Цвети Радойчева сподели емоционални снимки в социалната мрежа как украсява голяма естествена елха в двора на своята вила. А най-добрата ѝ помощница в начинанието бе нейната 4-годишна дъщеричка Ванеса, която бързаше с голям ентусиазъм да окичи гирлянди и красиви играчки. Поп певицата написа пост в своя профил, в който коментира колко е важно да сме възможно най-близо до природата и да бъдем естествени и автентични:

"Готови сме с нашето коледно дръвче. Емоцията да украсим живата ни, вече пораснала, елха беше неповторима! Радвах като малко дете, наред с моята 4 годишна дъщеря. Връзката с природата, смеха, греещите очи, любовта... всичко това е нашата автентичност. Бъдете истински, приятели, и се радвайте на всеки миг!", пише тя.

Вижте снимки >>

Брюнетката е ограничила своите социални контакти поради пандемията с Covid-19 и прекарва времето със семейството си в имота си, разположен далеч от града. Въпреки поканите, талантливата певица отказа всички телевизионни участия след гостуването в "Шоуто на Николаос Цитиридис" миналия месец и прецени, че най- добрият начин да се предпази от вируса е изолацията.

Снимка: Официален профил в Instagram

Въпреки че коледно-новогодишните празници наближават и тя е поела няколко участия, предвид естеството на настоящата ситуация, тя е решила да не прави да прекара дните с любимите си хора извън столицата.

"Мисля, че основният урок, който трябва да научим от пандемията и ситуацията, в която сме поставени всички, е да не правим планове, а да живее тук и сега! Пазете се е бъдете здрави!", коментира тя в социалната мрежа.

Снимка: Официален профил в Instagram