Петя Дикова и Илиян Любомиров посрещнаха втория си син няколко дни преди Коледа през 2020 г. и с малкия Илиян младши семейството им стана пълно и още по-щастливо. Двойката има и по-голямо момче - Александър, който се роди на 22 април 2019 г.

Вижте снимки на семейството >>

За първи път семейството се е решило да застане пред обектива на сп. Кенгуру за семейна фотосесия. Петя Дикова сподели за този момент с пост във Facebook, в който разказва:

"След много отказани интервюта, дойде ред на най-важната фотосесия - първата с Илиян и двете ни деца. За първи път не аз съм най-важната, за първи път се успивам, за първи път не ползвам професионални коса и грим, имам (цифром и словом) 2 минути и половина да си (по)опъна косата, гримирам се по светофарите (и за първи път се радвам на задръстванията), благодарна съм на ципа, че се закопчава, нова риза, а вече имам петно от кърма или повръщано, момчетата се държат изненадващо зряло, приключваме скорострелно и без рев, резултатът също е бърз, снимките са изпратени, не се харесвам, но и това за първи път не е важно, защото по-важните вече са други."

Макар че Петя Дикова не се харесва на снимките, от тях лъха истинско щастие и усмивките на нейните момчета са най-ценното в тези кадри.

Всъщност семейството разполага и други кадри, на които са четиримата заедно, но тогава малкият Илиян е все още в корема на майка си. Част от тези кадри бяха споделени от писателя Илиян Любомиров в неговия Инстаграм профил точно в деня на раждането на второто им момченце - 11 декември 2020 г.