Луууууузъри

Каква е тази злоба, която се излива във всеки коментар? Не мога да повярвам, докъде сме стигнали в пошлостта! Толкова е простичко да се зарадваш на красивото, може би ще ни стане по светло на душата! ОПИТАЙТЕ!

Тия па кои са? И ич през Шнуро ми е какво правят и дали са щастливи...

Децата са най прекрасното нещо на света! Те не са виновни, че има родители,които постоянно ги натрапват! Но нека всички сме живи и здрави!

Да са живи и здрави, само да махнат филтрите от снимката, защото знаем в реалния живот колко са грозни и каква ужасна кожа имат.

Да са здрави и щастливи, но не разбирам тези снимки с изпъчени тумбаци.

При двама родители, арогантни и самовлюбени наглеци, няма начин отрочето да е нещо по-различно. Когато Диковата щерка забременя, се зарадвах, че най-сетне ще спре да ни тормози със задъханото си, патетичено, и напъващо се да е еротично гласче, но сега, когато Диковците се увеличиха като бройка, явно тези няколко месеца спокойствие ще ни ги изкарат през носа и ще се наложи да сме напълно в течение на житието-битието, освен на щерката, и на зетя, и на унуците. Ай честито.

И не само- още от сега мога да кажа какво ще "работят" малките чавета-ще водят И те по наследство някое тъпо предаване по ТВ, което ще го гледат само роднините им.Гнус!

щастливите хора нямат нужда от тази показност

Хайде....започна се...Защо това отрицателно мислене? Какво по-хубаво от това да видим щастливи хора:-) Може ли баткото - малчуган да се смее режисирано, може ли бебето да е щастливо и спокойно защото са му поръчали? Да са живи и здрави! Прекрасни са!

И аз съм щастлив. Защо тук няма статия за мен?

"Илиян младши". Ясно, таткото е нагъл его-маниак.

Много неприятен.

изключително неприятна двойка.

И много е грозно голямото детенце.

Мариана ли си ква си,адски си проста! Може ли за детенце такъв коментар! Зарий се в омразата си и дано изгниеш тъпачка