Певицата Цвети Радойчева: Урокът от пандемията е да живеем тук и сега

Брюнетката украси за празниците естествена елха с помощта на дъщеря си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая откри топлата вода!

Ей, аман. Пак ли статия за тая? Колко статии трябва да си плати и да напишете за нея, че да разбере най-накрая следните неща: 1.) Никой не я знае коя е; 2.) Никой не се интересува коя е; 3.) На никой не му пука какво е казала или изакала като мнение в социалните мрежи; 4.) Никой не се интересува с какво се занимава; Въобще тази си е абсолютно анонимна персона, която е невзрачна и ще си остане анонимна вовеки веков понеже колкото и да се пъне не може да влезе в дневния ред на никой. Просто тя е никой и ще си остане никой както милиарди хора на този свят. Те обаче явно не страдат от комплекси и нямат нужда да плащат за евтини ПР статийки в пропаднали сайтове в отчаян опит да търсят внимание и признание. Апропо скоро не сте писали за оня джагал русото екс-футболистче и оная биволица женка му. Поправете се моля, как може така...

ЦВЕТИ РАДОЙЧЕВА ТАЛАНТ ,ГЛАС,ВИЗИЯ! А тебе Койчо ...кой те знае бе! Явно имаш големи комплекси, че си никой,сменяш си имената и само плюеш,ама такъв ще си останеш,мишка !

Браво Цвети!! Страхотна си!!

Поздравления за Цвети Радойчева!! Най-красивата и талантлива певица в България! Относно злобарите- те са жалки.

Гледах я при Цитиридис ! Естествена красота и страхотен сексапил излъчва това момиче !Красива и талантлива българка, гордост за България !

Боже, колко кич и клише на едно място...

До тези, които се опитват да хулят момичето ! Хора, хайде отидете и се образовайте малко ! Момичето е чудесно и постига всичко сама, а не да чака на някой на някого (като повечето изпълнители). Това, че не сте запознати с нейното творчество не ви дава право да я нападате! Аман от глупави хора, които се опитват чрез глпостите си да навредят на един чудесен човек ! Срам сте !!! Вижда се колко сте добре с горните етажи, защото там ги няма и удрят на мърва зона ! Стига сте я нападали ! С това, което пишете само показвате, че сте супер задръстени хорица, които идея нямат на коя планета са ! Да не сте от планетата на Маймуните? Поне маймуните имат повече мозък от вас !